reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Cześć dziewczynki.Ja rano byłam u dentysty,a na 18 jakoś sie wcisnełam do mojego gina bo byłam zarejstrowana na środe.Ale 5 dzień boli mnie brzuch po lewej stronie i już sie martwie,od 2 w nocy nie śpie- no chyba że troche na siedząco :-( Nie powinno sie spać na prawym boku,na plecach raczej też nie tylko na lewym boku,a ja co sie położe to mnie coraz bardziej boli.Ale ta noc była najcięższa.Boje sie wizyty,ale mam nadzieje,że to nic niedobrego.Trzymajcie prosze za mnie kciuki
P
patrysia*
Gość
Cześć dziewczynki.Ja rano byłam u dentysty,a na 18 jakoś sie wcisnełam do mojego gina bo byłam zarejstrowana na środe.Ale 5 dzień boli mnie brzuch po lewej stronie i już sie martwie,od 2 w nocy nie śpie- no chyba że troche na siedząco :-( Nie powinno sie spać na prawym boku,na plecach raczej też nie tylko na lewym boku,a ja co sie położe to mnie coraz bardziej boli.Ale ta noc była najcięższa.Boje sie wizyty,ale mam nadzieje,że to nic niedobrego.Trzymajcie prosze za mnie kciuki
kochana niestresuje się,może to macica przy rozciąganiu lub dzidzia lezy na tym boku i tak to się dzieje
Justys84
Fanka BB :)
pewnie,ze bedziemy trzymac kciuki!!!napewno wszystko bedzie w porzadku!daj od razu znac co gin powiedzial choc mysle,ze to sprawka groszka jestCześć dziewczynki.Ja rano byłam u dentysty,a na 18 jakoś sie wcisnełam do mojego gina bo byłam zarejstrowana na środe.Ale 5 dzień boli mnie brzuch po lewej stronie i już sie martwie,od 2 w nocy nie śpie- no chyba że troche na siedząco :-( Nie powinno sie spać na prawym boku,na plecach raczej też nie tylko na lewym boku,a ja co sie położe to mnie coraz bardziej boli.Ale ta noc była najcięższa.Boje sie wizyty,ale mam nadzieje,że to nic niedobrego.Trzymajcie prosze za mnie kciuki
Agniesiak85
Daj znac Kochana co i jak jak wrócisz od gina. Bedzie dobrze, tak jak dziewczynki mowią moze to macica albo Twój bobo
Agniesiak85
Ja dziewuszki idę się polożyc bo cosik nie bardzo się czuję:-(
Brzuszek pobolewa lekko i gardło mnie boli:-(
Wejdę później, do usłyszenia Kochane.
Brzuszek pobolewa lekko i gardło mnie boli:-(
Wejdę później, do usłyszenia Kochane.
reklama
Podziel się: