reklama
maggie_f
Fanka BB :)
A wydałaś na wizyte nieźle,jejku jaka ta Warszawa droga
Ja nigdy tyle nie płaciłam. Ten lekarz to niby z polecenia mojego gina no ale masakra.
Aaaaaaaaaaaaaa, zapomniałam o najważniejszym: moja macica już nie jest dwurożna tylko jakaś łukowata - podobno to mniejsza wada. Super, a za kolejne 2 miesiące będzie znowu inna.
Madziaas
Już jesteś:)
Kurcze to tak sie macica zmieniaJa nigdy tyle nie płaciłam. Ten lekarz to niby z polecenia mojego gina no ale masakra.
Aaaaaaaaaaaaaa, zapomniałam o najważniejszym: moja macica już nie jest dwurożna tylko jakaś łukowata - podobno to mniejsza wada. Super, a za kolejne 2 miesiące będzie znowu inna.
maggie_f
Cześć kochane,ale wy sie tu rozmnażacie, widać wiosna duzo fluidkow dala- to wszystko przez te bociany szkoda ze nad moim domem zaden bociek nie krąży moze jeszcze nie dotarl:-)
a ja czekam teraz na mojego lubego zeby wyszedl z pod prysznica i zabieram sie ostro za staranka;-):-)
dobranoc kochane miłch sn
a ja czekam teraz na mojego lubego zeby wyszedl z pod prysznica i zabieram sie ostro za staranka;-):-)
dobranoc kochane miłch sn
Justys84
Witam w niedzielny poranek,ciesze sie Meggi,ze wszystko ok,lekarzem sie nie przejmuj!!!mnie tez lekarz za pierwszym razem zestresowal,poszlam pierwszy raz do lekarza po tescie,szczesliwa,wystraszona,a on mi takie rzeczy nagadal,ze szok i to dlatego moze skonczylo sie jak sie skonczylo i nie pisze tego zebys sie zdenerwowala ale po to bys jak najbardziej myslala pozytywnie
Aniołek 31.05.08:*
[*]
Aniołek 31.05.08:*
[*]
reklama
P
patrysia*
Gość
WITAJCIE:-)
MAGGIE super że dzidzia sobie fajnie siedzi w brzusiu:-)a lekarz maskakra mógł oszczędzic ci tego,ale kochana wiesz ze jednak on coś widział i wiesz powiadomić możliwe musiał powiedzieć co i jakteraz o siebie dbaj i niestresuj sie
A my dzisiaj do siostry na gościnke:-)
MAGGIE super że dzidzia sobie fajnie siedzi w brzusiu:-)a lekarz maskakra mógł oszczędzic ci tego,ale kochana wiesz ze jednak on coś widział i wiesz powiadomić możliwe musiał powiedzieć co i jakteraz o siebie dbaj i niestresuj sie
A my dzisiaj do siostry na gościnke:-)
Podziel się: