reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
A wydałaś na wizyte nieźle,jejku jaka ta Warszawa droga:szok:

Ja nigdy tyle nie płaciłam. Ten lekarz to niby z polecenia mojego gina no ale masakra.

Aaaaaaaaaaaaaa, zapomniałam o najważniejszym: moja macica już nie jest dwurożna tylko jakaś łukowata - podobno to mniejsza wada. Super, a za kolejne 2 miesiące będzie znowu inna.

Ja nigdy tyle nie płaciłam. Ten lekarz to niby z polecenia mojego gina no ale masakra.

Aaaaaaaaaaaaaa, zapomniałam o najważniejszym: moja macica już nie jest dwurożna tylko jakaś łukowata - podobno to mniejsza wada. Super, a za kolejne 2 miesiące będzie znowu inna.
Kurcze to tak sie macica zmienia :eek:

Kurcze to tak sie macica zmienia :eek:

Ona chyba się właśnie nie zmienia. To chyba co lekarz to inna widzi. Albo ja jakiś ewenement jestem.

Fajnie że widziałaś już na monitorze fasoleczke :-) Wklej zdjątko :tak:

Kochana zdjątko już mam w albumie ale wkleje i tu:

4 mm szczęścia.jpg

Madziaas - Śpij(cie) Słodko

Cześć kochane,ale wy sie tu rozmnażacie:-D, widać wiosna duzo fluidkow dala- to wszystko przez te bociany:-D:-D:-D:-D szkoda ze nad moim domem zaden bociek nie krąży:eek: moze jeszcze nie dotarl:-)
a ja czekam teraz na mojego lubego zeby wyszedl z pod prysznica i zabieram sie ostro za staranka:tak:;-):-):-D:laugh2::-p:rofl2::happy::happy2::rolleyes::wink:
dobranoc kochane miłch sn

Witam w niedzielny poranek:happy:,ciesze sie Meggi,ze wszystko ok,lekarzem sie nie przejmuj!!!mnie tez lekarz za pierwszym razem zestresowal,poszlam pierwszy raz do lekarza po tescie,szczesliwa,wystraszona,a on mi takie rzeczy nagadal,ze szok i to dlatego moze skonczylo sie jak sie skonczylo i nie pisze tego zebys sie zdenerwowala ale po to bys jak najbardziej myslala pozytywnie:tak:

Aniołek 31.05.08:*
[*]

reklama
WITAJCIE:-)
MAGGIE super że dzidzia sobie fajnie siedzi w brzusiu:-)a lekarz maskakra mógł oszczędzic ci tego,ale kochana wiesz ze jednak on coś widział i wiesz powiadomić możliwe musiał powiedzieć co i jak:sorry:teraz o siebie dbaj i niestresuj sie:tak:
A my dzisiaj do siostry na gościnke:-)

Do góry