reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Ja siedzę w domciu od kąd zaczeliśmy planować pierwsz ą ciąże;-)zajmuje sie domkiem i synkiem co tez dopiero zajmę się praca jak nasze dzieciaczki zaczną chodzić do przeczkola:tak:;-):-)

ja do pracy sie zbieram,milego dnia dziewczyny;-)ale mi sie nie chce:-(jeszcze pogoda sie psuje mam nadzieje,ze jutro sie poprawi:tak:papa kobitki;-)

Ja tez siedze w pracy, ale wlasnie mam przerwe bo przegapilam, a powinnam miec godzine temu. Wczoraj mialam konczyc prace, ale jak zwykle zasiedzialam sie na kawce i nie mialam juz pozniej weny :-p. Za dzisiaj juz musze ja skonczyc chocby nie wiadomo co, zeby miec troszke czasu wolnego. Staranka jak narazie trwaja, chociaz ciezko to nazwac starankami. Ale kto moze sie uda

No to trzymam kciuki za to by byly w miare ok oraz za kolejny nowy cykl

dziekuje przyda sie jak juz zrobie wszystkie badnia to zglosze sie do gina aby posprawdzal wyniki czyli to bedzie jakos po 21dc.. a teraz M nie moze sie doczekac by mnie zgwalcic bo wczesnie przed @ to mnie podczas szczytowania strasznie bołał brzuch wiec tylko jego zaspokajałam, a teraz to juz inna para kaloszy.. hulaj dusza
NEKTARYNKO to tylko się cieszyć że @ jest co szybciej zaczniemy staranka;-):tak:
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE:-):tak:
no ba.. jak tylko sie skonczy to do dzieła.. pomimo ze ho ho czasu do owulacji :tak::-D

Ostatnia edycja:
dziekuje przyda sie jak juz zrobie wszystkie badnia to zglosze sie do gina aby posprawdzal wyniki czyli to bedzie jakos po 21dc.. a teraz M nie moze sie doczekac by mnie zgwalcic bo wczesnie przed @ to mnie podczas szczytowania strasznie bołał brzuch wiec tylko jego zaspokajałam, a teraz to juz inna para kaloszy.. hulaj dusza

:-D[/QUOTE]

ale bedzie szalenstwo :)

reklama
dziękuje za mile przyjecie
i juz mam konkretna sprawadziewczynki pomozcie bo nie rozumiem
zawsze owulacje mialam 17 dc
w tym miesiacu testy nie pokazywaly II kresek w 15dc jak to zwykle bywalo, wiec testowalam wytrwale dalej, II kreski wyszly 17dc no i byly przytulanka
wczoraj wieczorem cykaly mi jajniki i dzisiaj rano rowniez i nadal mnie jakby "ciągną w dół jak ciężarki" wiec przed chwila zrobilam test i sa II grube krechy - w 20 dc
nic z tego nie rozumiem .... jesli II krechy wyszly 17 dc to dlaczego w 20dc znowu sa II ladne krechy????
o co chodzi? czy wy cos z tego rozumiecie?

a tak na marginesie to niezle sie tu u was dzieje
wyszlam na 3 godzinki z domu, wracam a tu tyle do czytania, super

Do góry