reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Zgadzam się z patrysią86, z dzidzią najlepiej spacerowac po miesiącu albo później.
Ah, a mój P własnie do pracy poszedł i siedzę sama:-(
Dziewczynki kwas foliowy to mam brac o stałych porach? czy to bez znaczenia?:sorry: za pytanie .. no ale wiecie...:)

reklama
Zgadzam się z patrysią86, z dzidzią najlepiej spacerowac po miesiącu albo później.
Ah, a mój P własnie do pracy poszedł i siedzę sama:-(
Dziewczynki kwas foliowy to mam brac o stałych porach? czy to bez znaczenia?:sorry: za pytanie .. no ale wiecie...:)

najlepiej przeczytaj na pudełku lub dołączonej kartce:tak:

AGNIESIAK coś tak to było że wczasie jedzenia i chyba o stałej porze,ale dokładnie nie wiem bo już mnie się zapomniało:sorry:ja sobie teraz kupie i będe musiała sobie przeczytać:tak:

Pudełko wyrzucone, został jeden listek tabletek i leżało bez pudełka:sorry:
Ale chyba w trakcie jedzenia o ile dobrze pamiętam.
Ja też wezmę się za obiadek, jeszcze nic dziś nie jadłam.

O ile mnie wiadomo to nie musi byc stala pora, poprostu wystarczy pamietac. Ja biore do obiadu, ale mam go w Bellisie, ale za niedlugo zaczynam skrzypovite a tam jej brak, wiec bede konczyc te opakowanie foliku co zaczelam juz wczesniej. Takze bez nerwów :)

Dziękuję za szybkie odpowiedzi:tak:

Kończę pranie i zabieram się za obiad:-)

Proszem bardzo, po to tu jestesmy.

Ja jeszcze 6 minut i do domku, a potem obiad, wyszykowac M do pracy, bo ma nocki znowu i zabieram sie za pisanie pracy, która mialam skonczyc przed swietami, takze mam troszke opóznienia. Zajrze wieczorkiem, bo tu same dobre wiesci.

Justys Kochana- witaj w moim klubie rozczarowan, bedzie dobrze i na nas przyjdzie czas :):):):) <przytul>

a jak ty sie czujesz kroptusiu nasza;-),trzymam kciuki za ciebie i twojego malego groszka:tak:,ta kobita o ktorej pisala wczesniej urodzila tego swojego synka w siodmym miesiacu w zeszly czwartek i wyobraz sobie,ze juz dzisiaj byla na spacerze:szok:,podobno zero badan w ciazy caly czas ciezko pracowala,45 lat,a maly silny i zdrowy

A dzieki kochana jakos leci ten czas ... poki co wizyta za tydzien, 22 tydzien bedzie chce zapytac czy jest ten siusiak w koncu czy nie :-) od razu sie dowiem odnosnie lozyska czy szpital czy dom...Ogolnie to czuje ze ta cala ciaza jakas ciezka i moze jak to mowia nie choroba ale dla mnie stres, pierw 3 lata sataranka, ogolnie 4 latka checi bobasa drugiego potem ciaza wyczekana i problemy skurcze, plamienia, skurcze, zle wyniki, lozysko i tak w kolko a tu jeszcze polowa ciazy przede mna...Ogolnie to czuje sie ok mam na plusie 4-5kg, 104 cm w pasie hihi energia roznosi a tu nic nie wolno...Dzis slucham fasolek, mydelka fa corki i boys boys boys, potancuje, spiewam i sprzatam w domu by nie dostac pierdolca...no i oczywiscie obowiazkowo rano byl juz mozart i vivaldii bo groszek lubi :-)

reklama
witam koleżanki po dłuższej przerwie:)
widzę że i nowe osoby doszły i super! 3mam mocno kciuki za was i pamietam cały czas o was, poprostu zabiegana jestem ostatnio i nie mam tak juz czasu na forum.
Pozdrawiam serdecznie!
Owocnych starań!:happy:

Do góry