Madziaas
Już jesteś:)
To trzymam kciuki ;-) Ale tak jak mówiłaś najważniejsze żeby było zdrowe:-)
To ciekawe czy u mnie sie sprawdzi :-) za tydzien mam wizyte Wike mam w domu teraz czas na Kacperka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To trzymam kciuki ;-) Ale tak jak mówiłaś najważniejsze żeby było zdrowe:-)
To ciekawe czy u mnie sie sprawdzi :-) za tydzien mam wizyte Wike mam w domu teraz czas na Kacperka
Moj jest albo zmeczony albo go cos boli albo cos w telewizji leci i mam poczekac,a mi po takich slowach od razu sie odechciewa jak sie wkurze to wogole nie bedzie przytulanek w tym miesiacu,acha i jeszcze stwierdzil,ze jest w takim wieku w ktorym na jakis czas odchodzi ochota,normalnie brak slow...
jeszcze trafic przy tych moich nieregularnych cyklach to naprawde bedzie szczescie,zobacze co bedzie w tym miesiacu i chce sie wybrac do gina po jakies tabsy na wyregulowanie
a jak ty sie czujesz kroptusiu nasza;-),trzymam kciuki za ciebie i twojego malego groszka,ta kobita o ktorej pisala wczesniej urodzila tego swojego synka w siodmym miesiacu w zeszly czwartek i wyobraz sobie,ze juz dzisiaj byla na spacerze,podobno zero badan w ciazy caly czas ciezko pracowala,45 lat,a maly silny i zdrowy