reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
JUSTYS czasami tak jest że i nasi mężczyzni mają swoje dni a my lepiej to uszanujmy bo przy takim humorku to staranka też nie są fajne:baffled:co trudno poczekać i w nastepnej owulce sie starać:tak:;-)

chyba tak zrobie Patrysiu nic na siłę,a ja tez ostatnio mam jakies humory,tysiace mysli chodzi mi po glowie juz bym chciala,a tak sie niestety nie da,co ma bydz to bedzie

Moj jest albo zmeczony albo go cos boli albo cos w telewizji leci i mam poczekac,a mi po takich slowach od razu sie odechciewa jak sie wkurze to wogole nie bedzie przytulanek w tym miesiacu,acha i jeszcze stwierdzil,ze jest w takim wieku w ktorym na jakis czas odchodzi ochota;),normalnie brak slow...

Eh no pewnie samo przyjdzie...eh Ci faceci...tu chca dziecka a tu nie chce sie im albo im sie chce jak juz po owulce u mnie tak bylo ze najwieksza ochota byla zaraz po @ i po owu hyhy i nie zeby to bylo na zlosc tak wypadalo, za to ja czesto wsciekla ze ooooo nie teraz to nie ma jak nie chciales wczoraj :-p potem sie okazalo ze sie owu przesunela i bylam sama na siebie wsciekla ze zmarnowalam jak on chcial :-)

Ja tak samo jak sie staraliśmy o Dominisia to tak męczyłam mojego M że jak serduszkowanie było w czasie gdzie leciała jego ulubiona piosenka to nie mógł się skupić:-Da ja też wszystko przez to myśli miałam mnóstwo co lepiej na spokojnie a i wyniki są pozytywne:tak:;-)

jeszcze trafic przy tych moich nieregularnych cyklach to naprawde bedzie szczescie,zobacze co bedzie w tym miesiacu i chce sie wybrac do gina po jakies tabsy na wyregulowanie

a jak ty sie czujesz kroptusiu nasza;-),trzymam kciuki za ciebie i twojego malego groszka:tak:,ta kobita o ktorej pisala wczesniej urodzila tego swojego synka w siodmym miesiacu w zeszly czwartek i wyobraz sobie,ze juz dzisiaj byla na spacerze:szok:,podobno zero badan w ciazy caly czas ciezko pracowala,45 lat,a maly silny i zdrowy

jeszcze trafic przy tych moich nieregularnych cyklach to naprawde bedzie szczescie,zobacze co bedzie w tym miesiacu i chce sie wybrac do gina po jakies tabsy na wyregulowanie

no najlepiej bo moja siostra tez ma nieregularne cykle a wtedy jest gorzej no tez miała poronienie co gorzej jest jej przy planowaniu fasolki,cos nie wychodzi im:baffled:

reklama
a jak ty sie czujesz kroptusiu nasza;-),trzymam kciuki za ciebie i twojego malego groszka:tak:,ta kobita o ktorej pisala wczesniej urodzila tego swojego synka w siodmym miesiacu w zeszly czwartek i wyobraz sobie,ze juz dzisiaj byla na spacerze:szok:,podobno zero badan w ciazy caly czas ciezko pracowala,45 lat,a maly silny i zdrowy

oj to bardzo sie cieszyc ze tak sie jej poszcześciło:tak:tylko ja radze na spacerki tak po miesiącu wychodzić dla zdrowia dziecka bo takie maleństwo jeszcze nie przystosowane do życia na świecie co bakterie szybko chwycić może a tych chorubsk teraz to nie mało:no:

Do góry