reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

tecz czytałam na BB o ktosiowej, i jeszcze przejrzalam jej historie na forum polki.pl
jestem przerazona..pomijajac fakt ze ta osoba podawala sie za kogos kim nie jest, wklejala cudze zdjecia USG...ah - aż mi szkoda nerwów..

Przykro że oszukała dziewczyny i tyle..Mam nadzieje że my na naszy6m wątku nie trafimy na kogos takiego

no ja też właśnie czytałam masakra:szok:też mam taką nadzieje,ja się zwierzam a tu ta osoba by mnie oszukiwała masakra tak się nie robi:no:tak więc jak jakas tu podobna osoba do KTOSIOWEJ tu będzie to to wyczujemy bo podobnoż gada niestwożone gadki itp.:tak:

reklama
dziewczyny, od jakiegos czasu próbuje rozszyfrowac KARTE OBSERWACJI CYKLU i mam kilka pytan i watpliwosci..czy ktoras z was stosuje ta metodę? jak tak to do kogo mam sie zglosic po pomoc?

Wiecie co kobitki ja tu na innym wątku czytałam o jakieś KTOSIOWEJ która się tu podaje za inna osobe hmmm co nie spodobało mi się że tu na forum BB są takie osoby:crazy:

niestety ale akurat na to nie mamy wplywu kto sie rejestruje i takie tam... a ona to szurnieta..

u mnie nic nowego.. dalej nic.. wczoraj bolalo jak na @ wzielam nospe na noc a dzis znow boli po prawej a to po lewej.. zadnych innych objawow nie mam

witajcie kochane,nie czesto sie tu odzywam ale niestety nie mam zabardzo czasu:no:
sluchajcie mam pytanko zrobilam wlasnie sobie test owul i ta druga kreseczka jest tylko troche slabsza.to pewnie nie ten moment jeszcze jak sadzicie:confused: poradzcie mi cos kochane:tak::tak::tak::tak:

hihi no szaleje niezle, szczegolnie jak sie poloze na prawym boku lewy mam skopany dokumentnie :-) a dla nas obojetne, corcie juz mamy, staralismy sie 3 lata wiec ciaza wyczekana i groszek ukochany i niewazne :-) oby bylo zdrowe i obym dotrwala do konca bo z tym sa problemy od poczatku II trymestru niby tego bezpiecznego a coz ....:-( modle sie bo to mi zostalo
zycze Ci abyscie dotrwali do konca w dwupaku i bede trzymac kciuki...

taka piekna pogoda,a ja musze do pracy isc:sorry:ale mi sie nie chce,a do tego jeszcze mnie nie opuscilo to przeziebienie:crazy:ciagle nie czuje sie najlepiej,no i chcialam zaczac staranka w tym miesiacu pelna para ale z tego co widze to moj M nie bardzo ma ochote,a dzidzie by chcial,ach szkoda gadac:confused2:dlaczego to nie jest takie proste,ci co nie chca to maja,a ci co chca to nie maja:-(ostatnio w ciaze mi sie udalo zajsc od razu w pierwszym cyklu,a teraz ciagle nic...

Hmmm a czemu nie chce ?? faceci czasem tak maja...tez mialam cykle ze nie moglam "znusic" a dzidzie chcial, a bo to zmeczony to praca to bola plecy .... a bylo tak ze akurat owu i klotnia i mc z glowy masakra
no szkoda, ze faceci niby zawsze maja ochote na przytulanko i tylko jak trzeba starac sie o dzidzie to wlacza im sie jakas blokada...
hej dziewczyny!
jestem tu od dzis na tym forum. jestem na etapie staran o dziecko od zeszlego miesiaca mam nadzieje ze znajde wsrod was pocieche i wsparcie
no to witamy serdecznie
To na chłopca?
A jak na dziewczynkę?
na chlopca ponoc w dniu owulki bo plemniczki od chlopcow sa szybsze a na dziewczynke to nawet dwa dni przed owu bo te plemniczki od dziewczynek wlasnie sa wolniejsze ale wytrzymalsze. Tak tylko mowi teoria a z praktyka to roznie bywa...

hej dziewczyny!
jestem tu od dzis na tym forum. jestem na etapie staran o dziecko od zeszlego miesiaca mam nadzieje ze znajde wsrod was pocieche i wsparcie

Witamy- jak juz pisalam tysiace razy :-p- spodoba Ci sie u nas, zobaczysz, po kolei kazda fasolkuje, tylko nie mozemy podejrzec czyja bedzie kolej tym razem, trzeba cierpliwie czekac

Trzymam kciuki :tak::-) ale też słyszałam, że lepiej co drugi dzień by plemniczki mogły nazbierac sił:-p

Ja już udzielałam się kiedyś na tym wątku jak z moim P. staraliśmy się o maluszka. Nic nie wychodziło, więc zniechęcona zrezygnowałam. Ale teraz.. wiosna...:-D więc czas zacząc myślec pozytywnie:-) Zaczynam łykac znowu Folik. Chciałabym zacząc staranka w lipcu by na trzecią rocznicę ślubu zrobic P. ogromną niespodziankę. P. już nie może się doczekac bejbika:laugh2: Mamy już wybrane imiona dla dziewczynki i chłopca i nawet trochę ubranek:-D No ale to na nic się nie przyda jak nie ma na świecie tej najważniejszej dla nas osoby:no: Więc dziewczyny.. zabieram się do roboty..:tak::-D Dołączam do Was moje drogie Panie:rofl2:
A może zaczniemy już od następnego miesiąca? Kto wie:-D Im dłużej na tym forum jestem tym bardziej pragnę maluszka od zaraz:tak:
Więc: WITAM DROGIE PANIE JESYCYE RAZ:-p:-D

hej dziewczyny!

Witajcie Kochane:-)

Ja na chwilkę jestem, bo kumpela wzięła ze sobą laptopa i okazało się, że tu jest net, więc jak mi się uda to będę czasem zaglądać:-) podróż była masakryczna, bo jechaliśmy busem w 15 osób 12 godzin:baffled: co prawda z przerwami, ale to i tak męczące i zaraz idę spać:-D

Buziaczki ogromne:-D

reklama
Cześć Kochane,

Wpadłam zobaczyć co słychać. Od 6 rano na nogach i dopiero wylądowałam w domu. Chciałam się dziś zapisać do lekarza, dzwonie i słysze że dopiero po 30 maja :szok::szok::szok: Ja pier..... - mój doktorek złamał nogę - załamka. :-:)-:)-( Podali mi namiar na innego ale ja go nie znam więc do dupy z tym wszystkim. Może Warszawianki kojarzą Dr. Micułę (czy jakoś tak?) Albo może możecie polecić kogoś z Wawki?? :-:)-:)-(

No i kłopotów ciąg dalszy - małż chyba olewa nasze maleństwo. Nie czuję wsparcia, nic, zero. Chciał a jak się udało to chwila szczęścia i teraz nic - zimny jak lód. Niczym sie nie przejmuje - sorry że to napisze ale ma Nas gdzieś. :-:)-:)-( Nie wiem co to będzie. Chce mi sie wyć.

emma23 - działaj Kochana, ja w tym cyklu miałam troche jaśniejszą testową niż kontrolną i ciemniejsza już następnego dnia nie była.

Do góry