reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

tecz czytałam na BB o ktosiowej, i jeszcze przejrzalam jej historie na forum polki.pl
jestem przerazona..pomijajac fakt ze ta osoba podawala sie za kogos kim nie jest, wklejala cudze zdjecia USG...ah - aż mi szkoda nerwów..

Przykro że oszukała dziewczyny i tyle..Mam nadzieje że my na naszy6m wątku nie trafimy na kogos takiego

no ja też właśnie czytałam masakra:szok:też mam taką nadzieje,ja się zwierzam a tu ta osoba by mnie oszukiwała masakra tak się nie robi:no:tak więc jak jakas tu podobna osoba do KTOSIOWEJ tu będzie to to wyczujemy bo podobnoż gada niestwożone gadki itp.:tak:

reklama
dziewczyny, od jakiegos czasu próbuje rozszyfrowac KARTE OBSERWACJI CYKLU i mam kilka pytan i watpliwosci..czy ktoras z was stosuje ta metodę? jak tak to do kogo mam sie zglosic po pomoc?

Wiecie co kobitki ja tu na innym wątku czytałam o jakieś KTOSIOWEJ która się tu podaje za inna osobe hmmm co nie spodobało mi się że tu na forum BB są takie osoby:crazy:

niestety ale akurat na to nie mamy wplywu kto sie rejestruje i takie tam... a ona to szurnieta..

u mnie nic nowego.. dalej nic.. wczoraj bolalo jak na @ wzielam nospe na noc a dzis znow boli po prawej a to po lewej.. zadnych innych objawow nie mam

witajcie kochane,nie czesto sie tu odzywam ale niestety nie mam zabardzo czasu:no:
sluchajcie mam pytanko zrobilam wlasnie sobie test owul i ta druga kreseczka jest tylko troche slabsza.to pewnie nie ten moment jeszcze jak sadzicie:confused: poradzcie mi cos kochane:tak::tak::tak::tak:

hihi no szaleje niezle, szczegolnie jak sie poloze na prawym boku lewy mam skopany dokumentnie :-) a dla nas obojetne, corcie juz mamy, staralismy sie 3 lata wiec ciaza wyczekana i groszek ukochany i niewazne :-) oby bylo zdrowe i obym dotrwala do konca bo z tym sa problemy od poczatku II trymestru niby tego bezpiecznego a coz ....:-( modle sie bo to mi zostalo
zycze Ci abyscie dotrwali do konca w dwupaku i bede trzymac kciuki...

taka piekna pogoda,a ja musze do pracy isc:sorry:ale mi sie nie chce,a do tego jeszcze mnie nie opuscilo to przeziebienie:crazy:ciagle nie czuje sie najlepiej,no i chcialam zaczac staranka w tym miesiacu pelna para ale z tego co widze to moj M nie bardzo ma ochote,a dzidzie by chcial,ach szkoda gadac:confused2:dlaczego to nie jest takie proste,ci co nie chca to maja,a ci co chca to nie maja:-(ostatnio w ciaze mi sie udalo zajsc od razu w pierwszym cyklu,a teraz ciagle nic...

Hmmm a czemu nie chce ?? faceci czasem tak maja...tez mialam cykle ze nie moglam "znusic" a dzidzie chcial, a bo to zmeczony to praca to bola plecy .... a bylo tak ze akurat owu i klotnia i mc z glowy masakra
no szkoda, ze faceci niby zawsze maja ochote na przytulanko i tylko jak trzeba starac sie o dzidzie to wlacza im sie jakas blokada...
hej dziewczyny!
jestem tu od dzis na tym forum. jestem na etapie staran o dziecko od zeszlego miesiaca mam nadzieje ze znajde wsrod was pocieche i wsparcie
no to witamy serdecznie
To na chłopca?
A jak na dziewczynkę?
na chlopca ponoc w dniu owulki bo plemniczki od chlopcow sa szybsze a na dziewczynke to nawet dwa dni przed owu bo te plemniczki od dziewczynek wlasnie sa wolniejsze ale wytrzymalsze. Tak tylko mowi teoria a z praktyka to roznie bywa...

hej dziewczyny!
jestem tu od dzis na tym forum. jestem na etapie staran o dziecko od zeszlego miesiaca mam nadzieje ze znajde wsrod was pocieche i wsparcie

Witamy- jak juz pisalam tysiace razy :-p- spodoba Ci sie u nas, zobaczysz, po kolei kazda fasolkuje, tylko nie mozemy podejrzec czyja bedzie kolej tym razem, trzeba cierpliwie czekac

Trzymam kciuki :tak::-) ale też słyszałam, że lepiej co drugi dzień by plemniczki mogły nazbierac sił:-p

Ja już udzielałam się kiedyś na tym wątku jak z moim P. staraliśmy się o maluszka. Nic nie wychodziło, więc zniechęcona zrezygnowałam. Ale teraz.. wiosna...:-D więc czas zacząc myślec pozytywnie:-) Zaczynam łykac znowu Folik. Chciałabym zacząc staranka w lipcu by na trzecią rocznicę ślubu zrobic P. ogromną niespodziankę. P. już nie może się doczekac bejbika:laugh2: Mamy już wybrane imiona dla dziewczynki i chłopca i nawet trochę ubranek:-D No ale to na nic się nie przyda jak nie ma na świecie tej najważniejszej dla nas osoby:no: Więc dziewczyny.. zabieram się do roboty..:tak::-D Dołączam do Was moje drogie Panie:rofl2:
A może zaczniemy już od następnego miesiąca? Kto wie:-D Im dłużej na tym forum jestem tym bardziej pragnę maluszka od zaraz:tak:
Więc: WITAM DROGIE PANIE JESYCYE RAZ:-p:-D

hej dziewczyny!

Witajcie Kochane:-)

Ja na chwilkę jestem, bo kumpela wzięła ze sobą laptopa i okazało się, że tu jest net, więc jak mi się uda to będę czasem zaglądać:-) podróż była masakryczna, bo jechaliśmy busem w 15 osób 12 godzin:baffled: co prawda z przerwami, ale to i tak męczące i zaraz idę spać:-D

Buziaczki ogromne:-D

reklama
Cześć Kochane,

Wpadłam zobaczyć co słychać. Od 6 rano na nogach i dopiero wylądowałam w domu. Chciałam się dziś zapisać do lekarza, dzwonie i słysze że dopiero po 30 maja :szok::szok::szok: Ja pier..... - mój doktorek złamał nogę - załamka. :-:)-:)-( Podali mi namiar na innego ale ja go nie znam więc do dupy z tym wszystkim. Może Warszawianki kojarzą Dr. Micułę (czy jakoś tak?) Albo może możecie polecić kogoś z Wawki?? :-:)-:)-(

No i kłopotów ciąg dalszy - małż chyba olewa nasze maleństwo. Nie czuję wsparcia, nic, zero. Chciał a jak się udało to chwila szczęścia i teraz nic - zimny jak lód. Niczym sie nie przejmuje - sorry że to napisze ale ma Nas gdzieś. :-:)-:)-( Nie wiem co to będzie. Chce mi sie wyć.

emma23 - działaj Kochana, ja w tym cyklu miałam troche jaśniejszą testową niż kontrolną i ciemniejsza już następnego dnia nie była.

Do góry