reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Strasznie bym chciała żeby Wam się udało...Kurcze to napawa strasznym optymizmem...:-)

Dzieki Kochana

Mam nadzieje, ze to fasoleczka- jeju jakbym chciala. Mialam myc okna wczoraj ale mój wspanialy M sie zdeklarowal i umyl sam wszystkie a mamy ich 5 podwójnych i jedno wielkie balkonowe-przesuwane. Chyba sie przygotowuje do roli.

Witam nowe dziewczyny- spodoba Wam sie u nas, zobaczycie :tak::tak::-D:-D

reklama
Dzieki Kochana

Mam nadzieje, ze to fasoleczka- jeju jakbym chciala. Mialam myc okna wczoraj ale mój wspanialy M sie zdeklarowal i umyl sam wszystkie a mamy ich 5 podwójnych i jedno wielkie balkonowe-przesuwane. Chyba sie przygotowuje do roli.

Oleńko, widzę że małż staje na wysokości zadania...bardzo dobrze, bardzo dobrze.. Trzymam kochana za was kciuki, chciałabym żeby wam, nam i innym się udało...

Ja dzisiejszy poranek, mimo święta, zaczęłam od sprzatania przedpokoju po remoncie i powoli nasze gniazdko zaczyna wygladac normalnie a nie jak sklad materialow budowlanych...
No ja tez dzis szatansko w palmowa niedziele umylam okna...mam nadzieje, ze sasiedzi nie widzieli. Co ja zrobie, ze jak nie chora to w pracy. Myje wtedy kiedy mam czas a przede wszystkim kiedy najdzie mnie ochota:-p:-p
Ja niemiecki :-).
Dziewczyny staraczki ja mam do was pytanie, bo się nie orientuję- ile cykli już się staracie lub starałyście (te, które już są w stanie błogosławionym) ?????
My staramy sie juz od wakacji czyli jakies 10 cykli?? Cholera, nawet nie zdawalam sobie z tego sprawy ze to juz tak dlugo. Plany moje byly takie, ze wlasnie teraz mialam czekac na dzidzie - na wiosne...ale coz... teraz kolejna szansa...

Pewnie, ze sie spodoba...
Co do okien to ja w trzypokojowym mieszkaniu mam 5 okien i dwa pojedyncze balkonowe...Umyc to to masakra - dwa dni.
Moj malz nawet nie wiedzialby jak do tego sie zabrac a jak mialabym po nim poprawiac to wole sama zrobic...:tak::tak::tak:

Ale tu dzisiaj coś pusto,śpią już czy cio :)Ja dzisiaj zrobiłam sobie z mężem 3 godzinny spacer,ledwo doszłam do domu :)

Cześć dziewczynki,
wczoraj miałam dostać @ i nie dostałam.Robiłam test i wyszedł negatywny.
Zawsze jak czytałam jak jakaś dziewczyna to pisała, to myślałam, że jakaś naiwna i głupia, ale teraz... sama mam nadzieję. Pewnie jutro dostanę @ lub pojutrze. Objawów nie mam żadnychn i wbrew wszystkiemu mam nadzieję.

reklama
Do góry