reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Wszystkie sie przytulają albo imprezują :-D

Kochana rzeczywiście meble u nas w pokoju wyglądają o niebo lepiej, a w sypialni to już w ogóle będzie wypas:-) nawet nie było problemu z wniesieniem na piętro:tak: hmmm a taką czekoladkę to z chęcią bym zjadła:-p
No tak myślałam że na żywca i w domku będą się prezentowały jeszcze lepiej. Hi hi - dobrze że mój małż tych czekoladek nie widział :-)
A Ty to normalnie impreza za imprezą :-D Oj rozbrykałaś się bez narzeczonka :-)

Hejka dotarlam wkoncu

U mnie narazie czyściutko, ten róz to chyba mi sie przywidział z nerwów. Juz zaatakowałam kumpelę, ma mi przynieść testy, bo pracuje w szpitalu.

Maggie te żabole są świetne- jakiś bociek musi się skusić, no nie ma bata
Wiesz co to ja Ci jeszcze żabki podrzuce specjalnie dla Twojego boćka: 116.gif
Zmykam dziewczynki poprzytulać sie z M. Wpadnę jutro
Ok, Kochana - miłego wieczorku przytulankowego :-)

Ja chyba zalegne w łóżeczku z książeczką i tyle. Tak więc Dobranoc :-)

Dzień dobry wszystkim!
Ja już na nogach bo tak naprawdę tylko dzisiaj mam czas na porządki przedświąteczne. Codziennie praca i praca!
Niunia, Justyś, Ola trzymam kciuki! :tak:
Miłego dzionka!

witam dziewczyneczki z rana;-) ale piekna pogoda,nie testowalam,nie kupilam testu wczoraj jakos tak wyszlo jeszcze poczekam:sorry:;-)MAGGIE jak ty masz takie samopoczucie i cie oplywa fala goraca to moze to fasolka :tak:kiedy masz miec @,sorry jak juz pisalas o tym,bo moze sie nie doczytalam,wpadam ostatnio tylko na chwilke moj m w domu caly czas bo ma wolne:-),ostatnio nawet sobie wszedl na kompa i czytal co my tu wypisujemy:szok::-Dto tak nie mam czasu ale w przyszlym tygodniu nadgonie,bo tesknie za tymi naszymi ploteczkami;-)milego dnia wam zycze!

Dzień dobry :-):-):-): słońce.gif

kasiulek - powodzenia w porządkach

Justyś - a ja tu myślałam że zatestowałaś i będę gratulować. :-) A co Twój M powiedział po poczytaniu???? - Pozdrowienia dla małża!!!!
Ja do @ mam jeszcze chyba 9 dni - jakoś na święta ma przyjść.

Witaj, zapraszamy. Napiszesz coś więcej o sobie? Skąd jesteś? Jak długo się staracie? - taką swoją historie w skrócie ;-)

No więc ja mam 26 lat, mąż 27, jesteśmy z woj. opolskiego. W zeszłym roku pobraliśmy się a teraz doszliśmy do wniosku, zeby powiększyć rodzinę :-). Póki co 1 cykl starań za nami, niestety bez rezultatu. Trzeba działać dalej, bo owulacja już za ok. tydzień :-D. Dodam jeszcze, że od 2,5 roku stosujemy naturalną metodę obserwacji cyklu tj. temperaturę i śluz, więc już sporo wiem o swoim cyklu i kiedy najprawdopodobniej pojawia się owulacja. No oby tylko ta wiedza przydała się w praktyce :rofl2:.

reklama
Do góry