reklama
maggie_f
Fanka BB :)
Wszystkie sie przytulają albo imprezują
A Ty to normalnie impreza za imprezą Oj rozbrykałaś się bez narzeczonka :-)
Ja chyba zalegne w łóżeczku z książeczką i tyle. Tak więc Dobranoc :-)
No tak myślałam że na żywca i w domku będą się prezentowały jeszcze lepiej. Hi hi - dobrze że mój małż tych czekoladek nie widział :-)Kochana rzeczywiście meble u nas w pokoju wyglądają o niebo lepiej, a w sypialni to już w ogóle będzie wypas:-) nawet nie było problemu z wniesieniem na piętro hmmm a taką czekoladkę to z chęcią bym zjadła
A Ty to normalnie impreza za imprezą Oj rozbrykałaś się bez narzeczonka :-)
Wiesz co to ja Ci jeszcze żabki podrzuce specjalnie dla Twojego boćka:Hejka dotarlam wkoncu
U mnie narazie czyściutko, ten róz to chyba mi sie przywidział z nerwów. Juz zaatakowałam kumpelę, ma mi przynieść testy, bo pracuje w szpitalu.
Maggie te żabole są świetne- jakiś bociek musi się skusić, no nie ma bata
Ok, Kochana - miłego wieczorku przytulankowego :-)Zmykam dziewczynki poprzytulać sie z M. Wpadnę jutro
Ja chyba zalegne w łóżeczku z książeczką i tyle. Tak więc Dobranoc :-)
kasiulek82
Mam jedno tylko marzenie.
Dzień dobry wszystkim!
Ja już na nogach bo tak naprawdę tylko dzisiaj mam czas na porządki przedświąteczne. Codziennie praca i praca!
Niunia, Justyś, Ola trzymam kciuki!
Miłego dzionka!
Ja już na nogach bo tak naprawdę tylko dzisiaj mam czas na porządki przedświąteczne. Codziennie praca i praca!
Niunia, Justyś, Ola trzymam kciuki!
Miłego dzionka!
Justys84
witam dziewczyneczki z rana;-) ale piekna pogoda,nie testowalam,nie kupilam testu wczoraj jakos tak wyszlo jeszcze poczekam;-)MAGGIE jak ty masz takie samopoczucie i cie oplywa fala goraca to moze to fasolka kiedy masz miec @,sorry jak juz pisalas o tym,bo moze sie nie doczytalam,wpadam ostatnio tylko na chwilke moj m w domu caly czas bo ma wolne:-),ostatnio nawet sobie wszedl na kompa i czytal co my tu wypisujemyto tak nie mam czasu ale w przyszlym tygodniu nadgonie,bo tesknie za tymi naszymi ploteczkami;-)milego dnia wam zycze!
maggie_f
maggie_f
Witaj, zapraszamy. Napiszesz coś więcej o sobie? Skąd jesteś? Jak długo się staracie? - taką swoją historie w skrócie ;-)Witam wszystkich. Czy przyjmiecie mnie do Waszego grona staraczek 2009? :-)
Mexi
Witaj, zapraszamy. Napiszesz coś więcej o sobie? Skąd jesteś? Jak długo się staracie? - taką swoją historie w skrócie ;-)
No więc ja mam 26 lat, mąż 27, jesteśmy z woj. opolskiego. W zeszłym roku pobraliśmy się a teraz doszliśmy do wniosku, zeby powiększyć rodzinę :-). Póki co 1 cykl starań za nami, niestety bez rezultatu. Trzeba działać dalej, bo owulacja już za ok. tydzień . Dodam jeszcze, że od 2,5 roku stosujemy naturalną metodę obserwacji cyklu tj. temperaturę i śluz, więc już sporo wiem o swoim cyklu i kiedy najprawdopodobniej pojawia się owulacja. No oby tylko ta wiedza przydała się w praktyce .
reklama
Podziel się: