reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Właśnie dostałam informację od mojej dobrej kumpeli z liceum, że wczoraj urodziła córeczkę Oliwkę cudownie w prima aprilis a w niedzielę mają rocznicę ślubu prawie się wstrzeliła
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Coś mi sie pomyliło,soorki Mama sówka
Nic nie szkodzi:-) ale dlaczego Tobie cytat nie robi się tak jak innym??? Jaki Ty masz komputer?? U mnie nawet w pracy da się wszystko zrobić:-)
Zmykam, bo już 18 odezwę się później
Dziewczyny to ja Was zapraszam do siebie na kawke i babeczki do Wrocławia )
nie kus bo skorzystam bo jestem z Wroclawia :-) jak mnie wypuszcza oczywiscie w koncu z domu na "wolnosc" ;-)
reklama
maggie_f
Fanka BB :)
No widzisz jaka dzielna jesteś, suuuperuff...skończyłam tylko 4 godziny mi zeszło.
He he - no to Gratulacje dla koleżanki :-)Właśnie dostałam informację od mojej dobrej kumpeli z liceum, że wczoraj urodziła córeczkę Oliwkę cudownie w prima aprilis a w niedzielę mają rocznicę ślubu prawie się wstrzeliła
Madziaas - rzeczywiście może małż Ci to pomoże ogarnąć bo my wirtualnie to raczej niż już nie wymyślimyTen mój to chyba jakiś złom ) Kurcze no jak pisze wiadomość to ja widze po prawej stonie emotikonki,ale nie da rady ich tu dodać.Jak mój mąż przyjdzie z pracy musze mu powiedzieć żeby tu pogrzebał troche
UsprawiedliwionaCześć dziewuszki. Chciałam się tylko przywitać. Mówiłam Wam, że mam w tym tygodniu dużo pracy za koleżankę tak więc mam nadzieję, że nie obrazicie się, że tak rzadko zaglądam do Was.
No będę lać po dupie, czym Ty sie stresujesz??? Będzie co ma być i tyle, myśleniem i stresowaniem nic nie zmienisz - tylko zwariujesz, szkoda zdrowiaHejka laseczki
M na nocke poszedl a ja przed tv i zestresowana
Podziel się: