reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
No będę lać po dupie, czym Ty sie stresujesz??? Będzie co ma być i tyle, myśleniem i stresowaniem nic nie zmienisz - tylko zwariujesz, szkoda zdrowia :tak:[/QUOTE]

Wiem, ale chcialabym juz jutro rano zeby bylo- tak klik klik i juz :-p

Nie myśl o takich rzeczach a tymbardziej nie czytaj!! Sama po sobie wiem że jak się czegoś naczytam to później sobie wkręcam..
Czekam na wieści po wizycie u gina :) Aż nie mogę się doczekać..
dziekuje.. kochana jestes
Kochana lepiej nie czytaj takich rzeczy tylko idź do lekarza i już będziesz wiedzieć co i jak:-) a ja oczywiście trzymam kciuki:-D
j przydadza sie.. i jutro tez trzymajcie.. jedziemy do urolga..
///// Nektarynka nie czytaj takich rzeczy bo można sie nieźle wkręcić,jak sobie niedawno też pare rzeczy poczytałam i tak sie wkręciłam że nie mogłam przestać o tym myśleć,na szczęście w poniedziałek byłam u lekarza i sie okazało że wszystko jest oki,a to tylko moja psychika.Idź do lekarza i nie martw sie na zapas
dziekuje bardzo za wsparcie.. nie tylko Tobie ale i wszystkim kochanym kobietkom
Nektarynko - Madziaas ma racje!!!! Idź do lekarza i nie szperaj po necie :tak:
obiecuje juz nie bede szpierac po necie.. jak sie uda to jutro pojde a jak nie to dopiero w poniedzialek no chyba ze dostane @..
Poczekam do wieczora- jak nie dostane to jutro rano :)- stresik :tak:
trzymam kciuki abys nie dostala @
nie kus bo skorzystam bo jestem z Wroclawia :-) jak mnie wypuszcza oczywiscie w koncu z domu na "wolnosc" ;-)

kochana jak sie czujesz?

Kroptusiu mam nadzieje,ze juz lepiej

W niedziele minie 5 tygodni jak nie pale i widze rezultaty- moja dieta nic nie pomaga- tak mi sie przemiana materii zmienila ze nie moge patrzec na siebie grrr:eek:

Dziewczyny, pamiętajcie 21:37
[*]:

ST830321.jpg

Ostatnia edycja:
A co się dzieje, że się tak źle czujesz????
Sama nie wiem co mi było. :-) Podejrzewam,ze po bromku,ale biorę go już ponad miesiąc,a tu dopiero nagle teraz mi po nim niedobrze? Nie wiem sama. Tak nagle zaczęło mnie mdlić i nawet nie mogłam się wyprostować bo myślałam,że oddam zawartość żołądka. Ale już oki. Po jakichś 2 godzinach mi przeszło.

reklama
Kroptusiu mam nadzieje,ze juz lepiej

W niedziele minie 5 tygodni jak nie pale i widze rezultaty- moja dieta nic nie pomaga- tak mi sie przemiana materii zmienila ze nie moge patrzec na siebie grrr:eek:

5 tygodni niepalenia...podziwiam..Oleńka dasz rade..:)

NEKTARYNKA ojoj...jak ja bym chciała żebyś lada dzień napisała już o fasoleczce...

Do góry