reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Wrócilam M zadzwonil ze zapomnial karty do obicia sie w pracy i musialam pojechac. Nadal czysciutko,zadnego czerwonego kolorku.
Cala historia sie zaczela tak.
Skonczylam opakowanie tabsów i za 3 dni dostalam @, jak wiadomo sztuczna. Potem z niecierpliwoscia czekalam,a raczej nie, na kolejna, bo od razu rozpoczelismy staranka. Przyszla po 28 dniach, bardzo bolaca ale przezylam zalamka na szczescie. Wiec kolejnej spodziewalam sie za 28 dni i nie przyszla, ale za to bylam u kumpeli w ten dzien i uradowana ze sie przeciaga, zasiedzialam sie ma kawce do polnocy. Wrocilam do domku grubo po, ostatnie siku przed snem i na papierze ten okropny kolor. Dzisiaj mija 29 dzien wiec mam nadzieje ze nie bedzie mi sie cykl przeciagal do ponad 30, ale jestem dzielna kochane, kusi mnie tescik,bo mam jeden w domu, ale poczekam rano jest wiarygodniejszy :):):)

reklama
Dzisiaj mija 29 dzien wiec mam nadzieje ze nie bedzie mi sie cykl przeciagal do ponad 30, ale jestem dzielna kochane, kusi mnie tescik,bo mam jeden w domu, ale poczekam rano jest wiarygodniejszy :):):)

Oleńko, strasznie mocno trzymam kciuki! Normalnie chyba mi zdrętwieją i nie będę mogła z Wami pisać...

To strasznie radosne jak kolejna kobietka mówi, że może może...:-D:-D:-D:-D:-D

Ola naprawdę jesteś dzielna. Ja bym pewnie niewytrzymała gdybym miała test w domu. Daj znać jutro od razu jaki wynik. Trzymam kciuki na dwie II kreseczki!

Oleńko, strasznie mocno trzymam kciuki! Normalnie chyba mi zdrętwieją i nie będę mogła z Wami pisać...

To strasznie radosne jak kolejna kobietka mówi, że może może...:-D:-D:-D:-D:-D

Ola naprawdę jesteś dzielna. Ja bym pewnie niewytrzymała gdybym miała test w domu. Daj znać jutro od razu jaki wynik. Trzymam kciuki na dwie II kreseczki!

Dziekuje Wam dzieczynki :):):) Licze ze ten ostatni z paczki bedzie szczesliwy

Jakie masz fajniutkie zdjatko- zmienilas- sliczniutko

Wlasnie zjadlam druga activie dzisiaj, uzaleznilam sie od truskawkowej mniamu mniamu

reklama
Śmieje się z mojego M, że w tym roku to jednak będzie miał duże bicepsy. Bo tak przemyśleć sprawę to jak chodzi o tych kulach i podpiera sie rękami to pracują niemal wszystkie mięśnie klatki piersiowej. Chodząc o kulach wyrobi sobie mięśnie. Paradoksalnie śmieszne:-D

A tak w ogóle, pamiętacie jak pisałam w ostatnim cyklu że @ jakoś skróciła się nagle, uciekła po jednym dniu, później myślałam, że to od choroby, miałam problemy z pęcherzem i bardzo wysoką temperaturę. Teraz @ przyszła o wiele za wcześnie i jest taka skąpa, a właściwie to nie @ tylko delikatne plamienia bez podpaski. temperatura też taka jak bez owulki a dzisiaj np jest 37.4
Jak do piątku będzie bez zmian to kupuje test ciążowy i jak przez weekend nic się nie zmieni to w poniedziałek czekajcie na wieści.

Niunia, albo to ciaza, albo masz problemy hormonalne. 3mam kciuki, zeby to bylo to pierwsze.

Do góry