reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej Wszystkim :-)

Ja miałam robić teścik 1 Kwietnia ale cos czuje ze nie bede musiala bo zaczyna mnie bolec brzych jak na @.
Jestem zła jak nie wiem co i normalnie płakać mi sie juz chce :wściekła/y:

Jeszcze nie wszystko stracone- poczekaj jak Maggie to przeczyta ale Ci zleje pupsko :):)

Nie lam sie ja jestem w tej samej sytuacji co Ty, tez czekam tylko dzien pozniej, ale nie szukam objawów II i @. Narazie mnie nic nie boli, wiec jestem spokojna.
Nic to nie da. Cierpliwosci ;-)

reklama
kroczek_k czyzby dopadała cie jakas chandra?

Nie skądże żadna chandra tylko tak zawsze jest że jak się nie myśli o tym czego się pragnie to to się w końcu spełnia a jak bardzo czegoś chcemy to zawsze jest pod górkę. Śmieję się tylko z siebie do męża że ja to chyba się od Was uzależniłam:-)

Ola ( moja imienniczko ) nie ma żadnych winnych i obwiniania siebie ani nikogo innego!!!!!

No niby tak, ale co na to poradze. Bez badan nic nie wiadomo.
Poczekam jeszcze do @, tylko troszkee mi zostalo :) Jakos pozytywnie mi sie czeka w tym cyklu- nie wiem czemu- chyba przez wiosne :):):)

Przyszla moja sukienka z Ebay'a, m mi dzwonil <lala>, lece po pracy do domku ja przymierzyc.
Odezwe sie pozniej Kochaniutkie

kroczek_k ja siedze tu od kilku dni a momentami nie moge sie powstrzymac od sprawdzania czy przypadkiem cos ktos nie napisał..mój M mówi ze usmiecham sie do monitora i ze w koncu widac jakies szczescie na buzi

Ola ja też czekam na @, a raczej na jej brak :)

No wiec siedzimy w tym razem, 3mam kciukaski za Ciebie a Ty za mnie :), mam nadzieje ze obie bedzie 3mac mocno i sie uda, a jak na to w nastepnym.

U mnie w tym roku tyle sie dzieje, ze nie wiem nawet gdzie ta dzidzie wcisnac. Ale nie zeby byla nieproszona. :-)

Mykam do domciu- koniec pracki na dzisiaj- bede wieczorkiem.Papatki

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry