reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
mocno niewyspana ale straszliwie szczęśliwa :) pół nocy przytulanek ...mmm...może będą efekty..

A jak u Was kobietki, nastrój i samopoczucie?

mocno niewyspana ale straszliwie szczęśliwa :) pół nocy przytulanek ...mmm...może będą efekty..

Hihi nie ma to jak przytulanki:-D mam nadzieję, że będą owocne:tak: ja już nie mogę się doczekać:-) ale odliczam dni i już jest ich coraz mniej:tak: więc humor mam bardzo dobry:-D

No to mamy ten sam dylemat- ja to juz nie wiem- co to oznacza- zawsze kochamy sie w dni plodne tzn tak jak powinny wypadac, a wlasciwie odkad sie skonczy @ bo taka mamy ochote- a teraz konczymy 3 cykl staran- zobaczymy czy owocny- nie chce kupowac testów owulacyjnych bo dopiero bedzie porazka jak sie nie uda. Zdaje sie na jedna jedyna metode :) przytulanki
tez bym chciala tak co dziennie lub co dwa dni ale nie mozemy.. slabe nasienie..przed owu musimy sie wstrzymywac tak 4-5 dni..

no no no... takie przytulanki to pozazdroscic.. zycze CI aby cos sie z tego wykluło..

Mama_Sówka to tylko czekać efektów :)

Nektarynka jak ja bym chciała stracznie takie małe jajeczko w brzuszku :)
Wierzycie w przeczucia?

Hej Wszystkim :-)

Ja miałam robić teścik 1 Kwietnia ale cos czuje ze nie bede musiala bo zaczyna mnie bolec brzych jak na @.
Jestem zła jak nie wiem co i normalnie płakać mi sie juz chce :wściekła/y:

reklama
Hej Wszystkim :-)

Ja miałam robić teścik 1 Kwietnia ale cos czuje ze nie bede musiala bo zaczyna mnie bolec brzych jak na @.
Jestem zła jak nie wiem co i normalnie płakać mi sie juz chce :wściekła/y:

Kochana nie martw się na zapas:angry: może Cie brzuch boleć na co innego, więc narazie czekaj, a ja trzymam kciuki:-D

Przyszła_mamusia ja wierzę w przeczucie, ale u mnie niestety ono działa raczej wtedy jak ma się stać coś negatywnego:baffled:

Do góry