reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
mocno niewyspana ale straszliwie szczęśliwa pół nocy przytulanek ...mmm...może będą efekty..
A jak u Was kobietki, nastrój i samopoczucie?
Hihi nie ma to jak przytulanki mam nadzieję, że będą owocne ja już nie mogę się doczekać:-) ale odliczam dni i już jest ich coraz mniej więc humor mam bardzo dobry
Nektarynka
Fanka BB :)
tez bym chciala tak co dziennie lub co dwa dni ale nie mozemy.. slabe nasienie..przed owu musimy sie wstrzymywac tak 4-5 dni..No to mamy ten sam dylemat- ja to juz nie wiem- co to oznacza- zawsze kochamy sie w dni plodne tzn tak jak powinny wypadac, a wlasciwie odkad sie skonczy @ bo taka mamy ochote- a teraz konczymy 3 cykl staran- zobaczymy czy owocny- nie chce kupowac testów owulacyjnych bo dopiero bedzie porazka jak sie nie uda. Zdaje sie na jedna jedyna metode przytulanki
no no no... takie przytulanki to pozazdroscic.. zycze CI aby cos sie z tego wykluło..mocno niewyspana ale straszliwie szczęśliwa pół nocy przytulanek ...mmm...może będą efekty..
A jak u Was kobietki, nastrój i samopoczucie?
Sowinka
no to jak tylko Narzeczonek wróci to szczescie osiągnie apogeum
Hihi pewnie tak choć będziemy zmęczeni podróżą, bo muszę po niego jechać na Okęcie to myślę, że jeszcze coś zadziałamy
reklama
Sowinka
Hej Wszystkim :-)
Ja miałam robić teścik 1 Kwietnia ale cos czuje ze nie bede musiala bo zaczyna mnie bolec brzych jak na @.
Jestem zła jak nie wiem co i normalnie płakać mi sie juz chce
Kochana nie martw się na zapas może Cie brzuch boleć na co innego, więc narazie czekaj, a ja trzymam kciuki
Przyszła_mamusia ja wierzę w przeczucie, ale u mnie niestety ono działa raczej wtedy jak ma się stać coś negatywnego
Podziel się: