reklama
aguniak nie ma sprawy zawsze i wszędzie!
No bo ja mam takie dziwne myśli w głowie..Poprzedniej ciąży nie planowaliśmy ale zanim sprawdziłam czy jestem w ciąży czy nie to z tydzień czasu chodziła mi po głowie myśl o kupnie testu i sprawdzeniu i jakoś cały czas to odkładałam. I teraz mam dokładnie to samo co wtedy, i znowu zaczyna mnie odrzucać od papierosów. Zastanawiam się tylko czy to jakieś sygnały czy ja za bardzo nastawiona jestem ze CHCE i jakos tak podswiadomie sobie wszystko interpretuje..?
No bo ja mam takie dziwne myśli w głowie..Poprzedniej ciąży nie planowaliśmy ale zanim sprawdziłam czy jestem w ciąży czy nie to z tydzień czasu chodziła mi po głowie myśl o kupnie testu i sprawdzeniu i jakoś cały czas to odkładałam. I teraz mam dokładnie to samo co wtedy, i znowu zaczyna mnie odrzucać od papierosów. Zastanawiam się tylko czy to jakieś sygnały czy ja za bardzo nastawiona jestem ze CHCE i jakos tak podswiadomie sobie wszystko interpretuje..?
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Hej Wszystkim :-)
Ja miałam robić teścik 1 Kwietnia ale cos czuje ze nie bede musiala bo zaczyna mnie bolec brzych jak na @.
Jestem zła jak nie wiem co i normalnie płakać mi sie juz chce
Aguniak może nie masz się co denerwować ;-) A jeśli nawet to niedługo następny cykl i znów kolejna szansa:-)
aguniak nie ma sprawy zawsze i wszędzie!
U mnie przeczucia się sprawdzają ale tak jak powiedziała Mama Sówka raczej na te złe wiadomości. Teraz mi jest strasznie trudno coś przeczuć odnośnie ciąży bo chyba za bardzo tego chcę ale dwie poprzednie ciąże były z zaskoczenia i wtedy też miałam przeczucia:-) Może więc warto spróbować zatestować:-)
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Szczerze mówiąc od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie myśl żeby dać sobie na chwilę na wstrzymanie z zaglądaniem tutaj i w ogóle z usilnymi staraniami o fasolkę ale z drugiej strony już się tak przyzwyczaiłam do Was wszystkich dziewczyny Jakoś tak nie umiem sobie wyobrazić że mogłabym nie pisać z Wami codziennie:-) W sumie jesteśmy tu po to żeby się wspierać i pomagać sobie chociaż duchowo bo kto lepiej nas zrozumie jeśli nie my same.
tez bym chciala tak co dziennie lub co dwa dni ale nie mozemy.. slabe nasienie..przed owu musimy sie wstrzymywac tak 4-5 dni..
no no no... takie przytulanki to pozazdroscic.. zycze CI aby cos sie z tego wykluło..
Widzisz, a ja nawet nie wiem czy u mnie wszystko ok i jakie M ma nasienie, bo jest za wczesnie, a na Wyspach to sie nie kwapia do badan zadnych a zadnych. Ja caly czas obwiniam siebie, bo M nie bral tabletek 4 lata bez przerw tylko ja, wiec chyba rozregulowalam organizm mimo ze juz mialam 2wie naturalne malpy i to po 28-29 dniach, wiec nie tak zle. Poprostu szkoda mi tego seksu bo na marne wtedy on jest taki bezcelowy haha.
@ ma byc 2 kwietnia, wiec sie okaze do konca tygodnia a tak bym juz chciala
Czego i Wam Kochane zycze z calego serduszka.
reklama
Podziel się: