reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć dziewczyny! Wczoraj byłam w pracy więc musiałam troszkę dziś nadrobić. Witam nowe forumowiczki i życzę wszystkim miłego dnia:-). Odezwę się wieczorkiem tylko błagam nie naskrobcie za dużo stron! U mnie dziś deszcz zresztą tak jak i wczoraj:-(!

reklama
Cześć dziewczyny! Wczoraj byłam w pracy więc musiałam troszkę dziś nadrobić. Witam nowe forumowiczki i życzę wszystkim miłego dnia:-). Odezwę się wieczorkiem tylko błagam nie naskrobcie za dużo stron! U mnie dziś deszcz zresztą tak jak i wczoraj:-(!

U mnie niestety też nadal deszcz, ale mam nadzieję, że wyjdzie słoneczko:-) jak nie dziś to jutro:-D

Właśnie zajadam się ciachem, bo kumpela w pracy ma urodziny:-D <kawałeczek dla Was>:-D

Eda3 witamy:tak:

Miłego dnia Dziewczyny życzę:-D

P.S. Udało mi się bez problemu złożyć wniosek o paszport i teraz tylko trzeba czekać na odbiór:-)

Hejka Kochane

A ja czekam i czekam mam nadzieje ze sie doczekam. Na Wyspy przyszla wiosna, ptaszki mi cwierkaja za oknem a maz zaczyna nocki dzisiaj, ale to dobrze bo musze sie wziac za projekt na studia. Pozdrawiam Was i przesylam buziaczki- bede wieczorkiem

A mnie tak smutno jest bardzo - bo na te urodzinki miałam już mieć dzidziusia a tu @ wredna przyszła....:-:)-:)-:)-(

Uda sie wkoncu- zobaczysz :)- glowa i nogi do góry :tak:

Wiecie co u mnie jakos dziwnie- troszke mokro i szyjka nawet otwarta tylko ze twarda- nie wiem co o tym myslec. Raz mnie pobolewa prawa a raz lewa stronka jak przed owulka- ale ja mam koniec cyklu- czy któras z Was tak miala ????

Ostatnia edycja:
czesc jestem tu nowa staram sie o fasolke wlasnie odstawilam tabletki podoba mi sie tu
witaj, zycze szybkiego zafasolkowania
U mnie dziewczyny jakos dziwnie mam 30 dzien cyklu,przy cyklach 33-35 dniowych,lekko mnie pobolewa podbrzuszek:) i nie wiem co to ale tak jakby mnie klula szyjka co jakis czas co to moze byc i te uczucie,ciagle mokro sorrki za taki szczegolowy opis,no ale pisze tak jak jest:)
a jaki masz sluz biały? lepki? przejrzysty? u mnie od kilku dni morko a tez czekam na @.. szyjka lekko otwarta trawda opuszczona..

Wiecie co u mnie jakos dziwnie- troszke mokro i szyjka nawet otwarta tylko ze twarda- nie wiem co o tym myslec. Raz mnie pobolewa prawa a raz lewa stronka jak przed owulka- ale ja mam koniec cyklu- czy któras z Was tak miala ????
no ja wlasnie teraz tak mam.. tylko ze ja zazwyczaj owulki nie czuje.. chyba.. teraz od kilku dni pobolewa mnie podbrzusze..tak jakby na @ ale w zasadzie przewaznie wieczorami.. szujka nisko, morko i otwarta

witaj, zycze szybkiego zafasolkowania

a jaki masz sluz biały? lepki? przejrzysty? u mnie od kilku dni morko a tez czekam na @.. szyjka lekko otwarta trawda opuszczona..

no ja wlasnie teraz tak mam.. tylko ze ja zazwyczaj owulki nie czuje.. chyba.. teraz od kilku dni pobolewa mnie podbrzusze..tak jakby na @ ale w zasadzie przewaznie wieczorami.. szujka nisko, morko i otwarta

No to mamy ten sam dylemat- ja to juz nie wiem- co to oznacza- zawsze kochamy sie w dni plodne tzn tak jak powinny wypadac, a wlasciwie odkad sie skonczy @ bo taka mamy ochote- a teraz konczymy 3 cykl staran- zobaczymy czy owocny- nie chce kupowac testów owulacyjnych bo dopiero bedzie porazka jak sie nie uda. Zdaje sie na jedna jedyna metode :) przytulanki

No to mamy ten sam dylemat- ja to juz nie wiem- co to oznacza- zawsze kochamy sie w dni plodne tzn tak jak powinny wypadac, a wlasciwie odkad sie skonczy @ bo taka mamy ochote- a teraz konczymy 3 cykl staran- zobaczymy czy owocny- nie chce kupowac testów owulacyjnych bo dopiero bedzie porazka jak sie nie uda. Zdaje sie na jedna jedyna metode :) przytulanki

Hehe przytulanki to najlepsza metoda:-D

reklama
Do góry