reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
To niech sie bierze do roboty i Cie zapłodni a wtedy będzie miał się do czego przytulać :-)

Kochana chciała bym, ale jak uda mi się wyjechać na parę miesięcy za granicę dla podreperowania budżetu to to zrobię. Teraz po tym wypadku M na 100% budżet ucierpi:dry:

Ola - i bardzo dobrze. Im więcej będziesz miała zajęć tym lepiej

Niunia - no tak, z kasą krucho jak małż na zwolnieniu. Mam nadzieję że Ci się poukłada :tak:

Lecę spać bo jutro rano mam zajęcia :-)

Spokojnej Nocki

Buziole

Dzięki kobitki za powitanie :-)

mój ostatni cykl miał zaledwie 25dni (luty/marzec). Zobaczymy co teraz będzie. Wg obliczeń @ powinnam dostać 28 marca, chociaż wcale mile widziana to nie jest. Dalej łudzę się, że ten cykl jest "mój", chociaż już coraz mniej.:-(Zobaczę tego 28 co teścik pokaże. Módlcie się za te dwie krechy.;-)Chodzę ostatnio taka poddenerwowana, że współczuję już ludziom z mojego otoczenia, a najbardziej mężowi. Potrafię mu z byle czego akcję zrobić i to taką solidną. Znosi dzielnie i czeka razem ze mną na te dwie kreseczki. A ten czas jakby w miejscu stał....:eek:

Dzięki za wsparcie :) Jak narazie dwa testy negatywne, brak okresu, temp. ( cały czas 37,3 dzisiaj było 37,5 podwyższona cały czas, bóle brzucha jak przed okresem przez ostatnie trzy dni. Jest 36 dzień cyklu.Nigdy tak nie miałam jak zabolało zaraz miałam okres. Od dwóch dni wkładam podpaskę i nic. Bóle krzyża pojawiły się tydzień temu:) To nie jest nadzieja to są fakty.

Dziewczyny,

Poszukałam Kroptusi na innym forum i podczytałam że dobrze nie jest. Są problemy z łożyskiem - jest niezbyt dobrze. Nie będę pisać więcej bo nie wiem czy Kroptusia sobie by tego życzyła. Mam tylko do Wszystkich Wielką Prośbę - trzymanie kciuków swoją drogą ale proszę Was - pomódlcie się za jej maleństwo i za nią. Ja jestem wierząca choć nie praktykująca i choć nie modlę się co dzień to dziś napewno to zrobię - i nie tylko dziś.
Mam nadzieje że bedzie dobrze, Kroptusia jesteśmy z Tobą kochanie nie smutaj się bedzie dobrze. Modlę się! Buźka i tulę cię

Maggief ja ścinam włoski krócej, pokarze wam fotki po powrocie z Gdańska;-)

Pozdrawiam
i dobrej nocy życzę!:happy2:

Witam Was kobitki! :-D U mnie od samego rana ból brzucha i ta okropna @ nadeszła. :wściekła/y: No ale od następnego cyklu znów staranka!:-)

reklama
Cześć Dziewczynki:-)
Miłego dnia:-)
Całuje serdecznie Kroptusię i jej Maleństwo.Będzie dobrze Kochana:happy:
Mój luby specjalnie się tak zamienił w pracy,że miał wczoraj wolne choć miał robotę w gafiku.Tak się przejął rolą:rofl2: Dziś też będzie w domciu:tak:
Kroczek życzę Ci żeby ta wredna @ co Cię dopadła z rana była ostatnią w ciągu najbliższego roku:-)
:-DBuziaki:-D

Do góry