reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

maggief najlepiej to bobotest niebieski! :tak: a potem na drugim miejscu pre test według mnie! :tak: ;-) powodzenia i jutro chyba razem zatastujemy dzizass!!!:baffled::-D

reklama
Maggie i Kinga trzymam mocno kciukasy za Wasze jutrzejsze testowanie:-)
Ja niestety będę sobie musiała jeszcze na te wymarzone dwie kreseczki poczekać:no:No ale cóż takie życie. Póki co czekam do środy na koniec @ i znowu nadejdzie czas przytulanka:-D

Ja Również trzymam za Was kciuki i do jutra, bo kończe juz prace. a w domu nie mam narazi neta ;-)

Buziole:tak:

ja też dziewuszki trzymam za was kciuki:tak:
atak poza tym to witam was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ja znowu mam problemik, ale z wami na pewno go rozwiąże:happy:
tak jak wcześniej pisalam ze robilam wczoraj test:happy: owul i wyszly 2 kreseczki a dzisiaj juz tylko jedna, wiec o co chodzi:confused2:czyzby juz po owul:no:

Cześć dziewczyny, wszystkim dziękuję za miłe powitanie :-)

Pytam ponownie, choć nie wierzę w swoją ciążę . . . wczoraj wieczorem zaczęłam plamić, sądziłam, że @ bo to był 28dc (choć nigdy tak regularnych nie miałam) i tak plamię do teraz a @ nie ma. Jak wiadomo nadzieja matką głupich i ja do nich należę :-) Czy to możliwe, że mogłam zaskoczyć? Objawów żadnych nie mam ani na ciążę ani na @.

reklama
Witam Was dziewczyny! Byłam dziś pierwszy dzień w pracy po dwutygodniowej labie. Strasznie mi się nie chciało ale jakoś to przeżyłam. Widzę dziś na forum kilka myśli które właśnie dziś mnie nawiedziły odnośnie ciąży. Justyna masz rację nie ma się co samemu nakręcać. Ja wprawdzie nie długo się staram o fasolkę ale też mam zamiar dać sobie luz i nie myśleć wciąż o bobasku, chociaż przyznam się, że to bardzo trudne bo moja szwagierka, z którą mieszkamy w jednym domu właśnie jest w 13 tyg ciąży i za każdym razem jak spoglądam na jej coraz większy brzuszek to jest mi smutno, że ja i mąż mamy takie przeboje. Wiem już jak to jest być w ciąży i smutno jest mi tym bardziej. No ale jak któraś w Was dobrze pisała i na nas przyjdzie pora.

Kingusiu ja tu z zapartym tchem siadłam do kompa i szukam info że jesteś w ciąży a ty piszesz że jutro test zrobisz i trzymasz nas w niepewności. No ale trzymam nadal kciuki. A tak w ogóle to każda nowa wiadomość, że któraś z nas zafasolkował jest niezwykle budująca bynajmniej dla mnie.
Strasznie mnie wciągnęło to forum i zastanawiam się jak by to było gdybym miała neta w pracy. Siedziałbym na forum non stop.

Do góry