reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam nową osóbke..

odnosnie szyjki u mnie w tym miesiacu po okresie szyjka byla zamknieta potem sie okworzyla i pojawil sie sluz.. ale caly czas na dole podczas @ byla u góry i miekka.. teraz czekam na owulke.. w tym miesiacu brałam clo i niby po nim owulka powinna byc okolo 11-15dc a dzis jest 19 ale ja takze cykle dlugie mam wiec chyba niec nowego albo clo nie zadzialalo i owulka sama przyszla albo po prostu na mnie tak dziala..

reklama
słuchajcie zrobiłam dzisiaj test owulacyjnyy są 2 krechy al jedna jest jasniejsza delikatnie od drugiej
dzis jest m

Emma23 Bezapelacyjnie trzeba działać!!!!!

Ja dziś z rana pełna nadziei, że może jestem w ciąży, zaczęłam udzielać się nawet na forum, a tu właśnie ślady @ się pojawiły :-( Już się awanturuję z M z nerwów.
Znając moje szczęście pewnie dłuuuuugo tu z wami zabawię.

Hejka laseczki

Teraz jakos sie zaniedbalam z obecnoscia bo troche pracy na studiach, ale wszystko pozaliczane i wczoraj w nagrode maz zabral mnie na zakupki. Do owulacji jeszcze troche a M zaczyna nocki na przyszly tydzien, wiec zobaczymy. Witam nowe staraczki i przesylam caluchy

Ach Justys dolina...
Wsobotę dostałam @:-( co za rozczarowanie.
A od dziś powinnam się zabrać za szukanie pracy,ale motywacji zero:-(

reklama
A u Ciebie jak zajaczku81?Starania rozpoczetete na nowo?;-) Wszystkim zycze powodznia nam sie chyba udalo(chyba bo potwierdzenia od lekarza jeszcze nie mam) nasz sposob to przytulanko co 2 dzien i potem lezenie z pol godzinki nogami do gory:-ppozdrawiam
Cześć Kobitki:)
Weri, my na razie z mężem trenujemy. Nie mam jeszcze owulki.Dzisiaj 10 dc. Testuję owu od soboty już, żeby nie przegapic jak ostatnio... Tylko obawiam się że znowu nic z tego nie będzie, ponieważ mąż wyjeżdża w środę:crazy::-:)-(
Mogę po prosty jeszcze nie mieć owu. Dzisiaj idę do lekarza... niech mnie skieruje na badania:baffled:
Weri, jak długo Wy się staraliście??

Do góry