reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Heloł!;-)
No więc sie zaczęło u mnie teraz...
pojawi się @ czy nie.... :-p a to dziś ten dzień.
Jutro rano teścik! :tak:

gosia no mam nadzieje że bedzie temp urośnie!:tak: mierzyłaś dziś rano?
Ja mam 37,6

reklama
Cześć dziewczyny, ja na staraczkach po raz pierwszy.
Sytuację mam nie za wesołą. Przy pierwszym dziecku staraliśmy się półtora roku. Teraz 3 cykle nieudane, ten pewnie będzie czwarty. Czekam na @.
Diagnozy jasnej mi nie postawiono, ale to zdaje się powód cykli bezowulacyjnych.

Dzień dobry :-)

3373b.jpg

Witam sie z ranka:) u mnie wszystko ok,przynajmniej tak mysle choc ciagle chodze jakas przybita i smutna moze jak przyjdzie wiosna to mi miną te smutki:zawstydzona/y:mam taka nadzieje...
ja też czekam na wiosnę jak na zbawienie - nie znoszę tych kurtek i szalików i zimna!!!!!!!!!!
Heloł!;-)
Jutro rano teścik! :tak:
gosia no mam nadzieje że bedzie temp urośnie!:tak: mierzyłaś dziś rano?
Ja mam 37,6
mierzyłam i mam dziś 36,8 tak jak wczoraj, mam nadzieję, że będzie albo taka albo jeszcze urośnie.. A czy taka jest ok?? czy wystarczy żeby było tylko 36,8 czy musi przekroczyć 37??

a jutro Kinguś dawaj znać jak tylko zatestujesz...
Pozdrawiam wszystkich w ten słoneczny poranek !!!

Cześć dziewczyny. Piszę dopiero teraz bo obiadek robiłam z rana a w ogóle to strasznie długo dziś z mężem spaliśmy. Tak nam się smacznie chrapało. Odezwę się później. Do zobaczenia.

reklama
Do góry