reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

nie martw sie bedzie dobrze choc wiem co czujesz ale trzeba myslec pozytywnie! znajdziesz prace,zafasolkujesz i wszystko sie ulozy,zobaczysz:)

reklama
Cześć dziewczyny, ja na staraczkach po raz pierwszy.
Sytuację mam nie za wesołą. Przy pierwszym dziecku staraliśmy się półtora roku. Teraz 3 cykle nieudane, ten pewnie będzie czwarty. Czekam na @.
Diagnozy jasnej mi nie postawiono, ale to zdaje się powód cykli bezowulacyjnych.
Mamo Stacha witaj u Staraczek:-) Nie podłamuj sie.. Sama wiesz doskonale że trzeba być cierpliwym. Na osłodę możesz zawsze przytulić swojego synusia i wierzyć że będzie dobrze.:-)
Pozdrawiam

Chciałabym wierzyć,że tak właśnie będzie.
Ostatnio sporo czasu mi zajeło znalezienie pracy niestety:-(A co do fasolki to powiem Ci,że już mnie opuściły wręcz chęci starania się.Wszystkie moje koleżanki nawet te dużo młodsze ode mnie mają już dzieci,tylko ja jedna nie. Czuję się jak jakiś nieudacznik.Może po prostu nie jest mi pisane być mamą.

ja tez juz jestem przeszlo dwa lata po slubie wokolo wszyscy maja dzieciaczki tylko ja jedna nie ale nie mozna sie zalamywac,przyjdzie i na nas czas

Aniołek 31.05.08
[*]

Mama bedziesz i to jedna z najlepszych mam na swiecie!@ sie skonczy,nowy cykl nowa nadzieja moze razem zafasolkujemy:)musimy myslec pozytywnie,bo zwariujemy;)

Dziękuję Ci Justys za wsparcie:-)
Bardzo bym chciała żeby nam obu się udało jak najszybciej.Miałybyśmy piękny prezent na święta Bożego Narodzenia gdybyśmy zafasolkowały w kwietniu:-)
Jakby się to dało jakoś zaczarować...

moze sie uda ale bym sie cieszyla! musimy odprawic jakies tance połamańce,czary-mary,Maggie nam pomoze ona jest w tym dobra;))

reklama
Do góry