reklama
Zajączek81
Fanka BB :)
Mamo Stacha witaj u Staraczek:-) Nie podłamuj sie.. Sama wiesz doskonale że trzeba być cierpliwym. Na osłodę możesz zawsze przytulić swojego synusia i wierzyć że będzie dobrze.:-)Cześć dziewczyny, ja na staraczkach po raz pierwszy.
Sytuację mam nie za wesołą. Przy pierwszym dziecku staraliśmy się półtora roku. Teraz 3 cykle nieudane, ten pewnie będzie czwarty. Czekam na @.
Diagnozy jasnej mi nie postawiono, ale to zdaje się powód cykli bezowulacyjnych.
Pozdrawiam
Chciałabym wierzyć,że tak właśnie będzie.
Ostatnio sporo czasu mi zajeło znalezienie pracy niestety:-(A co do fasolki to powiem Ci,że już mnie opuściły wręcz chęci starania się.Wszystkie moje koleżanki nawet te dużo młodsze ode mnie mają już dzieci,tylko ja jedna nie. Czuję się jak jakiś nieudacznik.Może po prostu nie jest mi pisane być mamą.
Ostatnio sporo czasu mi zajeło znalezienie pracy niestety:-(A co do fasolki to powiem Ci,że już mnie opuściły wręcz chęci starania się.Wszystkie moje koleżanki nawet te dużo młodsze ode mnie mają już dzieci,tylko ja jedna nie. Czuję się jak jakiś nieudacznik.Może po prostu nie jest mi pisane być mamą.
Dziękuję Ci Justys za wsparcie:-)
Bardzo bym chciała żeby nam obu się udało jak najszybciej.Miałybyśmy piękny prezent na święta Bożego Narodzenia gdybyśmy zafasolkowały w kwietniu:-)
Jakby się to dało jakoś zaczarować...
Bardzo bym chciała żeby nam obu się udało jak najszybciej.Miałybyśmy piękny prezent na święta Bożego Narodzenia gdybyśmy zafasolkowały w kwietniu:-)
Jakby się to dało jakoś zaczarować...
K
Kinga85
Gość
hej hejj
testu jeszcze nie robiłam bo nie mialam okazji kupić.
Jutro rano zrobię
pozdrawiam
testu jeszcze nie robiłam bo nie mialam okazji kupić.
Jutro rano zrobię
pozdrawiam
reklama
Podziel się: