reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

moze owulacja byla wczoraj a przedwczoraj robilas test? codzi o to ze moze przedwczoraj bylaby mocniejsza od kontrolnej i wczoraj trafiliscie.. ktory dzien cylku masz dzis?

Nektarynko testy robię od wtorku czyli od 10.03. i we wtorek oraz środę nie było wcale drugiej kreseczki pojawiła się dopiero wczoraj i była jaśniejsza a dziś znów jej nie było. Dziś jest 14dc. W zasadzie mnie to nie martwi tylko byłam ciekawa bo wydawało mi się, że owulkę powinnam mieć jutro ale różnie bywa. Może tym razem się wstrzeliliśmy i mi się uda zafasolkować. Zobaczymy za tydzień albo za dwa.;-) W każdym razie dzięki za odpowiedź.:-)

reklama
Ale tu puustki .... chyba trzeba Was rozruszać :-)

Ja chyba jutro pojadę umyć autko dupeczki.jpg :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Nektarynko testy robię od wtorku czyli od 10.03. i we wtorek oraz środę nie było wcale drugiej kreseczki pojawiła się dopiero wczoraj i była jaśniejsza a dziś znów jej nie było. Dziś jest 14dc. W zasadzie mnie to nie martwi tylko byłam ciekawa bo wydawało mi się, że owulkę powinnam mieć jutro ale różnie bywa. Może tym razem się wstrzeliliśmy i mi się uda zafasolkować. Zobaczymy za tydzień albo za dwa.;-) W każdym razie dzięki za odpowiedź.:-)
trzymam kciuki..

Ale tu puustki .... chyba trzeba Was rozruszać :-)

Ja chyba jutro pojadę umyć autko :-D:-D:-D:
malenka powiedz gdzie ta myjnia.. ja juz wyjeżdżam..

Dobre to podanie Maggie:-Dale się uśmiałam:-D:-D:-D
Jutro teoretycznie powinnam testować ale jakoś się boję szczerze mówiąc bo mam przeczucia na @ od dziś.W główce mi się miesza i już niewiem co myśleć...

Oj chciałabym żeby było niespodzianka:-)
Tyle, że w głębi serca powiem Ci Maggie, że jakoś niezyt wierzę w to,że będzie:no:

Oj chciałabym żeby było niespodzianka:-)
Tyle, że w głębi serca powiem Ci Maggie, że jakoś niezyt wierzę w to,że będzie:no:
A ja tam wierzę :-) Jak nie w tym cyklu to w następnym, jak nie w następnym to ... itd. ...
Kiedyś z kumpelami wróżyłyśmy sobie z obrączki powieszonej na łańcuszku. Mi wyszła dziewczynka i chłopiec tak więc mocno wierzę że prędzej czy później wróżba się spełni :tak::tak::tak:

reklama
Do góry