reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć Dziewczęta :happy:
Mianowicie, 26lutego miałam @. wcześniej staraliśmy sie o malenstwo, w dzień @ zrobiłam test wyszedl NEGATYWNIE:-( @ trwala ok 2,5 dnia gdzie zawsze mam ok 6dni. 2,6,7.marca znow podjelismy probe. na 13marca mam wyznaczona wizyte u ginekologa. Hmm, mam wrazenie ze mam zwieksza dawke sluzu,jakos -wilgotniej-,glowa mnie boli,w ciagu dnia zakuje mnie podbrzusze,jajnik,w nocy duzo pije i ma niesmak w buzi. Sadze,sama ze chyba za wczesnie na podejzenia,.A wy jakie mialyscie pierwsze objawy, i co sadzicie o moim przypadku. :confused::confused:Pozdrawiam serdecznie,Marta
Sephora... myślę że powinnaś powtórzyć teścik:) Nie jestem ekspertem w dziedzinie zachodzenia w ciąże, ale możliwe że już wcześniej zrobiliście fasolkę:D

reklama
Dzień dobry,

Jest tu KTO???? :confused::confused::confused:

niunia i Kinga - chyba będę się musiała do Was przyłączyć bo nikogo niet na forum.

a na poważnie to koło 15 uciekam na małe leniuchowanie - będę jutro wieczorkiem albo w czwartek po południu. :-)

jakby jednak ktoś tu był to coś śmiesznego:

Przystanek. Podjeżdża autobus. Facet w garniturze, o inteligenckim wyglądzie, grzecznie przepuszcza wszystkich przed sobą i kiedy już ma wsiadać, drzwi się zamykają i przycinają mu głowę. Autobus rusza, a facet zaczyna wrzeszczeć:
- K*rwa twoja jeb*na mać! Poj*bańcu pi*rdolony! Stój, k*rwa, jeb*ny w d*pę pi*rdolcu! Głowę mi, k*rwa uj*biesz!!!
Kierowca hamuje, otwiera drzwi. Facet wchodzi do autobusu "w całości", poprawia krawat i mówi do pasażerów:
- Przepraszam. Wystraszyłem się.

Hej Dziewuszki :-) Ja pracuję w szpitalu gin.-poł. i u nas beta kosztuje 30 zl.
To tak dla zainteresowanych ;-)
Pozdrawiam wszystkie i przesyłam moc buziaków :tak:

Cześć Dziewczyny.
Beznadziejnie się dla mnie rozpoczął ten tydzień:-(Jestem załamana po prostu. A stało się to, że od dziś miałam przejść na umowę o pracę z umowy zlecenie a tym czasem zostałam bez pracy tak z dnia na dzień,szkoda gadać:-(Od paru tygodni zapewniali mnie i kilka innych osób, że jak skończy nam się zlecenie to następna umowa już będzie o pracę a tym czasem wczoraj dzień przed końcem tego zlecenia dowiedziałam się,że niema kasy na nowe etaty i 5 osób zatrudnionych na zlecenie nie tylko nie dostanie umowy o pracę ale nawet przedłużenia umowy zlecenie:-(Strasznie się poryczałam po powrocie do domu.Już miałam nadzieję na trochę normalności bo przez rok szukałam pracy ciągle dorabiając na umowy o dzieło lub wcale bez umowy podejmując wszelkie dorywcze zajęcia byle zdobyć jakiś grosz.Przepraszam, że Wam tu tyle marudzę ale chwilowo nawet nie mam z kim o tym pogadać.:no:
Tak się tym wszystkim zdenerwowałam, że nawet przestałam tak nieciepliwie odliczać dni do zrobienia testu.Robię w sobotę 14 marca.Objawów jakiś specjalnych nie widzę , nie mam też żadnych przeczuć.Trochę mnie brzuch pobolewa ale w taki sam sposób jak to zwykle mam na parę dni przed @.Ciekawe co będzię:confused:
Od dziś znowu jestem bezrobotna:sad:
Chyba pójdę do sklepu po mój "zestaw ratunkowy"przy zdolinowaniu-frytki,banana i klera z budyniem.Może choć tak sobie chwilwo nastrój poprawię.

Aniau nie łam się. Napewno coś znajdziesz. Myśl pozytywnie a napewno wszystko bedzie ok. Trzymam dalej za Ciebie kciuki tzn. za fasolkę oczywiście no i teraz za nową pracę. Głowa do góry :-)

Dziękuję aguniak.
Już zaczęłam przeszukiwanie ofert pracy w necie.Jeśli teścik wyjdzie pozytywny to tym bardziej będę bardzo potrzebować pracy ze względu na fosoleczkę bo z jednej pensji byłoby nam ciężko zwłaszcza, że wysoka nie jest. Najgorsze jest to,że już byłam taka spokojna i nastawiona na tą umowę a tu nagle zostałam z niczym.

maggief :-D wiesz ty co.... hahahah:rofl2: dobra możecie opierdzielać śmiało :-p
Nie ale tak na serio to chciałam tak później sie pojawić bo nie chce sie nakrecac np. bo po co... :sorry2: odliczanie do testu trwa i sam ten fakt mnie stresuje hehe:-)

miłego dzionka koleżanki
ide obiad kończyć.. :happy:

jakby jednak ktoś tu był to coś śmiesznego:

Przystanek. Podjeżdża autobus. Facet w garniturze, o inteligenckim wyglądzie, grzecznie przepuszcza wszystkich przed sobą i kiedy już ma wsiadać, drzwi się zamykają i przycinają mu głowę. Autobus rusza, a facet zaczyna wrzeszczeć:
- K*rwa twoja jeb*na mać! Poj*bańcu pi*rdolony! Stój, k*rwa, jeb*ny w d*pę pi*rdolcu! Głowę mi, k*rwa uj*biesz!!!
Kierowca hamuje, otwiera drzwi. Facet wchodzi do autobusu "w całości", poprawia krawat i mówi do pasażerów:
- Przepraszam. Wystraszyłem się.

DOBRE!!!!! hahaha:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny dziękuje bardzo za pomoc.Hmm burczenie w brzuchu powiadasz? Mam wlasnie takie -napady-szczegolnie gdy juz klade sie spac, albo w nocy. I ten niesmak w buzi po przebudzeniu sie. Brzuchol czasem to zakuje i podbrzusze i mam wrazenie,ze nawet kolo pępka takie dziwne uczucie mam, jem duzo bardzo duzo, na zajeciach kazdy sie smieje,ze jak nigdy nie jadalam duzo tak teraz pol lodowki przynosze, tylko tego bolo w piersiach brak, tylko,ze nigdy przed @ mnie nie bolaly, wiec faktycznie,kazda ciaza moze indywidualna. No to jestem ciekawa bardzo ,czy ten Piatek 13 bedzie dla mnie Szczesliwym dniem, a nawet najszczesliwszym w zyciu.:)pozdrawiam cieplutko.

reklama
Do góry