reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Ja też zagłosowałam ;) Trzymam kciuki za wygraną
Super, głosuj Słońce codziennie i Wy dziewczyny też bo widziałam że naszemu Mateuszkowi już inny chłopaczyna depcze po piętach :tak::tak::tak:

Zwiewałam aż się za mną kurzyło ale na szczęście m budzik mnie obudził:-D i mnie nie dorwały:-D

:-D Ale z Ciebie agentka. Ja to jak już zasne to ze zmęczenia nic mi się nie śni :-)

Cześć Dziewczęta :happy:
Mianowicie, 26lutego miałam @. wcześniej staraliśmy sie o malenstwo, w dzień @ zrobiłam test wyszedl NEGATYWNIE:-( @ trwala ok 2,5 dnia gdzie zawsze mam ok 6dni. 2,6,7.marca znow podjelismy probe. na 13marca mam wyznaczona wizyte u ginekologa. Hmm, mam wrazenie ze mam zwieksza dawke sluzu,jakos -wilgotniej-,glowa mnie boli,w ciagu dnia zakuje mnie podbrzusze,jajnik,w nocy duzo pije i ma niesmak w buzi. Sadze,sama ze chyba za wczesnie na podejzenia,.A wy jakie mialyscie pierwsze objawy, i co sadzicie o moim przypadku. :confused::confused:Pozdrawiam serdecznie,Marta
Sephora - kazda ciaza jest inna i kazda ma inne objawy ;o)
U mnnie zaczelo sie od ostrego bolu w podbrzuszu jaki zazwyczaj mam w pierwszym dniu @ tyle ze ona nie przyszla ;o) Wieczorami maialm "jazdy" w brzuszku jak gdybym miala ostra niestrawnosc -byly tak glosne ze nawet moj M slyszal.
Co wieczor kladlam sie uzbrojona po zeby bo jajnik dawal sie we znaki i bylam swiecie przekonana ze @ tuz tuz. Za dnia mialam ciagniecia w podbrzuszu i wrazenie ze cos tam chce sie wyciagnac az do kolan ;o) Bylam zmeczona jak gdybym pracowala cala dobe w kaniemolomach i moglam sypiac popoludniami co dla mnie jest dosc zaskakujace ;o) Co tam jeszcze .... pilam jak wsciekla - min 3 litry na dzien i zaczely sie napady wscieklego glodu - na grejpfruity - lub tez burczalo mi w brzuchu a otwierajac lodowke nie znajdowalam nic godnego uwagi.
Wiele dziewczyn na BB skarzy(lo) sie na poranne mdlosci i zawroty glowy ale mnie to szczesliwie ominelo...Wlasciwie u mnie ciaza przebiega "bezobjawowo" : gdyby nie to ze nie ma @ i brzuszek rosnie moglabym zapomiec ze nosze fasolke :o)
jednak jak wspominalam - kazda ciaza jest inna.
Nie chce glosno potwierdzac Twoich podejrzen bo juz jednej z dziewczac gratulowalam a tu okazalo sie ze :no:. Nie chce wiec zapeszac ale trzymam kciuki.
Informuj nas na bierzaco!!!

reklama
czesc moje starania sie chyba wlasnie skonczyly..:-) test pokazal ciaze ale czy mozna zaufac testom ? Jak myslicie? Zrobilam dzis 2 testy jeden z porannego moczu potem 2 w poludnie testy z roznych firm... czy to juz na pewno ciaza? taki ze mnie nie dowiarek az moj facet na mnie sie wscieka!:sorry2:

weri - dzisiejszym testom mozna zaufac :o)
Tez mialam watpliwosci takie jak Ty :o)
Jesli jednak trudno uwierzyc Ci w szczescie wybierz sie do gina bys mogla sie 100%towo cieszyc.
Gratuluje i ciesze sie razem z Toba!!!

Do góry