reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Kinga - gdzie Twój suwaczek z cyklem??? Doczytałam się że zostało Ci 10 dni do testu. Może te bóle to już nie owulka tylko zagnieżdżanie. Jak długie masz cykle???
Dziś jest moj 20dzien cyklu a mam 30-32dniowe cykle:blink:
Suwaczka nie mam:) Tylko odliczam do testowania... :-)

Miłego wieczorku
i niespokojnej nocki!:rofl2:;-)

Maggie nie zostawiaj nas kto nam bedzie czarowal;)) z moim samopoczuciem troche lepiej choc to jeszcze nie to ale mysle,ze z czasem mi przejdzie...nowy cykl,nowa nadzieja moze akurat dzidzia chce przyjsc do mnie na swieta Bozego Narodzenia i zrobic mi prezencik:)

Maggie szczerze mówiąc to marzę właśnie o dziewczynce...i o chłopcu:-D najpiękniej byłoby za jednym razem:-) W mojej rodzinie są regularnie od kilkudziesięciu lat bliźnięta.Moja Mama mówi, że akurat na moje pokolenie teraz by wypadało:-) Ale co ma być to będzie. Jednego jestem pewna-jak zobaczę te upragnione dwie kreseczki na teście to oszaleję ze szczęścia.
Narazie czekam do 14 marca na teścik.Póki co staram się podchodzić do tego na luzie. Jakiś szczególnych objawów nie widzę. Co prawda w środę mocno pobolewał mnie brzuch przez cały dzień ale wiążę to bardziej z przejedzeniem ciastkami poprzedniego dnia:-Dwięc się jakoś specjalnie nie nakręcam.
Lolusia2 robimy teścik tego samego dnia?14.03?Mam nadzieję, że obu nam się udało i mamy już nasze kochane fasolki:tak:

Justys84 trzymaj się ciepło i myśl pozytywnie niezależnie od wszystkiego.Wierzę, że właśnie na te magiczne Święta Bożego Narodzenia dostaniesz w tym roku najpiękniejszy prezent od życia:tak:

Użalam się dzisiaj nad sobą od samego rana:sorry2:Może jutro będę w lepszym nastroju...
Powiem Wam, że te ziółka, które piję, a które tak zachwalają inne dziewczyny, to nie smakują najgorzej i może pomogą:blink:Podobno są rewelacyjne na poprawienie pracy jajników i wielu dziewczynom pomogły zajść w ciążę. No i nie są takie drogie, jak inne wspomagacze owulacji przepisywane przez lekarzy. Jestem ciekawa efektów:confused:
A jakie to ziółka???? Może by spróbować. Choć nie wiem czy mnie M. nie wywali z domu jak przyjdę z kolejnym specyfikiem:D

reklama
A jakie to ziółka???? Może by spróbować. Choć nie wiem czy mnie M. nie wywali z domu jak przyjdę z kolejnym specyfikiem:D
Tyle się napisałam i post obcięło:wściekła/y:
Jeszcze raz:
Mieszanka 3 -Ojca Grzegorza Sroki, z "Poradnika ziołowego" , pobudzająca pracę jajników

lebiodka (oregano) { Origani Herba} 50gr
koszyczek rumianku { Anthodium Chamomillae} 50gr
macierzanka {Serpylli Herba} 50gr
pokrzywa {Urticae Folium} 50gr
dziurawiec {Herba Hyperici} 50gr
rdest ptasi {Herba Polygoni avicularis} 50gr
ruta {Herba Rutae} 20gr
nagietek {Calendulae flos} 20gr
nostrzyk {Herba meliloti} 20gr

Łyżeczkę ziół zalać szklanką wrzącej wody, naparzać pół godziny. Pić szklankę odwaru przed snem.

Do góry