reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Jeszcze sa mieszanki nr 1 i nr 2 (ojca Klimuszki). Podobno niesmaczne, ale też skuteczne.
Mieszanka nr 1 -Ojca Klimuszki ( z książki: "Powróćmy do ziół leczniczych", ) antyzrostowa, likwidacja stanów zapalnych w jajowodach i jajnikach, pobudzenie pracy jajników, stabilizacja układu rozrodczego
Ja piję nr 3 - dobrze się po niej czuję i nawet działa super na układ pokarmowy;-) Jest niedroga - ok. 19-20 zł.
Mój mąż chciał ze mną pić zioła, ale one nie dla niego.:-D Kupiłam mu więc Salfazin i dokupię Macę (czyt. Makę). Podobno są rewelacyjne dla mężczyzn mających problemy z "żołnierzykami". Maka poprawia jakość i ilość. Od poniedziałku sprawdzamy działanie tych wynalazków;-)

reklama
Hej, dziewczyny :)
Trzymam kciuki za Was Lolusia2 i Aniau. Wy 14 bedziecie po teścikach mi zaczyna sie owu... Mam nadzieję, że zafasolkujemy wszystkie :tak:

Buziaki ;-)

I jeszcze podam nazwy innych wspomagaczy, które podobno działają. Wpiszcie w wyszukiwarkę nazwy i sobie poczytajcie - może coś się przyda:
Dla panów: L-karnityna, Androvit.
Dla pań:
- Elevit
- Castagnus
- wit. E, wit. B6
- Oeparol (olej z wiesiołka)

Czy wiecie jak można skutecznie podwyższyć LH i obniżyć FSH? Pojedyńczo hormony są ok, ale ich stosunek wskazuje na PCOS.
LH 2,48 : FSH 8,03 => 0,308

Maggie nie zostawiaj nas kto nam bedzie czarowal;)) z moim samopoczuciem troche lepiej choc to jeszcze nie to ale mysle,ze z czasem mi przejdzie...nowy cykl,nowa nadzieja moze akurat dzidzia chce przyjsc do mnie na swieta Bozego Narodzenia i zrobic mi prezencik:)

Justyś bedzie dobrze i wielkie brawa za pozytywne myślenie:-):-):-)
I z całego serca Ci kochana życze takiego prezenciku na Boże Narodzenie

Maggie a Ty sie nie obrażaj bo ja wczoraj usłyszałam Twoje wołanie ale jak się pojawiłam to ty zwiałaś:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
dzięki Nicole... Mam nadzieję że nie będę musiała już nic takiego kupować :-) poczekamy zobaczymy, jeszcze niecały tydzień do @.
Ale może jakaś inna Staraczna skorzysta :-)

z moim samopoczuciem troche lepiej choc to jeszcze nie to ale mysle,ze z czasem mi przejdzie...nowy cykl,nowa nadzieja moze akurat dzidzia chce przyjsc do mnie na swieta Bozego Narodzenia i zrobic mi prezencik:)
najważniejsze myslec pozytywnie:tak: zobaczysz ze sie w koncu uda i trzymam kciuki za grudzień:happy:
U mnie moje pierwsze dziecko jest z grudnia wiec teraz mam nadzieje że bedzie może listopad:-p a jak nie to styczeń..

Witajcie kochane Staraczki!
Coraz bardziej się denerwuję. Nie wiem kiedy zrobić test bo moje @ były ostatnio bardzo długie (ponad 40 dni). 22-23 d.c. miałam owulację i wtedy też się przytulaliśmy,ale nie wiem kiedy test może pokazać faktyczny wynik. Wczoraj zrobiłam jeden,ale to było tydzień od przytulanek więc sądzę,że duuużo za wcześnie. Oczywiście wynik negatywny. Nie wiem czy poczekać jeszcze z tydzień, dwa? A może na bętę iść w przyszłym tygodniu? Ehh... Staram się nie nakręcać,ale wiecie.... Jak już miałam potwierdzoną owulację przez gina to coś mi się stało z mózgiem :-D Gdzieś mi się ubzdurało,że teraz to już napewno się uda. Czekanie jest najgorsze! Staramy się pół roku i ciągle nic.W pierwszą ciążę zaszłam bez najmniejszych problemów w marcu ub. roku. Już rok minął. :-( Cóż, pozostało mi czekanie.

reklama
Witam
Aniau mam ogromną nadzieję:tak:
w srodku nadal różowy śluz ,i coś mnie poszczypuje pita
Piersi nadal bolą i wiukam ale boli mnie gardło ,więc to może od tego??
TRZYMAM KCIUKI

Do góry