reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam
Czy kłująco bolące cycki w 21dc.,mogą być objawaem fasolki?????????
I kiedy najwcześniej robić test,a powiem ,ze staranko było dawno 10dc.,cykle 29-30d??

reklama
Witam
Czy kłująco bolące cycki w 21dc.,mogą być objawaem fasolki?????????
I kiedy najwcześniej robić test,a powiem ,ze staranko było dawno 10dc.,cykle 29-30d??
Lolusia2 dla mnie w tej chwili to już wszystko jest objawem ciąży, dzisiaj dłużej pospałam i stwierdziłam, że to na pewno objaw ciąży :-) ...

Dziewczynka ja dziś zrobiłam test i wyszedłł negatywny. Mam 28 dc a cykle mam 29-31 dniowe. Za wcześnie? Jak myślicie?

Gaba82 nie załamuj się. Poczekaj jeszcze 3 dni jak nie dostaniesz okresu to powtórz test. Może troszeczkę za wcześnie go zrobiłaś...Z tego co czytałam na forum to często pierwszy wychodził negatywnie a następne już 2 kreseczki:-)

Kiedy najwcześniej zrobić test????
A cycki bolą mnie po bokach najbardziej:tak:
Cami pisała tu o kłujących cycuszkach i ma dwie kreseczki-gratki

Ja niestety chyba dostanę jutro @, bo już mnie trochę brzuch pobolewa. Wydaje mi się, że test najlepiej zronić w dniu spodziewanej@

Ja niestety chyba dostanę jutro @, bo już mnie trochę brzuch pobolewa. Wydaje mi się, że test najlepiej zronić w dniu spodziewanej@

mi sie wydaje ze jesli ma sie nieregularne cykle to zrobic 2 dni pozniej tzn jesli najdluzszy ma 30 dni to w 32dc.. jesli ma sie regularne jak w zegarku to mozna w tym dniu co ma byc @.. no ale wiadomo stres, chec dziecka moze spowodowac nawet przy regularnych cyklach zachwianie.. ja do tej pory moze zrobilam z 6 testow.. 2 jeszcze w anglii jeden po @ poniewaz strasznie wymiotowalam a jeden przed powrotem do Polski, aby po prostu wiedziec bo jechalismy autem.. a to 24h w drodze..

kilka w Polsce jeden takze był jakos po @ z racji bardzo krótkiego @ myślałam, że to jakieś plamienie.. nie wiem jak bedzie w tym cylku.. zobaczymy..

reklama
Witam! Ja i moj narzeczony staramy sie 4 cykle wiem ze to moze nie dlugo ale dla nas to cala wiecznosc:blink: pozdrawiam i zycze dzidziusia
Weri, ja wierze że nam wszystkim się uda.... Jesteśmy w podobnej sytuacji... Mam nadzieję że my obie też wkrótce podzielimy się z dziewczynami świetnymi wiadomości:-)

Do góry