reklama
madzialinska
Zaciekawiona BB
Lolusia2 dla mnie w tej chwili to już wszystko jest objawem ciąży, dzisiaj dłużej pospałam i stwierdziłam, że to na pewno objaw ciąży :-) ...Witam
Czy kłująco bolące cycki w 21dc.,mogą być objawaem fasolki?????????
I kiedy najwcześniej robić test,a powiem ,ze staranko było dawno 10dc.,cykle 29-30d??
madzialinska
Zaciekawiona BB
ale ale z ciężkim sercem muszę stwierdzić że Twoje objawy bardziej wskazuja na ciążę niż moja senność :-(
madzialinska
Zaciekawiona BB
Gaba82 nie załamuj się. Poczekaj jeszcze 3 dni jak nie dostaniesz okresu to powtórz test. Może troszeczkę za wcześnie go zrobiłaś...Z tego co czytałam na forum to często pierwszy wychodził negatywnie a następne już 2 kreseczki:-)
Nektarynka
Fanka BB :)
Ja niestety chyba dostanę jutro @, bo już mnie trochę brzuch pobolewa. Wydaje mi się, że test najlepiej zronić w dniu spodziewanej@
mi sie wydaje ze jesli ma sie nieregularne cykle to zrobic 2 dni pozniej tzn jesli najdluzszy ma 30 dni to w 32dc.. jesli ma sie regularne jak w zegarku to mozna w tym dniu co ma byc @.. no ale wiadomo stres, chec dziecka moze spowodowac nawet przy regularnych cyklach zachwianie.. ja do tej pory moze zrobilam z 6 testow.. 2 jeszcze w anglii jeden po @ poniewaz strasznie wymiotowalam a jeden przed powrotem do Polski, aby po prostu wiedziec bo jechalismy autem.. a to 24h w drodze..
kilka w Polsce jeden takze był jakos po @ z racji bardzo krótkiego @ myślałam, że to jakieś plamienie.. nie wiem jak bedzie w tym cylku.. zobaczymy..
reklama
Zajączek81
Fanka BB :)
Weri, ja wierze że nam wszystkim się uda.... Jesteśmy w podobnej sytuacji... Mam nadzieję że my obie też wkrótce podzielimy się z dziewczynami świetnymi wiadomości:-)Witam! Ja i moj narzeczony staramy sie 4 cykle wiem ze to moze nie dlugo ale dla nas to cala wiecznoscpozdrawiam i zycze dzidziusia
Podziel się: