Nektarynka
Fanka BB :)
ja myślałam ze zaciąże od razu w pierwszym drugim miesiacu po odstawieniu ale jakos tak nic i nic i nic.. i w sumie tak jakos zleciało.. teraz z tym nasieniem wyszło jak wyszło zobaczymy co bedzie dalej..Dzieki dziewczyny za wsparcie- wiedzialam ze moge na Was liczyc- najgorzej ze nie wiem czy to jeszcze potrwa bo tak dlugo bralam tabletki- czy faktycznie cos z nami jest nietak. Zauwazylam juz sladowa ilosc @, jutro pewnie przyjdzie na calego- tak mi przykro z tego powodu- poprostu juz nic mi sie nie chce. Wszystkie kolezanki 3maja kciuki za Nas i musze im znowu powiedziec ze nici z bycia ciociami. Zaczynam juz pomalu wariowac- bo im dluzej musze czekac na fasolke tym bardziej bedzie to kolidowalo z zakonczeniem studiów. Glupia nastawilam sie ze pójdzie szybko- ale cóz zycie.
Martuska- jeszcze raz wielkie gratulki i posylaj nam fluidki
.........................................................................................................................
.......................................................................................................................
......................... ............... .......................................................
przesyłam fluidki!~Kochane moje
pierwsza... łapie zostawie tez coś dla innych