reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dzieki dziewczyny za wsparcie- wiedzialam ze moge na Was liczyc- najgorzej ze nie wiem czy to jeszcze potrwa bo tak dlugo bralam tabletki- czy faktycznie cos z nami jest nietak. Zauwazylam juz sladowa ilosc @, jutro pewnie przyjdzie na calego- tak mi przykro z tego powodu- poprostu juz nic mi sie nie chce. Wszystkie kolezanki 3maja kciuki za Nas i musze im znowu powiedziec ze nici z bycia ciociami. Zaczynam juz pomalu wariowac- bo im dluzej musze czekac na fasolke tym bardziej bedzie to kolidowalo z zakonczeniem studiów. Glupia nastawilam sie ze pójdzie szybko- ale cóz zycie.

Martuska- jeszcze raz wielkie gratulki i posylaj nam fluidki
ja myślałam ze zaciąże od razu w pierwszym drugim miesiacu po odstawieniu ale jakos tak nic i nic i nic.. i w sumie tak jakos zleciało.. teraz z tym nasieniem wyszło jak wyszło zobaczymy co bedzie dalej..

.........................................................................................................................
.......................................................................................................................
......................... ............... .......................................................
przesyłam fluidki!:tak:~Kochane moje

pierwsza... łapie:) zostawie tez coś dla innych

reklama
Witam wszystkie Dziewczyny starające się:)
Jestem nowa na forum.Mam na imię Ania-age prawie27:-)
Staramy się o dzidzię czwarty miesiąc. Tak bym chciała żeby wkrótce się okazało,że starania odniosły pozytywne skutki:-) W obecnym cyklu postanowiłam sięgnąć po małe "wspomaganie" w postaci wiesiołka w pierwszej połowie cyklu i picia lnu-czy któraś z Was to stosowała?pomogło?
Mam cykle 26-27 dniowe w 12 dniu wyszedł pozytywny test owulacyjny, a przytulanki były w 10 i w 12 dniu.
Teraz pozostaje czekać do terminu miesiączki-14 marca i zobaczymy co będzie ale nie sposób o tym nie myśleć-zresztą same pewnie wiecie:-DNiechcę robić wcześniej testu żeby się później nie rozczarować.

Gosia no jestem wzburzona że Twój synek poszedł do przedszkola o rok później :angry: to niesprawiedliwe, co prawda miał być taki przepis że dzieci urodzone po 1 września przechodzą na następny rok ale szybko sie z niego wycofali, nie wiem dlaczego u Was nadal obowiązuje :no: mój Kacper poszedł normalnie do przedszkola zgodnie ze swoim rocznikiem i doskonale daje sobie rade! :tak:
tak jest w Krakowie - system elektroniczny zapisywania dzieci do przedszkola i tak wyszło. Oczywiście jak są miejsca to przyjmą ale z tym ciężko. Dlatego wolałabym, żeby dzidzia była na styczeń ale biję się z myślami bo szkoda mi każdego miesiąca... czas leci jak szalony... Ja w planach miałam już byczenie się w ciąży przed porodem już teraz a tu klops - ciąży nie ma:crazy::crazy::crazy:
Ileż można czekać....

Aniau witaj :-) trzymam mocno kciuki aby okazało sie że masz fasolke! :tak: a testu nie rób wcześniej jak 14 marca, wiem że cieżko wytrzymać ale dasz rade :tak: ściaskam!

tak jest w Krakowie - system elektroniczny zapisywania dzieci do przedszkola i tak wyszło. Oczywiście jak są miejsca to przyjmą ale z tym ciężko. Dlatego wolałabym, żeby dzidzia była na styczeń ale biję się z myślami bo szkoda mi każdego miesiąca... czas leci jak szalony... Ja w planach miałam już byczenie się w ciąży przed porodem już teraz a tu klops - ciąży nie ma:crazy::crazy::crazy:
Ileż można czekać....

ja też miałam już w planach być conajmniej na półmetku a tu takie psikusy nam życie niesie....oby nam sie wkońcu udało!!!! :tak:

Mam wymiki Bety 145 mIU <5,3
Czy któraś może coś mi na temat interpretacji powiedzieć:szok:
No i gratulacje !!!!!!!!
Witam wszystkie Dziewczyny starające się:)
Jestem nowa na forum.Mam na imię Ania-age prawie27:-)
Staramy się o dzidzię czwarty miesiąc. Tak bym chciała żeby wkrótce się okazało,że starania odniosły pozytywne skutki:-) W obecnym cyklu postanowiłam sięgnąć po małe "wspomaganie" w postaci wiesiołka w pierwszej połowie cyklu i picia lnu-czy któraś z Was to stosowała?pomogło?
Mam cykle 26-27 dniowe w 12 dniu wyszedł pozytywny test owulacyjny, a przytulanki były w 10 i w 12 dniu.
Teraz pozostaje czekać do terminu miesiączki-14 marca i zobaczymy co będzie ale nie sposób o tym nie myśleć-zresztą same pewnie wiecie:-DNiechcę robić wcześniej testu żeby się później nie rozczarować.
Ja teraz łykam wiesiołka i zobaczymy lnu nie stosowałam...wcześniej na forum podaam link do stronki gdzie opisane są różne sposoby wspomagania...
http://adonai.pl/nieplodnosc/?id=21

ja też miałam już w planach być conajmniej na półmetku a tu takie psikusy nam życie niesie....oby nam sie wkońcu udało!!!! :tak:
oby, oby bo zwariuję...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jeszcze parę dni i będzie jak rok staramy sie o dzidzię.

A ta małpa dopiero za 5 dni:crazy:

cześć kobieyki
a u mnie koniec @ jutro pędze do apteki po wiesiołka i testy owul mam nadzieje ze mazec bedzie moim szczęśliwym miesiąćem:-)
w koncu to juz bedzie 5 póba:szok:

reklama
Witajcie! Dziewczyny dni mi się dłużą, nie mogę się doczekać i tak bym chciała już zrobić teścik, a tu niestety trzeba czekać jeszcze d ł u g i e 7 dni :-( Chyba oszaleję

Do góry