reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dzieki dziewczyny za wsparcie- wiedzialam ze moge na Was liczyc- najgorzej ze nie wiem czy to jeszcze potrwa bo tak dlugo bralam tabletki- czy faktycznie cos z nami jest nietak. Zauwazylam juz sladowa ilosc @, jutro pewnie przyjdzie na calego- tak mi przykro z tego powodu- poprostu juz nic mi sie nie chce. Wszystkie kolezanki 3maja kciuki za Nas i musze im znowu powiedziec ze nici z bycia ciociami. Zaczynam juz pomalu wariowac- bo im dluzej musze czekac na fasolke tym bardziej bedzie to kolidowalo z zakonczeniem studiów. Glupia nastawilam sie ze pójdzie szybko- ale cóz zycie.

Martuska- jeszcze raz wielkie gratulki i posylaj nam fluidki
ja myślałam ze zaciąże od razu w pierwszym drugim miesiacu po odstawieniu ale jakos tak nic i nic i nic.. i w sumie tak jakos zleciało.. teraz z tym nasieniem wyszło jak wyszło zobaczymy co bedzie dalej..

.........................................................................................................................
.......................................................................................................................
......................... ............... .......................................................
przesyłam fluidki!:tak:~Kochane moje

pierwsza... łapie:) zostawie tez coś dla innych

reklama
Witam wszystkie Dziewczyny starające się:)
Jestem nowa na forum.Mam na imię Ania-age prawie27:-)
Staramy się o dzidzię czwarty miesiąc. Tak bym chciała żeby wkrótce się okazało,że starania odniosły pozytywne skutki:-) W obecnym cyklu postanowiłam sięgnąć po małe "wspomaganie" w postaci wiesiołka w pierwszej połowie cyklu i picia lnu-czy któraś z Was to stosowała?pomogło?
Mam cykle 26-27 dniowe w 12 dniu wyszedł pozytywny test owulacyjny, a przytulanki były w 10 i w 12 dniu.
Teraz pozostaje czekać do terminu miesiączki-14 marca i zobaczymy co będzie ale nie sposób o tym nie myśleć-zresztą same pewnie wiecie:-DNiechcę robić wcześniej testu żeby się później nie rozczarować.

Gosia no jestem wzburzona że Twój synek poszedł do przedszkola o rok później :angry: to niesprawiedliwe, co prawda miał być taki przepis że dzieci urodzone po 1 września przechodzą na następny rok ale szybko sie z niego wycofali, nie wiem dlaczego u Was nadal obowiązuje :no: mój Kacper poszedł normalnie do przedszkola zgodnie ze swoim rocznikiem i doskonale daje sobie rade! :tak:
tak jest w Krakowie - system elektroniczny zapisywania dzieci do przedszkola i tak wyszło. Oczywiście jak są miejsca to przyjmą ale z tym ciężko. Dlatego wolałabym, żeby dzidzia była na styczeń ale biję się z myślami bo szkoda mi każdego miesiąca... czas leci jak szalony... Ja w planach miałam już byczenie się w ciąży przed porodem już teraz a tu klops - ciąży nie ma:crazy::crazy::crazy:
Ileż można czekać....

Aniau witaj :-) trzymam mocno kciuki aby okazało sie że masz fasolke! :tak: a testu nie rób wcześniej jak 14 marca, wiem że cieżko wytrzymać ale dasz rade :tak: ściaskam!

tak jest w Krakowie - system elektroniczny zapisywania dzieci do przedszkola i tak wyszło. Oczywiście jak są miejsca to przyjmą ale z tym ciężko. Dlatego wolałabym, żeby dzidzia była na styczeń ale biję się z myślami bo szkoda mi każdego miesiąca... czas leci jak szalony... Ja w planach miałam już byczenie się w ciąży przed porodem już teraz a tu klops - ciąży nie ma:crazy::crazy::crazy:
Ileż można czekać....

ja też miałam już w planach być conajmniej na półmetku a tu takie psikusy nam życie niesie....oby nam sie wkońcu udało!!!! :tak:

Mam wymiki Bety 145 mIU <5,3
Czy któraś może coś mi na temat interpretacji powiedzieć:szok:
No i gratulacje !!!!!!!!
Witam wszystkie Dziewczyny starające się:)
Jestem nowa na forum.Mam na imię Ania-age prawie27:-)
Staramy się o dzidzię czwarty miesiąc. Tak bym chciała żeby wkrótce się okazało,że starania odniosły pozytywne skutki:-) W obecnym cyklu postanowiłam sięgnąć po małe "wspomaganie" w postaci wiesiołka w pierwszej połowie cyklu i picia lnu-czy któraś z Was to stosowała?pomogło?
Mam cykle 26-27 dniowe w 12 dniu wyszedł pozytywny test owulacyjny, a przytulanki były w 10 i w 12 dniu.
Teraz pozostaje czekać do terminu miesiączki-14 marca i zobaczymy co będzie ale nie sposób o tym nie myśleć-zresztą same pewnie wiecie:-DNiechcę robić wcześniej testu żeby się później nie rozczarować.
Ja teraz łykam wiesiołka i zobaczymy lnu nie stosowałam...wcześniej na forum podaam link do stronki gdzie opisane są różne sposoby wspomagania...
http://adonai.pl/nieplodnosc/?id=21

ja też miałam już w planach być conajmniej na półmetku a tu takie psikusy nam życie niesie....oby nam sie wkońcu udało!!!! :tak:
oby, oby bo zwariuję...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jeszcze parę dni i będzie jak rok staramy sie o dzidzię.

A ta małpa dopiero za 5 dni:crazy:

cześć kobieyki
a u mnie koniec @ jutro pędze do apteki po wiesiołka i testy owul mam nadzieje ze mazec bedzie moim szczęśliwym miesiąćem:-)
w koncu to juz bedzie 5 póba:szok:

reklama
Witajcie! Dziewczyny dni mi się dłużą, nie mogę się doczekać i tak bym chciała już zrobić teścik, a tu niestety trzeba czekać jeszcze d ł u g i e 7 dni :-( Chyba oszaleję

Do góry