reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Największy udział miał w tym Twój M. :-D:-D:-D Ale nasze czary-mary pewnie też coś pomogło :-):-):-)

A jak córcia zareagowała? Cieszy się??

Największy udział miał w tym Twój M. :-D:-D:-D Ale nasze czary-mary pewnie też coś pomogło :-):-):-)

A jak córcia zareagowała? Cieszy się??

dopiero ją wprowadzamy w to na razie mój M jej tłumaczył, ze nie może mamy denerwować i musi byc grzeczna, podobno bardzo poważnie to przyjęła ale bardzo czekała na to.. i hihi czytała w swoich książkach typu ciało człowieka, encyklopedia dla najmłodszych itd. jak dzidzius rosnie w brzuszku..
raz zapyała, którędy wychodzi i jak jej powiedziałam, prawde oczywiście, to mi odp. "mama chyba sobie żartujesz, niemożliwe":-D:-D:-D
ach tylko czekac jak zacznie dokładnie dopytywac skąd ten plemniczek sie tam bierze:sorry2::sorry2::baffled:

jak jej tłumaczyłam ze jeszcze na 100% ie wiem czy jest dzidzius dopiero lekarz powie to mi kazała "sprawdzić tym urządzeniem białym":-):-D

ale sie uśmiałam :-):-):-)

najlepiej jak kiedy rano byłam z nią sama i wstajac z łóżka pojawiła się obfita @ i musiałam ją ptosić o czystą bieliznę a później tłumaczyć, że to taka AWARIA u dorosłych pań, tak jak piersi, która jest co miesiąc i to normalne, a ona zapytała "tak jak cieczka u piesków?? " (bo mamy sznaucerka miniaturkę) i juz dla niej było jasne co reklamuja w telewizji dla pań i dlaczego mama nosi w torebce takie podłużne białe urządzenia...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Powtórze w poniedziałek zaczekam jeszcze te pare dni:(
daj znac co wyjdzie trzymam kciuki

najlepiej jak kiedy rano byłam z nią sama i wstajac z łóżka pojawiła się obfita @ i musiałam ją ptosić o czystą bieliznę a później tłumaczyć, że to taka AWARIA u dorosłych pań, tak jak piersi, która jest co miesiąc i to normalne, a ona zapytała "tak jak cieczka u piesków?? " (bo mamy sznaucerka miniaturkę) i juz dla niej było jasne co reklamuja w telewizji dla pań i dlaczego mama nosi w torebce takie podłużne białe urządzenia...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nie moge sie doczekac az nasze dziecko bedzie takie pytania zadawac i ciekawa jestem co bede odpowiadac

Do góry