reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

ostatnia @ byla 28 stycznia ale moje cykle sa nieregularne dlatego nie wiem co myslec,czy to po prostu jakies zachwiania hormonow,czy moze fasolka:)chociaz za bardzo sie nie staralismy w tym miesiacu;)

reklama
najkrotszy 30,a najdluzszy 37 choc w styczniu taka mialam nadzieje na fasolke,ze @ mi sie spoznila 3 tygodnie,lekarz powiedzial ze to wina wlasnie stresu,bo moje cykle sa w granicach normy,bo zawsze mam tak co 33-35 dni,nie wiem,czy robic test,czy nie ma sensu

Cześć dziewczynki!!

oj widzę, że wy tu o fasolce rozmawiacie nono... moożę przydałyby się fluidki.. UWAGA PRZESYŁAM....................................................................................................................
u mnie pogoda jak zwykle: dużo śniegu ale słoneczko czasem przebija...

Pozdrawiam FASOLOWO:blink:;-)

Cześć dziewczynki!!

oj widzę, że wy tu o fasolce rozmawiacie nono... moożę przydałyby się fluidki.. UWAGA PRZESYŁAM....................................................................................................................
u mnie pogoda jak zwykle: dużo śniegu ale słoneczko czasem przebija...

Pozdrawiam FASOLOWO:blink:;-)
Camelia a jak się czujesz Słońce?? :-)

mam nadzieję.

Chociaż dla mnie to nie za bardzo.
Cała prawa strona ciała mi szwankuje.
Mam opuchnięte te zgięcie na nodze na wysokości kolana, stopę i prawa strona w okolicach kobiecych. Jak dotykam skóry to aż piecze, jakbym pokrzywą dotykała. Nie wiem co to może być.
W poniedziałek jak nie przejdzie to muszę iść do lekarza.

mam nadzieje że się unormuje i przejdzie, ale o lekarza to chyba trzeba zachaczyć, może zadzwoń do niego?

Pozdrawiam

reklama
No to super że sie cudnie czujesz. I idź czym prędzej na L4 - odpoczywaj i ciesz się wolnym czasem, sobą i fasolką. :-);-):tak:

Do góry