reklama
maggie_f
Fanka BB :)
ostatnia @ byla 28 stycznia ale moje cykle sa nieregularne dlatego nie wiem co myslec,czy to po prostu jakies zachwiania hormonow,czy moze fasolkachociaz za bardzo sie nie staralismy w tym miesiacu
A ile trwał najkrótszy i najdłuższy??
Justys84
najkrotszy 30,a najdluzszy 37 choc w styczniu taka mialam nadzieje na fasolke,ze @ mi sie spoznila 3 tygodnie,lekarz powiedzial ze to wina wlasnie stresu,bo moje cykle sa w granicach normy,bo zawsze mam tak co 33-35 dni,nie wiem,czy robic test,czy nie ma sensu
Cześć dziewczynki!!
oj widzę, że wy tu o fasolce rozmawiacie nono... moożę przydałyby się fluidki.. UWAGA PRZESYŁAM....................................................................................................................
u mnie pogoda jak zwykle: dużo śniegu ale słoneczko czasem przebija...
Pozdrawiam FASOLOWO;-)
oj widzę, że wy tu o fasolce rozmawiacie nono... moożę przydałyby się fluidki.. UWAGA PRZESYŁAM....................................................................................................................
Pozdrawiam FASOLOWO;-)
maggie_f
Camelia a jak się czujesz Słońce?? :-)Cześć dziewczynki!!
Pozdrawiam FASOLOWO;-)
mam nadzieję.
Chociaż dla mnie to nie za bardzo.
Cała prawa strona ciała mi szwankuje.
Mam opuchnięte te zgięcie na nodze na wysokości kolana, stopę i prawa strona w okolicach kobiecych. Jak dotykam skóry to aż piecze, jakbym pokrzywą dotykała. Nie wiem co to może być.
W poniedziałek jak nie przejdzie to muszę iść do lekarza.
mam nadzieje że się unormuje i przejdzie, ale o lekarza to chyba trzeba zachaczyć, może zadzwoń do niego?
Pozdrawiam
Camelia a jak się czujesz Słońce?? :-)
cudnie się czuje Kochana, taki błogostan na mnie spłynął. ;-)i gdyby nie to ze drugi dzien w pracy siedze po 13 godzin, byłoby idealnie..
chyba szybko na l4 pójde bo tak to się nie da troche za dużo pracuje...
reklama
Podziel się: