reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ostatnią @ miałam 16 stycznia i nic od wczoraj doszedł mi straszny ból sutków zazwyczaj na okres całe piersi mnie bolały a do gin mam na 11 marca dopiero a test pierwszy jaki robiłam wyszedł negatywny:( Nie wiem już nic ale mam nadzieje taką skrytą że to jednak dzidziuś a jak nie to nie wiem co mi jest:(

reklama
Ostatnią @ miałam 16 stycznia i nic od wczoraj doszedł mi straszny ból sutków zazwyczaj na okres całe piersi mnie bolały a do gin mam na 11 marca dopiero a test pierwszy jaki robiłam wyszedł negatywny:( Nie wiem już nic ale mam nadzieje taką skrytą że to jednak dzidziuś a jak nie to nie wiem co mi jest:(

kiedy robilas pierwszy test?

robiłam po 8 dniach od planowanej @ ale i tak wyszła jedna kreseczka:(

Ostatnia edycja:
Paulina wszystkiego najlepszego!

Ja dzisiaj Kubusia na basen zabrałam. Nie byliśmy ze 3 miesiące. Wcześniej już pływał jak rybka,a dziś nie chciał do wody wejsć :sorry2: całe szczęście powoli sie przełamał i pod koniec juz fajnie się bawiliśmy, ale cały czas musiałam go przynajmniej jedną ręką trzymać.

Hej Dziewczynki,

Dotarłam wreszcie przed kompa i nadrobiłam zaległości :-)

Cześć dziewczynki. Ja ide jutro do mojego gina,ciesze sie bo źle sie dzisiaj czuje i mam nadzieje,że on mi powie że wszystko jest nadal dobrze.Tylko,że sie boje:-(
Jak u ginka? Co powiedział? Jak się czujesz Słońce??

co z tymi fryzjerami??? - ja jestem umówiona na dziś:-) - To chyba kobiecy sposób na taką pogodę:-)
Kilolek ja jestem na tym samym etapie z włoskami, też zapuszczam, a miałam dość krótkawe..teraz już zrobię gigant kucyka..:-) obciełam po ślubie( jak po Komunii Św.) z długich, falowanych po pas.... - M. był w rozpaczy, a teraz się chicha bo znowu się falują.... - Może to go - RUSZY::-D:-D:-D
Lecę Dziewuszki coś poprasować -ostatni dzień ferii przeto -, potem obiadek i na 12 fryzzzjer,
Miłego dnia kochane:happy2::happy2::happy2:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak tam było u fryca? Może jakąś fotkę wkleisz? :-)
Kilolek

Gratulacje ogromne, widze ze ten styczen a zwlaszcz luty to sie fasolki sypia jak z rekawa :-) napewno bedzie to dla Was szczesliwy rok 2009 :-)

Ja dzis ide na usg genetyczne badanie przeziernosci karkowej itp wiec trzymac rowniez kciuki, lacznie z wynikami swoje cytomegalii bleee....Jeszcze niedawno zrobilam test 5 dni przed @ a juz 14 tydzien jejku jak to leci :-)
Kroptusia, leci ten czas że ho ho. Jak tam po usg? Pisz, pisz.
Witam
Stawiam urodzinowy :-)
candleshappybirthdayvu5.jpg
Mniam, mniam ... :-D:-D:-D
Wszystkiego Naj Naj Kochana, przede wszystkim Zdrówka i Fasolki oczywiście życzę :-):tak:

reklama
Do góry