reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

No dobra dziewczyny mam nowinę!!! Nasz hymn naprawdę działa, a luty jest wyjątkowo płodnym miesiącem ponieważ

Zrobiłam teścik mimo, że @ powinna być dziś lub jutro i są II choć druga bladziutka, ale z Kubą też tak miałam
Kilolek cudownie!!! aleś nas przetrzymała to jednak bedziemy listopadówki. aaaaaaaaaa:biggrin2::biggrin2::biggrin2: SUUUPEEEEERRRRRRRRR!!!!
Ile ci zostało do terminu @????

reklama
i jednak będę miała dwoje listopadowych dzieciaczków :-)

Z wiadomością musiałam poczekać aż M. wróci żeby się pierwszy dowiedział :-) aaa no i teścik robiłam o 14 i mimo to wyszedł. Rano pewnie będzie wyraźniejsza. A w sobotę skoczę na betę, bo niestety do gina wcześniej jak w kwietniu się nie dostanę

No dobra dziewczyny mam nowinę!!! Nasz hymn naprawdę działa, a luty jest wyjątkowo płodnym miesiącem ponieważ

Zrobiłam teścik mimo, że @ powinna być dziś lub jutro i są II choć druga bladziutka, ale z Kubą też tak miałam
no to gratulacje .. pomyslnosci i spokojnych 9m-cy

Z wiadomością musiałam poczekać aż M. wróci żeby się pierwszy dowiedział :-) aaa no i teścik robiłam o 14 i mimo to wyszedł. Rano pewnie będzie wyraźniejsza. A w sobotę skoczę na betę, bo niestety do gina wcześniej jak w kwietniu się nie dostanę

..też będę miała dzieci listopadowe:-):-):-) Zuzia jest z 2 list a Kubuś?

z 8 ale termin miałam na 2 :-) teraz mam na 6 więc jest szansa na podwójne urodziny :-)

może za wcześnie wpadam w euforię ale grunt to pozytywne myslenie :-):tak:

Cześć Dziewczyny,

Ja tylko na chwilkę, wieczorkiem zajrzę na dłużej.

kilolek - GRATULACJE (kolejne czary-mary) :-)

kilolek, iza30 i camelia - prośba do Was, napiszcie ile się strałyście itp., no i czy miałyście jakieś objawy - wiem że wiele dziewczyn chętnie poczyta :-)

Ostatnia edycja:

GRATULUJĘ i życzę wszystkiego dobrego!!!
Przeczuwałas to, że tym razem się udała???

My staraliśmy się 8 cykli. jedyne objay jakie czułam to dziwne bóle w piersiach, takie rwania chwilowe i w miare jak zbliżała się @ to coraz tkliwsze i bardziej nabrzmiałe a bóle podbrzusza i lędźwi jak zwykle przed@. jednak takich bóli piersi nie miałam wcześniej ...
POZDRAWIAM wszystkie staraczki i testowaczki!!

reklama

:cool2:ekstra:happy:
zdrówka kochana;-)

Do góry