reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

No nie! Ja wracam a tu po imprezie :-(może jakieś resztki chociaż zostały???
No ale nic dziewczynki, jakby co to ja też się laszczę na wiosnę ;-)właśnie z aquareobicu wróciłam :-) posiedziałm chwilę, poczytałam, chcę napisać, a tu nawet paluszki bolą :sorry2:
Witam wszystkie dziewczynki!
Właśnie przed chwilą zrobiłam test i mimo, że do miesiączki jeszcze 5 dni wyszedł pozytywny, wierzycie? Ja jeszcze chyba nie, ale są II.:tak: ależ jestem szczęśliwa! :laugh2::laugh2::laugh2:
Proszę o modlitwę,aby tym razem wszystko było w porządku.
gratulacje!!!!!

Hej Kochane,

Witam się wieczornie,

Padam po całym dniu pracy i w międzyczasie walki ze składaniem pracy. Ale udało się - praca mgr złożona - jeszcze troche wysiłku i będzie z czaszki. :-)

Smartka ale Ty jesteś pozytywnie zakręcona - :tak::tak::tak: - suuuuper. Miałaś czuja - byłam TAM i się działo :-D:-D:-D Teraz ja trzymam kciuki za Twoją przeprowadzkę - oby wszystko gładko poszło. :-)

Kinga - ja wróciłam a tu normalka - Ciebie nie ma :-D:-D:-D

Super, tak trzymaj - widzę że się 'laszczysz' na wiosne :tak::-)

Jesteśmy z Tobą, cichutkie Gratulacje :-);-)

kilolek - miałam Cie spytać i ciągle zapominałam: JAK BYŁO NA BALU? Za co/kogo się przebrałaś/przebraliście?
średnio na jeża, Kuba się trochę strachał, bo było głośno okropnie, widział ktoś ducha co się boi????

ja się przebrałam za muzułmankę, ale ostatecznie robiłam foty przez całą imprezę. Z wielkim aparatem na szyi wygladałam trochę jak członek alkaidy :sorry2:

reklama
Hejka, nadrobilam czytanko i ominela mnie impreska buuu, moze zalapie sie kolejna, czekam na dobre wiadomosci, czyli zebym 5 marca nie dostala okresu, gratuluje zafasolkowanym- buziaczki

WITAM WAS!! Jakos rano spac nie moge za to w południe oczy się zamykają... ale tu się dzieje...

Właśnie przed chwilą zrobiłam test i mimo, że do miesiączki jeszcze 5 dni wyszedł pozytywny, wierzycie? Ja jeszcze chyba nie, ale są II.:tak: ależ jestem szczęśliwa! :laugh2::laugh2::laugh2:

GRATULUJE cichutko KOCHANA!!!

Maggie kochana no co?:-p:-):-) jak opijamy to opijamy:-):-):-)
mamy też drineczki dla mamusiek:-):-):-):-)bez alkoholowe,co by się przyłączyć mogły ;-)))
:-):-):-):-)

jakie wspaniałości..poczęstuję się zdrówko Maggie!!!! Napewno obronisz!!! jak sobie swoje przypomnę to uff. Ja sobie z recenzentką i promotorem rozmawiałam przed obroną no bo oni stali i ja stałam to se gadaliśmy..i opuściły mnie nerwy całkiem... POZDRAWIAM I TRZYMAM KCIUKASY!!
p.s. jaki masz temat pracy?
No nie! Ja wracam a tu po imprezie :-(może jakieś resztki chociaż zostały???
No ale nic dziewczynki, jakby co to ja też się laszczę na wiosnę ;-)właśnie z aquareobicu wróciłam :-) posiedziałm chwilę, poczytałam, chcę napisać, a tu nawet paluszki bolą :sorry2:
gratulacje!!!!!

średnio na jeża, Kuba się trochę strachał, bo było głośno okropnie, widział ktoś ducha co się boi????

ja się przebrałam za muzułmankę, ale ostatecznie robiłam foty przez całą imprezę. Z wielkim aparatem na szyi wygladałam trochę jak członek alkaidy :sorry2:

Najcudniejszy duch jakiego kiedykolwiek widziałam:tak::tak::tak:;-):-)

Gratuluje i trzymam mocno kciuki mi tez wyszedl 5/6 dni przed @ :-)

widział ktoś ducha co się boi????

nie widziałam takiego duszka.. ale synuś prześliczny.. taki kofany:) choc nie moge wyobrazić sobie Ciebie jako członka alkaidy :-D

martuska klikasz na nika osoby, która Cię interesuje, potem na profil publiczny i z prawej strony masz jego przyjaciół a pod awatarkami tekst "zaproś do przyjaciół" czy coś takiego

reklama
Do góry