Justys84
Fanka BB :)
Kilolek ogromne gratulacjeNo dobra dziewczyny mam nowinę!!! Nasz hymn naprawdę działa, a luty jest wyjątkowo płodnym miesiącem ponieważ
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kilolek ogromne gratulacjeNo dobra dziewczyny mam nowinę!!! Nasz hymn naprawdę działa, a luty jest wyjątkowo płodnym miesiącem ponieważ
kilolek gratulacje!!!!!!
coraz więcej dwóch kreseczek ;-)
super :-)
co do fryzjera, to ja również dziś byłam, ale na konsultacji ;-)
od czerwca nie farbuję włosów i mam mega odrosty, ukrywam je spinając włosy do góry ;-)
ale teraz mam jakiegoś fizia na punkcie loków i chce sobie zrobić trwałą ;-)
musze zaczekać do czerwca, przyjść tak ok 2 razy w marcu i kwietniu podciąć włosy i w czerwcu będziemy robić trwała :-)
hurrrrra :-)
Cześć Dziewczyny,
Ja tylko na chwilkę, wieczorkiem zajrzę na dłużej.
kilolek - GRATULACJE (kolejne czary-mary) :-)
kilolek, iza30 i camelia - prośba do Was, napiszcie ile się strałyście itp., no i czy miałyście jakieś objawy - wiem że wiele dziewczyn chętnie poczyta :-)
popieram w 100% ja też miałam 2 razy. Na początku fajnie, do pierwszych odrostów. No i to mit, że one się będą same po te trwałej kręciły!!! one będą tylko podatniejsze. Owszem przy pomocy samego żelu można uzyskać fale różnej wielkości zależnie od kołków na które kręciło się trwałą) ale żeby mieć loki trzeba je i tak kręcić na wałki albo lokówkę.Więc lepiej kręcić je bez trwałej, będą ładniejsze, bo gładkie i błyszczące a nie matowe i sfilcowane.Kilolek serdecznie GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!
tO FANTASTYCZNE WIADOMOŚCI!1!!! ALE SIĘ DZIEJE:-):-):-)
CO DO TRWAŁEJ:never!!!!!!!!! miałam 2 razy - koszmar - dość nawet niezły efekt na początku nie jest równoważny z tym co dzieje się póżniej....paskudne, proste odrosty i nasady, sianowata reszta - a fe!!!!!
Dziwczynki - chcecie mieć supeer skręcone włośki?- Proponuję lokówke, kilka "byle jakich" loczków tu i tam - i fececiki bedą happy, a potem - mycie i wszystko ok. Odżywka nie zregeneruje włosów po ond. - mi połowa wypadła..., czarna rozpacz!![]()
Trzymaj trzymaj Kochana - tytuł pracy: Culture-bound items in literary translation ...jakie wspaniałości..poczęstuję się zdrówko Maggie!!!! Napewno obronisz!!! jak sobie swoje przypomnę to uff. Ja sobie z recenzentką i promotorem rozmawiałam przed obroną no bo oni stali i ja stałam to se gadaliśmy..i opuściły mnie nerwy całkiem... POZDRAWIAM I TRZYMAM KCIUKASY!!
p.s. jaki masz temat pracy?
kilolek - dotarłaś wogóle do tego fryzjera???no to niech zostanie szczęśliwym plemniczkiem, niech Wam będzie ;-)
Dzisiaj jakis dzień fryzjera chyba, bo ja na 18 śmigam :-)
Nektarynka - co to za smutanie??? Zobaczysz te 30% da rade, głowa do góryja dzis bylam u gina.. za wesolych nowin nie mial, jak poczytal wyniki, mamy niewielkie szanse na dzidziusia.. ze wzgledu na to iż mąz ma tylko 30% ruchliwych plemnikowi to jeszcze tylko 28mln a powinno byc okolo 60mln :-( ma isc na badania do przychodni andrologicznej a ja mam brac clo i pojawic sie w 12dc u doktora..:-(
PS czy ktos wie o jakiej porze dnia brac clo bo ja albo nie uslyszalam albo nie powiedzial..
Zleci, zleci - trzymam kciuki :-)O te przeczucia pytam, bo sama mam takie wrażenie w sumie trudne do opisania, jakby się ze mną działo coś innego niż zawsze, ale też sam nie do konca dopuszczam tą myśl do siebie, nie chce zapeszać, jeszcze 10 dni i sie dowiem, a to przecież szybko zleci:-)![]()
Zgadzam się - never ever - trwała to porażka, miałam fajne, długie naturalnie lekko kręcone włosy i zrobiłam sobie trwałą żeby było jeszcze fajniej. I co, masakra, przez chwilę było fajnie a potem zaczął się koszmar odrastania, obcinania i pozbywania strąków, szopy etc. I naturalnie sie przestały kręcić przez to cholerstwo :-(Kilolek serdecznie GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!
tO FANTASTYCZNE WIADOMOŚCI!1!!! ALE SIĘ DZIEJE:-):-):-)
CO DO TRWAŁEJ:never!!!!!!!!! miałam 2 razy - koszmar - dość nawet niezły efekt na początku nie jest równoważny z tym co dzieje się póżniej....paskudne, proste odrosty i nasady, sianowata reszta - a fe!!!!!
Dziwczynki - chcecie mieć supeer skręcone włośki?- Proponuję lokówke, kilka "byle jakich" loczków tu i tam - i fececiki bedą happy, a potem - mycie i wszystko ok. Odżywka nie zregeneruje włosów po ond. - mi połowa wypadła..., czarna rozpacz!![]()
Super :-) Leć się przytulać Kochana :-)Kilolek - GRATULUJĘ!!!
Ja wróciłam niedawno od gina. Kolejka ogroooomna! Muszę Wam powiedzieć,że ten monitoring owulacji to fajna sprawa. Wie,że wczoraj pękł mi pęcherzyk więc nie zagoszczę tu długo.Już zmykam do mężulka. Buziaki moje kochane!