reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Hej dziewczyny- staram sie nadrabiac zaleglosci :)- widze ze pozytywniej sie zrobilo na forum :):):)- ja na poprawe humorku wlasnie farbuje wlosy- odrost mam juz widoczny no i odrosl mi siwy wlos którego znalazlam w styczniu i wyrwalam wrrr- przesada 23 lata mialam jak mi wyrósl- ale od czego sa farby hihihi- dzisiaj mam wieczorem studia, ale zajrze pozniej

No nie! Ja wracam a tu po imprezie :-(może jakieś resztki chociaż zostały???
No ale nic dziewczynki, jakby co to ja też się laszczę na wiosnę ;-)właśnie z aquareobicu wróciłam :-) posiedziałm chwilę, poczytałam, chcę napisać, a tu nawet paluszki bolą :sorry2:
gratulacje!!!!!

średnio na jeża, Kuba się trochę strachał, bo było głośno okropnie, widział ktoś ducha co się boi????

ja się przebrałam za muzułmankę, ale ostatecznie robiłam foty przez całą imprezę. Z wielkim aparatem na szyi wygladałam trochę jak członek alkaidy :sorry2:
śliczny duszek:)!!!choc troche tez przypomina okazalego ''plemniczka'';)

już wiem "zostań przyjacielem...."

Strój synka przecudny jak i synus- Ty pewnie tez super wygladalas. Impreza widac sie udala. Ja czekam na wesele przyjaciólki, ale to dopiero w maju, latam za sukienka - Ebay mam opanowany, a ze jestem na diecie to nie chce juz kupowac,troszke za wczesnie. Musze siedziec teraz 30 minut to poklikam do Was :)

Odnośnie włosów, ja właśnie wróciłam od fryzjera:-)
Takie coś poprawia humor.
Widzę jakaś impra wczoraj tu była, no ładnie!
A ja jutro mam imprezkę w domu. M będzie pewno zdychał później przez cały weekend.
Ale nie mam ochoty. Chyba znowu coś daje mi się we znaki. Jeszcze ze trzy dni tego bólu i chyba znowu wyląduje u lekarza. a miałam prawie półtora roku spokoju:angry:
Ale podkusiłam dzisiaj M i znowu były przytulanki:-D

wiem wiem to babyboomowe zboczenie .......ale taki plemniczek na szczęście przydałby się tutaj:-):-) jeszcze taki PIĘKNY!!!
no to niech zostanie szczęśliwym plemniczkiem, niech Wam będzie ;-)
Dzisiaj jakis dzień fryzjera chyba, bo ja na 18 śmigam :-)

ja dzis bylam u gina.. za wesolych nowin nie mial, jak poczytal wyniki, mamy niewielkie szanse na dzidziusia.. ze wzgledu na to iż mąz ma tylko 30% ruchliwych plemnikowi to jeszcze tylko 28mln a powinno byc okolo 60mln :-( ma isc na badania do przychodni andrologicznej a ja mam brac clo i pojawic sie w 12dc u doktora..:-(

PS czy ktos wie o jakiej porze dnia brac clo bo ja albo nie uslyszalam albo nie powiedzial..

reklama
No dobra dziewczyny mam nowinę!!! Nasz hymn naprawdę działa, a luty jest wyjątkowo płodnym miesiącem ponieważ

Zrobiłam teścik mimo, że @ powinna być dziś lub jutro i są II choć druga bladziutka, ale z Kubą też tak miałam

Do góry