Nektarynka
Fanka BB :)
strasznie sie ze mna obchodzi.. od soboty co dzien wieczorem miałam lekki ból wiec wiedzialam ze przyjdzie a juz dzis ten bol jest nie do wytrzymania.. masakra..Nektarynka widzę, że Ciebie niesamowicie @ męczy :-(
ze mną się łagodnie obeszła tym razem ;-)
co do badań to nie wiem ktore kiedy.. wiec nie pomoge
WitajWitam Was KochaneRównież się staramy razem z moim ukochanym o dzidziusia od dawna
Teraz okres spóźnia mi się już 8 dni ale właśnie jest to ale zrobiłam test po 7 dniach i wyszedł negatywny:-
-( czuję taki lekki ból w podbrzuszu i czasem prawy jajnik zwykle jak miałam okres to przezywałam go bardzo boleśnie a tu jak zwykle był tak nagle go nie ma
tylko ten test mnie zasmucił tak bardzo chciałam żeby były dwie kreseczki:-
-
-(Pozdrawiam Was i życzę ślicznych fasolek Wam i sobie
![]()
ja w styczniu tak miałam.. spóźnił sie ponad tydzień, poszłam do doktora i na następny dzien zrobilam test i wynik negatywny i potem dostałam okres.. wedlug wyliczen (obserwacji sluzu) powinnam dostac po 27dc a dostalam w po 35 dc.. i nie było ciazy, teraz miałam cykl bez owulki.. choc zdarzały sie sytuacje ze test u niektorych kobiet wypadal pozytywnie w 8 tc.. wiem ze jesli jest po 4tc (po 6tydzien od ostatniej @) to lekarz na usg juz wykryje.. kiedy miałas ostatnia @?