reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej, hej,
melduję się :-)

Dziewczyny czuję się jakbym zaraz miała dostać @ :(
Brzuch tak pobolewa :(
Jajnik co jakiś czas lewy zakłuje i się martwie :(
Mam przeczucie, że jutro przyjdzie @ :(
smutna - myśl pozytywnie, kreseczki blade były więc może jednak, trzymaj się dzielnie ;-)
fajna ta stronka tez sie zarejestrowałam:-):-):cool2:
Zaraz obadam tę stronkę
maggief :-) ciężko mi trafić na ciebie.
U mnie tak samo nowy cykl i nowa nadzieja:tak: damy rade... ;-) WSZYSTKIE!
no Kinga jak ja jestem to Ciebie nie ma na odwrót :-)
Ja biorę luteinę od roku ... poprzednia ginekolog kazała mi brać od owu dopóki nie przyjdzie @, obecna gin była bardzo zdziwiona ... podobno bierze się 10 dni :wściekła/y:
Od owu mam strasznie spuchnięte piersi (prawie o rozmiar większe ;-)), kiedyś tak nie było ... poza tym cykle mam ok. 26 dni, ostatnio nawet 24.., ale owulacje miałam ok. 20 dnia, a teraz ok. 14 :-)
A dzis 24dc i chodze jak na szpilkach... przyjdzie @ czy nie przyjdzie
Więc
@ zła, @ zła – niech stąd szybko ucieka!!!!!
My Cie @ już nie chcemy,
Spadaj, znikaj – My w tym cyklu fasolkujemy!!!!!
Oby nie przyszła, trzymam kciuki :tak::-)
Dziewczyny ależ mnie piersi bolą...a w jednej tak czasami kłuje...wczoraj albo dzisiaj miałam dostać @.. zastanawiam się czy to nie... ale M mówi, żebym się nienakręcała, żeby to była niespodzianka ale wiecie jak jest... ach ach ach
Wiemy, wiemy .... mam nadzieję że to fasolka, cycuchy jak bolą to zaje.....cie :-):-):-)
tak jakos dziwnie mnie bola moje piersiatka i sie zastanawiam dlaczego?? moze znowu cos jest nie tak:(
druga z bólem cycuchów - normalnie nawał fasolek się szykuje :-);-)

musimy być dobrej myśli
A my chyba troszke za intensywnie się staraliśmy:) bo nadwyręzyłam sobie ścięgno i przedobrzyłam bo teraz tak mnie boli,że nie moge się ruszać:wściekła/y: Mój M:) sie śmieje bo jak dzisiaj bylismy na obiedzie u teściów i mama zapytala się co sie stało to aż sie zakrztusiłam:-)!!bo co miałam powiedzieć:zawstydzona/y:
buziaki i pozdrawiam:-D

:-D:-D:-D trzeba było prawde mówić, miny by mieli suuuuuuuuuper

a ja dziś zmaaaaaarzłam na kość

Załączniki

• 33.gif
    33.gif
    8,9 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Maggie_f najgorze jest to że robiłam betkę w 23 dc i wyszło NIC--0,100 mIU/ml więc nie jestem pewna co mam myśleć owulacje miałam w 15-16 dniu i mogła byc betka za wcześnie ale miałam urodzinki i imprezki w tym tygodniu, więc chciałam się upewnic czy nie zaszkodze ale tylko się skołowałam, teraz już nic nie wiem.. chyba po prostu nie nakręcać się i cierpliwie czekac bo przeciez krew nie kłamie ???

hej, hej,
melduję się :-)

smutna - myśl pozytywnie, kreseczki blade były więc może jednak, trzymaj się dzielnie ;-)

zaraz obadam tę stronkę

no kinga jak ja jestem to ciebie nie ma na odwrót :-)

oby nie przyszła, trzymam kciuki :tak::-)

wiemy, wiemy .... Mam nadzieję że to fasolka, cycuchy jak bolą to zaje.....cie :-):-):-)

druga z bólem cycuchów - normalnie nawał fasolek się szykuje :-);-)

:-d:-d:-d trzeba było prawde mówić, miny by mieli suuuuuuuuuper

a ja dziś zmaaaaaarzłam na kość

normal_p1100486.jpg
Będzie ci cieplej Maggie_f :-)

nie wiem,czy mnie cos ominelo ale nie wiedzialam,ze catedra zafasolkowala,a wy ? widzialam przed chwila zdjatko testu

maggie na ogrzanie
70911616.jpg
Dzięęęki :-)
Maggie_f najgorze jest to że robiłam betkę w 23 dc i wyszło NIC--0,100 mIU/ml więc nie jestem pewna co mam myśleć owulacje miałam w 15-16 dniu i mogła byc betka za wcześnie ale miałam urodzinki i imprezki w tym tygodniu, więc chciałam się upewnic czy nie zaszkodze ale tylko się skołowałam, teraz już nic nie wiem.. chyba po prostu nie nakręcać się i cierpliwie czekac bo przeciez krew nie kłamie ???
no to się nie nakręcaj i czekaj

hej maggi f;),gzdzie ty to tak zmarzlas ?

na działce, wiem, wiem, na działke w zime :szok: no cóż, niestety gazik się skonczył i ziiiiiiiiiiiiimno było :-) ale fajosko :-D:-D:-D Byłam odstawić małe czary mary, he he a Wy już pewnie myślałyście że się mnie stąd pozbyłyście

Zobacz załącznik 116795
Będzie ci cieplej Maggie_f :-)

Dzięki :tak: Kochane jesteście

nie wiem,czy mnie cos ominelo ale nie wiedzialam,ze catedra zafasolkowala,a wy ? widzialam przed chwila zdjatko testu
Ja wiedziałam bo czasem podczytuje drugie forum a tam głośno o tym było :-);-):-)

Ostatnia edycja:
Ojej,ale Wy tu skrobiecie dużo i szybko. :-D
Ja jutro znowu do lekarza idę. Już mam dosyć. Może w końcu pęknie pęcherzyk i będą staranka. Oby! Buziaki!

ja zmykam powoli,rano trzeba wstac,a moj M juz czeka kiedy odejde od kompa;)
KASIULEK glowa do gory,uda sie,trzymamy wszystkie kciuki za Ciebie!!!

reklama
Do góry