maggie_f
Fanka BB :)
Hej, hej,
melduję się :-)
trzeba było prawde mówić, miny by mieli suuuuuuuuuper
a ja dziś zmaaaaaarzłam na kość
melduję się :-)
smutna - myśl pozytywnie, kreseczki blade były więc może jednak, trzymaj się dzielnie ;-)Dziewczyny czuję się jakbym zaraz miała dostać @
Brzuch tak pobolewa
Jajnik co jakiś czas lewy zakłuje i się martwie
Mam przeczucie, że jutro przyjdzie @
Zaraz obadam tę stronkęfajna ta stronka tez sie zarejestrowałam:-):-)
no Kinga jak ja jestem to Ciebie nie ma na odwrót :-)maggief :-) ciężko mi trafić na ciebie.
U mnie tak samo nowy cykl i nowa nadzieja damy rade... ;-) WSZYSTKIE!
Oby nie przyszła, trzymam kciuki :-)Ja biorę luteinę od roku ... poprzednia ginekolog kazała mi brać od owu dopóki nie przyjdzie @, obecna gin była bardzo zdziwiona ... podobno bierze się 10 dni
Od owu mam strasznie spuchnięte piersi (prawie o rozmiar większe ;-)), kiedyś tak nie było ... poza tym cykle mam ok. 26 dni, ostatnio nawet 24.., ale owulacje miałam ok. 20 dnia, a teraz ok. 14 :-)
A dzis 24dc i chodze jak na szpilkach... przyjdzie @ czy nie przyjdzie
Więc
@ zła, @ zła – niech stąd szybko ucieka!!!!!
My Cie @ już nie chcemy,
Spadaj, znikaj – My w tym cyklu fasolkujemy!!!!!
Wiemy, wiemy .... mam nadzieję że to fasolka, cycuchy jak bolą to zaje.....cie :-):-):-)Dziewczyny ależ mnie piersi bolą...a w jednej tak czasami kłuje...wczoraj albo dzisiaj miałam dostać @.. zastanawiam się czy to nie... ale M mówi, żebym się nienakręcała, żeby to była niespodzianka ale wiecie jak jest... ach ach ach
druga z bólem cycuchów - normalnie nawał fasolek się szykuje :-);-)tak jakos dziwnie mnie bola moje piersiatka i sie zastanawiam dlaczego?? moze znowu cos jest nie tak
musimy być dobrej myśli
A my chyba troszke za intensywnie się staraliśmy bo nadwyręzyłam sobie ścięgno i przedobrzyłam bo teraz tak mnie boli,że nie moge się ruszać Mój M sie śmieje bo jak dzisiaj bylismy na obiedzie u teściów i mama zapytala się co sie stało to aż sie zakrztusiłam:-)!!bo co miałam powiedzieć
buziaki i pozdrawiam
trzeba było prawde mówić, miny by mieli suuuuuuuuuper
a ja dziś zmaaaaaarzłam na kość