reklama
martuska 12310
Zaangażowana w BB
musimy być dobrej myślistaram się, ale to wcale nie takie proste jak czasem mam takie bóle podbrzusza jakbym @ miała dostać zaraz
A my chyba troszke za intensywnie się staraliśmy bo nadwyręzyłam sobie ścięgno i przedobrzyłam bo teraz tak mnie boli,że nie moge się ruszać Mój M sie śmieje bo jak dzisiaj bylismy na obiedzie u teściów i mama zapytala się co sie stało to aż sie zakrztusiłam:-)!!bo co miałam powiedzieć
buziaki i pozdrawiam
..będzie dobrze!! nie mart się.., musisz wyregulować i do tego trzeba psychicznie unormować:-):-)jestem w 26 dn
ale moje cykkle sa nieregularne
Pewnie że tak. Po to jest to forum utworzone, nikt nie zrozumie nas lepiej ni z inne staraczki.. Mój M to zapyta czy dostałam @ a później powie że pewnie dlatego jeszcze nie, że jestem troche przeziębiona--a ja nerwa łapie. Mimo, że podejrzewam, że dostanę to mam malutką nadzieję, bo wczoraj zasnęłam przed córcią, bo strasznie mnie pokłuwa w piersiach...i ciągle ze strachem gonie do toalety czy dostałam czy nie... och chciałabym już miec fasoleczkę;-)
Ja czasami to już nie wiem czy wmawiam sobie, czy naprade coś się w tym moim brzuch jednak dzieje, bo od kilku dni ma takie dziwne wrazenie, którego nie potrafie opisać, może to to, może się udało, nie wiem... czy sobie coś wmawiam czy napradę coś się dzieje, ale tym razem nprawdę czuje się jakoś inaczej...
Justys84
Fanka BB :)
Wikula moze to fasolka,trzymam kciuki!Ja czasami to już nie wiem czy wmawiam sobie, czy naprade coś się w tym moim brzuch jednak dzieje, bo od kilku dni ma takie dziwne wrazenie, którego nie potrafie opisać, może to to, może się udało, nie wiem... czy sobie coś wmawiam czy napradę coś się dzieje, ale tym razem nprawdę czuje się jakoś inaczej...
reklama
Paulina446
mamy czerwcowe 2006
@ zła, @ zła – niech stąd szybko ucieka!!!!!
My Cie @ już nie chcemy,
Spadaj, znikaj – My w tym cyklu fasolkujemy!!!!!