reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

a dlaczego tak myślisz? Robiliście badania?

Tak tak robil maz, wlasnie dlatego sie martwie, wiem ze wynik jest slaby , malo plemnikow i malo ruchliwa, sa szanse na naturalne poczecie, ale nikle ... lekarz czesto mi wspomina o in vitro :(

Byłam ostatnio u ginekologa,zbadał mnie i powiedział,że wszystko ze mną jest ok i jak najbardziej mam się starać o maluszka:tak:
Ale przepisał mi Castagnus i kazał brać,powiedział,że nie zaszkodzi...
Czy któraś z Was go bierze? i co on daje?

Ja biore od 2 cykli, bo mam nieznacznie podwyzszona prolaktyne i bolesne miesiaczki, mlekotok, lykam bez zalecenia lekarza, to sa ziolowe leki wiec nie powinny zaszkodzic..czuje sie po nich oki, mlekotok sie zmniejszyl i mialam mniejsze krwawienie i mniej bolesna @ ostatnio..

Dziewczyny ja nie przerywam staranek, nawet jakbym miala rodzic w wigilie to bym sie cieszyla ze sie udalo :)

p.s. http://kalendarzyk.home.pl/index.php

polecam, przed chwila znalazłam ta stronke i sie rejestruje hehe to tak jak ktos sie nudzi ;)

reklama
Witajcie,
Macie jakieś doświadczenia z luteiną? Ja ją biorę od trzech cykli.
Przed jej braniem miałam cykle nieregularne, ale przeważnie 32 dn, a teraz 26 d. Dziewczyny z forum powiedziały że możliwe że biorę ją za wcześnie i nie dochodzi do owu. Pytałam się mojej gin czy tak ma być, że cykl mi się skrócił, ale ona nie widziała w tym nic złego. Jestem załamana, boje się że straciłam niepotrzebnie tyle czasu. :-(

Byłam ostatnio u ginekologa,zbadał mnie i powiedział,że wszystko ze mną jest ok i jak najbardziej mam się starać o maluszka:tak:
Ale przepisał mi Castagnus i kazał brać,powiedział,że nie zaszkodzi...
Czy któraś z Was go bierze? i co on daje?
ja biorę tez bez polecenia lekarza. Podejrzewam za wysoką prolaktynę, więc w tej chwili biorę profilaktycznie, bo badania chcę zrobić na początku cyklu.

Dziewczyny czuję się jakbym zaraz miała dostać @ :(
Brzuch tak pobolewa :(
Jajnik co jakiś czas lewy zakłuje i się martwie :(
Mam przeczucie, że jutro przyjdzie @ :(

Tak tak robil maz, wlasnie dlatego sie martwie, wiem ze wynik jest slaby , malo plemnikow i malo ruchliwa, sa szanse na naturalne poczecie, ale nikle ... lekarz czesto mi wspomina o in vitro :(

Ja biore od 2 cykli, bo mam nieznacznie podwyzszona prolaktyne i bolesne miesiaczki, mlekotok, lykam bez zalecenia lekarza, to sa ziolowe leki wiec nie powinny zaszkodzic..czuje sie po nich oki, mlekotok sie zmniejszyl i mialam mniejsze krwawienie i mniej bolesna @ ostatnio..

Dziewczyny ja nie przerywam staranek, nawet jakbym miala rodzic w wigilie to bym sie cieszyla ze sie udalo :)

p.s. K@lendarzyk program dla Kobiet !!! :: Program Kalendarzyk !!! Możesz powierzyć nam Swoje sekrety !!!

polecam, przed chwila znalazłam ta stronke i sie rejestruje hehe to tak jak ktos sie nudzi ;)

fajna ta stronka tez sie zarejestrowałam:-):-):cool2:

Kinga ja wczoraj poległam, miałam ciężki wieczór a że nikogo nie było to stwierdziłam że trzeba to przespać. :tak:

U mnie po staremu, fasolki brak ale z nowym cyklem nowa nadzieja.

maggief :-) ciężko mi trafić na ciebie.
U mnie tak samo nowy cykl i nowa nadzieja:tak: damy rade... ;-) WSZYSTKIE!

reklama
Witajcie,
Macie jakieś doświadczenia z luteiną? Ja ją biorę od trzech cykli.
Przed jej braniem miałam cykle nieregularne, ale przeważnie 32 dn, a teraz 26 d. Dziewczyny z forum powiedziały że możliwe że biorę ją za wcześnie i nie dochodzi do owu. Pytałam się mojej gin czy tak ma być, że cykl mi się skrócił, ale ona nie widziała w tym nic złego. Jestem załamana, boje się że straciłam niepotrzebnie tyle czasu. :-(

Ja biorę luteinę od roku ... poprzednia ginekolog kazała mi brać od owu dopóki nie przyjdzie @, obecna gin była bardzo zdziwiona ... podobno bierze się 10 dni :wściekła/y:
Od owu mam strasznie spuchnięte piersi (prawie o rozmiar większe ;-)), kiedyś tak nie było ... poza tym cykle mam ok. 26 dni, ostatnio nawet 24.., ale owulacje miałam ok. 20 dnia, a teraz ok. 14 :-)
A dzis 24dc i chodze jak na szpilkach... przyjdzie @ czy nie przyjdzie
Więc
@ zła, @ zła – niech stąd szybko ucieka!!!!!
My Cie @ już nie chcemy,
Spadaj, znikaj – My w tym cyklu fasolkujemy!!!!!

Do góry