reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

te słabe cienie, to negatywy? :(
zastanawiałam się jakie cienie jak przekrzywi lam monitor to zauważyłam..
w poniedziałek to 26dc ;)
ja na Twoim miejscu poczekałabym do 28dc.. albo nawet 29.. łatwo jest się rozczarować wiem coś o tym.. tyle łez popłynęlo..
no to
@ zła, @ zła – niech stąd szybko ucieka!!!!!
My Cie @ już nie chcemy,
Spadaj, znikaj – My w tym cyklu fasolkujemy!!!!!
ja jeszcze nie w tym cyklu ale nastepny juz nie dlugo i bedzie na pewno ze wspomagaczem clomid'em więc moze się uda..

reklama
Cześć Nektarynka. Widzę że jesteśmy w tym samym dniu cyklu i nawet tyle samo dni ma cykl. Pozdrawiam i Zycze FASOLKI!! Ja też pewnie nie.. ale... w tym cyklu wybieram sie po pomoc do mojej gin i zobaczymy co powie..

Czesc Dziewczynki :)
Ja mam 28 lat (niedawno skonczone), slub za niecale 2 miechy, a po slubie bedziemy sie starac o dzidzie :tak:
Moj przyszly M jest po trzydziestce, wiec czas najwyzszy ;-)
Zobaczymy co z tego wyjdzie...
Pozdrawiam!

Dzień Dobry Kochane,

A ja dopiero niedawno się obudziłam. Mam jakąś śpiączkę weekendową (chybia odsypiam tydzień).

Czesc Dziewczynki :)
Ja mam 28 lat (niedawno skonczone), slub za niecale 2 miechy, a po slubie bedziemy sie starac o dzidzie :tak:
Moj przyszly M jest po trzydziestce, wiec czas najwyzszy ;-)
Zobaczymy co z tego wyjdzie...
Pozdrawiam!
Witaj, witaj. :-)
i ja się wittam! Dziecko przyssało się do telewizora więc mam chwilę wolną :-):-) "dobranocny ogród" leci więc nic go nie ruszy ;-)
Cześć Słońce
Cześć Dziewczyny!! Ale z was jajcary!!!! ale się uSmiałam przy czytaniu postów... już szukam hymnu i wklejam na dzisiaj!!!! akurat mam idealna fryzure na czaownice to może zadziała hihihiihihi ;-)
No to kolejna czarownica w gronie, może niedługo jakiś sabacik zorganizujemy :-):-D
smutna ja tez trzymam kciuki :tak:
maggief a ja jestem!:rofl2: i byśmy poczarowały ale Ty spać poszłać pewnie :-p;-)

my niedawno z imprezki wróciliśmy, miło było...
za tydzień znowu impreza tym razem u nas w domciu:-)

spokojnej nocy życze koleżanki
ja ide czytać książkę
Kinga ja wczoraj poległam, miałam ciężki wieczór a że nikogo nie było to stwierdziłam że trzeba to przespać. :tak:
Co tam u Ciebie Maggie_f ?

U mnie po staremu, fasolki brak ale z nowym cyklem nowa nadzieja. Ty lepiej pisz co tam u Ciebie. :tak::tak::tak: Który to już tydzień??? Jak się czujesz??

hi hi hi

Załączniki

• apic21.jpg
    apic21.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 24
reklama
Do góry