maggie_f
Fanka BB :)
Dzień Dobry Kochane - ale pospałam :-) Po wczorajszych nocnych rozmowach super mi się spało (wreszcie ). I wiecie co zaklęcie chyba działa bo moja obecna @ ucieka a to dopiero na przyszłą miało podziałać.
U mnie piękne słoneczko za oknem więc zapowiada się udany weekend :-)
Hej Skowronku - udało Ci się mnie wyprzedzić. Zapowiada Ci się pracowity ale cudowny dzionek z Kubusiem :-)
Musi być dobry w takim towarzystwie
:-) Wreszcie :-) Zaglądaj i pisz, pisz ...
Kto chętny na kawkę, herbatkę ..... Zapraszam
U mnie piękne słoneczko za oknem więc zapowiada się udany weekend :-)
DZIEŃ DOBRY:-):-):-)
Jestem dzis pierwsza;-),malo spalam ale chyba sie wyspalam,czekam na malego brzdaca Kubusia
Hej Skowronku - udało Ci się mnie wyprzedzić. Zapowiada Ci się pracowity ale cudowny dzionek z Kubusiem :-)
dzień dobry
Mam nadzieję że będzie dobry
Musi być dobry w takim towarzystwie
Dzień dobry kobietki.
Wiecie, że M już po urlopie.
Będę mogła częściej tu zaglądać
Miłego dzionka
:-) Wreszcie :-) Zaglądaj i pisz, pisz ...
Kinga ja też się stęskniłam Widze że pracowity cykl się zapowiada :-) Masz racje z tym odpowiednim czasem na dzidzie - też tak myślę. Ja miałam robić dalsze badania w tym cyklu ale pogadałam wczoraj z M. i ustaliliśmy że tan cykl poczekamy jeszcze - bez badań i zamartwiania się o wyniki. Pełen spontan. Więc może, może ...Hej kochana, steskniłam się miedzy innymi za Tobą
Spokojnie...doczekamy sie w końcu;-) My to z mężem ten cykl jedziemy co dziennie i kilka razy dziennie!!! więc może zaowocuje?
Wiesz ja myślę że każda z nas ma swój czas na dzidzie.. 3mam kciuki za ciebie mocno i za reszte koleżanek!
Miłego dnia
Kto chętny na kawkę, herbatkę ..... Zapraszam