reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dzień Dobry Kochane - ale pospałam :-) Po wczorajszych nocnych rozmowach super mi się spało (wreszcie :tak:). I wiecie co zaklęcie chyba działa bo moja obecna @ ucieka a to dopiero na przyszłą miało podziałać. :-D:-D:-D

U mnie piękne słoneczko za oknem więc zapowiada się udany weekend :-)

DZIEŃ DOBRY:-):-):-)
Jestem dzis pierwsza:-p;-),malo spalam ale chyba sie wyspalam,czekam na malego brzdaca Kubusia:happy:

Hej Skowronku - udało Ci się mnie wyprzedzić. Zapowiada Ci się pracowity ale cudowny dzionek z Kubusiem :-)

dzień dobry :)
Mam nadzieję że będzie dobry :)

Musi być dobry w takim towarzystwie

Dzień dobry kobietki.
Wiecie, że M już po urlopie.
Będę mogła częściej tu zaglądać:blink:

Miłego dzionka

:-) Wreszcie :-) Zaglądaj i pisz, pisz ...

Hej kochana, steskniłam się miedzy innymi za Tobą:tak:
Spokojnie...doczekamy sie w końcu:sorry2:;-) My to z mężem ten cykl jedziemy co dziennie i kilka razy dziennie!!!:rofl2: więc może zaowocuje?:-p

Wiesz ja myślę że każda z nas ma swój czas na dzidzie..:tak: 3mam kciuki za ciebie mocno i za reszte koleżanek! :blink:

Miłego dnia
Kinga ja też się stęskniłam :tak: Widze że pracowity cykl się zapowiada :-):-D Masz racje z tym odpowiednim czasem na dzidzie - też tak myślę. Ja miałam robić dalsze badania w tym cyklu ale pogadałam wczoraj z M. i ustaliliśmy że tan cykl poczekamy jeszcze - bez badań i zamartwiania się o wyniki. Pełen spontan. Więc może, może ...

Kto chętny na kawkę, herbatkę ..... Zapraszam

reklama
Witajcie Dziewczyny!
Jesteście niesamowite! :tak: Hymn świetny!
Ja właśnie się szykuję na kolejną wizytę do gin. 3 raz idę na monitoring owulacji. Wiem już na pewno,że owulkę mam później, nawet duużo. Dzisiaj mam 18dc, a wciąż na nią czekam. Ehh.. Buziaki! Później zajrzę. No chyba,że owulka tuż tuż. :-)

Witajcie Dziewczyny!
Jesteście niesamowite! :tak: Hymn świetny!
Ja właśnie się szykuję na kolejną wizytę do gin. 3 raz idę na monitoring owulacji. Wiem już na pewno,że owulkę mam później, nawet duużo. Dzisiaj mam 18dc, a wciąż na nią czekam. Ehh.. Buziaki! Później zajrzę. No chyba,że owulka tuż tuż. :-)

Dzięki Dzięki :-D:-D:-D Twórcza nocka była.

kasiulek i może właśnie tu był największy problem że owu dużo później. Jakie to nam organizm płata figle. Daj znać jak pęcherzyk, no chyba że będziesz zaaapracowana ;-):-) to poczekamy

Szok:) nie zagladałam 2 dni bo miałam imprezę integracyjna w pracy:tak: a tu tyle sie dzało:) tak sie zawsze uśmieje jak czytam posty tak mi lepiej :):) Kochane moje dołączam sie i zycze milego dzionka!:-)

BUziaki;-)

maggief wiesz my sie niebawem wybieramy do Hotelu Gołębiewskiego na urlopik wiec może i tam coś zaowocuje:tak:;-):-)
Dziewczyny starajcie się starajcie i wasi faceci też.. aż w końcu się uda:-) to pewne!
Pozdrawiam serdecznie i lece na spacer z synkiem
:happy:

Witam się i ja
Nie mogłam zajrzec od rana bo dzieciaki( mam na feriach bratanice) ledwo wstały to juz mnie ciągły na sanki:rofl2:
meggie na mnie chyba tez zaklęcie podziałało bo zawsze leci ze mnie tydzień, dzisiaj jest 4 dzień a tu od rana nic:szok:
Miłego dzionka. Buziaczki

uff, wreszcie doczytałam! Niesamowite jesteście :-)
a mi się wczoraj troszkę nudziło i poszłam wcześniej spać. Tyle przegapiłam :-(
:-D:-D:-D Robi się :-):-):-)

Napisałam zaklęcie odganiające:

@ zła, @ zła – niech stąd szybko ucieka!!!!!
My Cie @ już nie chcemy,
Spadaj, znikaj – My w tym cyklu fasolkujemy!!!!!
:-):-):-) zaraz odspiewam, pewnie boso konieczne. Przydałoby się wkoło ogniska potanczyć :sorry2: może postawię lampę na środku :-)

No i jestem po kolejnym badaniu. Dziś 18 dc, pęcherzyk ma 15x13 mm. Pani doktor powiedziała tylko "na szczęście rośnie". To chyba dobrze. Cykl będzie pewnie długi,ale jakoś to wytrzymam. ;-)

maggief wiesz my sie niebawem wybieramy do Hotelu Gołębiewskiego na urlopik wiec może i tam coś zaowocuje:tak:;-):-)
Dziewczyny starajcie się starajcie i wasi faceci też.. aż w końcu się uda:-) to pewne!
Pozdrawiam serdecznie i lece na spacer z synkiem
:happy:
Wow, wow, no to niezły relaksik się w Gołębiu szykuje - zazdroszcze Ci. :-):-):-) U mnie nie zapowiada się żaden urlopik w najbliższym czasie, niestety.

Witam się i ja
Nie mogłam zajrzec od rana bo dzieciaki( mam na feriach bratanice) ledwo wstały to juz mnie ciągły na sanki:rofl2:
meggie na mnie chyba tez zaklęcie podziałało bo zawsze leci ze mnie tydzień, dzisiaj jest 4 dzień a tu od rana nic:szok:
Miłego dzionka. Buziaczki
:-D:-D:-D A widzisz - czary mary, abrakadabra :-)

uff, wreszcie doczytałam! Niesamowite jesteście :-)
a mi się wczoraj troszkę nudziło i poszłam wcześniej spać. Tyle przegapiłam :-(
:-):-):-) zaraz odspiewam, pewnie boso konieczne. Przydałoby się wkoło ogniska potanczyć :sorry2: może postawię lampę na środku :-)
:-D:-D:-D
Przegapiłaś Kochana zlot czarownic :-);-) To widze dołączasz do grona - pomysł z lampką jak najbardziej ok - wkońcu mamy XXI wiek więc trochę się już pozmieniało :-):-):-)

No i jestem po kolejnym badaniu. Dziś 18 dc, pęcherzyk ma 15x13 mm. Pani doktor powiedziała tylko "na szczęście rośnie". To chyba dobrze. Cykl będzie pewnie długi,ale jakoś to wytrzymam. ;-)

A jak długie cykle miałaś do tej pory bo nie kojarze?? I kiedy teraz idziesz???

reklama
A jak długie cykle miałaś do tej pory bo nie kojarze?? I kiedy teraz idziesz???

Teraz idę w poniedziałek. Ostatnio byłam też w poniedziałek i kazała przyjść dopiero dzisiaj więc pęcherzyk nie był gotowy,a teraz tylko jeden dzień między wizytami więc może już niedługo pęknie. :tak: Cykle przed poronieniem miałam około 30 dni. Po, przez 3 miesiące też 30. Niestety ostatnie 3 już były ponad 40 dni, nawet do 56.

Do góry