Nektarynka
Fanka BB :)
WitajCześć dziewczyny!:-)
Czy mogę tu do was dołączyć? Ja i mój mąż też się staramy o maluszka. Nie jest łatwo bo mam endometriozę i już wiele lat leczenia za sobą. Jak na razie mamy z ręką na sercu ok. pół roku takiego porządnego starania się. Wcześniej nie myśleliśmy o dniach płodnych i liczyliśmy na szczęśliwy przypadek. Ostatnio jednak zaczęliśmy trochę bardziej skrupulatnie podchodzić do rzeczy i w sumie od tego czasu żyję od okresu, do okresu, od owulacji do owulacji. Jestem już tym trochę zmęczona i sfrustrowana.
Obecnie czekam na okres, który ma przyjść jutro lub pojutrze. (cykle 29, 30 dniowe). oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam już 2 testy. niestety negatywy. temp. 37,2 ale brzuch mnie boli wiec pewnie niedługo dostanę ten okres. ech...
Pozdrawiam wszystkich!
jak ostatnio bylam u lekarza powiedzialam mu wszystko ze robilam test tydzien po dniu w ktorym miala przejsc @ ale ze nadal nie bylo @ to troszke sie nakrecilam ze to ciąża ale ze test wyszedl negatywny jakos to do mnie nie przemawialo.. i on mi powiedzial ze dzisiejsze pretesty naprawde wczesna ciaze wygrywaja i jesli faktycznie negatyw to malo co prawdopodobne ze to ciąza..
poczekaj cierpliwie na @ jesli nie dostanieszw terminie to pewnie po.. no chyba ze to ten 1% ze jednak to ciąża..
Witajcie
Już pare dni się zbierałam aby zawitać na to forum..
A dziś już nie mogę wytrzymać z niecierpliwości - czekam na jutrzejszą betę - 3majcie więc kciuki za wynik, plis!
Pozdrawiam wszystkie mocno!
Ciebie także witam..
trzymam kciuki za bete..
Tak w ogóle to witam wszystkie panie dziś dopiero co zajrzałam tutaj..
Jak juz wczesniej napisalam bylam u lekarza.. no i od dzis mierze tempke.. w sumie pierwszy raz w zyciu.. no ale okolo 17 mam sie pojawic u doktorka i będziemy analizować wykres.. no i oczywiscie z meżem nie przestajemy.. zaczynamy jak tylko się skończy @ czyli jutro lub pojutrze.. chyba nie dam mu spokoju