reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dziewczyny, chciałam się poradzić. Otóż około 8 lutego powinnam mieć @ a w dniach 1-2 luty mam mieć szkolenie i wiecie jak to jest na szkoleniach, zawsze coś tam się wypije. Nie wiem czy zrobić test przed wyjazdem czy nie pić? Z jednej strony nie chcę się tak nakręcać bo miałam tak w tamtym miesiącu i oczywiście przyszła @.

reklama
Witam,dostalam w koncu @@@ i wiecie co chyba pierwszy raz sie tak ciesze:tak:choc ta dluuuga przerwa troche mnie martwi:-(,no ale za pare dni staranka na nowo i wrzucam na luz,przynajmniej bede sie starac:tak:

no no bylam wczorja u lekarza :D nic mi nie powiedzial :( fakt faktem wziol mnie na otelik i nic :/ powiedzial ze za wczesnie... mierzylam przed chwilka temperaturke i mam 37... czy to cos znaczy niewiem ale fajnei by bylo:)

Nie wiem kochana, czy to cos znaczy, bo ja mam w tym momencie 37.45 a jestem 2 dni po plamieniu ( ala @). Idz na betke moze, da Ci to 100% pewnosci. Buzka

no no bylam wczorja u lekarza :D nic mi nie powiedzial :( fakt faktem wziol mnie na otelik i nic :/ powiedzial ze za wczesnie... mierzylam przed chwilka temperaturke i mam 37... czy to cos znaczy niewiem ale fajnei by bylo:)

Tempke sie mierzy rano, przed wstaniem z lozka zawsze o tej samej porze i dobrze jest kiedy mierzy sie systematycznie by miec porownanie :) Ja rano ma 36,9-37,1 a wieczorej czasem 37,7

Popieram dziewczyny...Beta daje pewnosc noooo prawie 100% bo czasem wczesna ciaza bardzo i moze dac zafalszowany wynik ale jak wyjdzie pozytywna to warto po 48h powtorzyc bo to jest b. wazne (tak mowil moj lekarz mimo ze moja 1 beta byla 101), liczy sie przyrost a nie ile jest za 1 razem (jak jest przyrost to ciaza i ciaza ktora sie rozwija)....Trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
Alisa kochana - oczywiście, ze M odciągnęlam od meczu:-D no ba!!!
I w zasadzie, to mogłabym potwierdzić teorię o Testosteronie w trakcie meczu! - Jak któryś taki zagorzały Kibic - można "skorzystać" z przerwy! - Chwała im za to:-);-)

Witajcie :)
Już pare dni się zbierałam aby zawitać na to forum..
A dziś już nie mogę wytrzymać z niecierpliwości - czekam na jutrzejszą betę - 3majcie więc kciuki za wynik, plis!

Pozdrawiam wszystkie mocno!

reklama
Do góry