Dziewczyny, chciałam się poradzić. Otóż około 8 lutego powinnam mieć @ a w dniach 1-2 luty mam mieć szkolenie i wiecie jak to jest na szkoleniach, zawsze coś tam się wypije. Nie wiem czy zrobić test przed wyjazdem czy nie pić? Z jednej strony nie chcę się tak nakręcać bo miałam tak w tamtym miesiącu i oczywiście przyszła @.
reklama
Justys84
Fanka BB :)
najlepiej isc na betke ona daje 100% pewnoscino no bylam wczorja u lekarza nic mi nie powiedzial fakt faktem wziol mnie na otelik i nic :/ powiedzial ze za wczesnie... mierzylam przed chwilka temperaturke i mam 37... czy to cos znaczy niewiem ale fajnei by bylo
no no bylam wczorja u lekarza nic mi nie powiedzial fakt faktem wziol mnie na otelik i nic :/ powiedzial ze za wczesnie... mierzylam przed chwilka temperaturke i mam 37... czy to cos znaczy niewiem ale fajnei by bylo
Tempke sie mierzy rano, przed wstaniem z lozka zawsze o tej samej porze i dobrze jest kiedy mierzy sie systematycznie by miec porownanie Ja rano ma 36,9-37,1 a wieczorej czasem 37,7
Popieram dziewczyny...Beta daje pewnosc noooo prawie 100% bo czasem wczesna ciaza bardzo i moze dac zafalszowany wynik ale jak wyjdzie pozytywna to warto po 48h powtorzyc bo to jest b. wazne (tak mowil moj lekarz mimo ze moja 1 beta byla 101), liczy sie przyrost a nie ile jest za 1 razem (jak jest przyrost to ciaza i ciaza ktora sie rozwija)....Trzymam kciuki
Ostatnia edycja:
Alisa kochana - oczywiście, ze M odciągnęlam od meczu no ba!!!
I w zasadzie, to mogłabym potwierdzić teorię o Testosteronie w trakcie meczu! - Jak któryś taki zagorzały Kibic - można "skorzystać" z przerwy! - Chwała im za to:-);-)
I w zasadzie, to mogłabym potwierdzić teorię o Testosteronie w trakcie meczu! - Jak któryś taki zagorzały Kibic - można "skorzystać" z przerwy! - Chwała im za to:-);-)
Sylvietta
Fanka BB :)
Witajcie
Już pare dni się zbierałam aby zawitać na to forum..
A dziś już nie mogę wytrzymać z niecierpliwości - czekam na jutrzejszą betę - 3majcie więc kciuki za wynik, plis!
Pozdrawiam wszystkie mocno!
A dziś już nie mogę wytrzymać z niecierpliwości - czekam na jutrzejszą betę - 3majcie więc kciuki za wynik, plis!
Witajcie
no to ja trzymam!!!!!!!!!
reklama
Podziel się: