reklama
czesc dziewczyny!! Ja tez mam zamiar starac sie o dzidziusia w tym roku jak tylko unormuje sie tsh i mam nadzieje ze nastapi to w miare szybko :-)
Ejo! Witaj wsród nas :-)
Mnie tez sie dzisiaj nie chce, moje mysli gdzie indziej krążą.. Miłego dnia!no i czas do pracyniestety ale mi sie dzisiaj nie chce!,poczytam was wieczorkiem lub jutro z rana,milego dnia kobietki;-)
ja odebralam wyniki na tarczyce oto one tsh 10,16
ft4 1,15 ( norma 0,93-1,7)
ft4 3,25 (norma 2-4,4)
ata 98,3 (norma 0,0-35,0). wiecie co to jest te ata. jak dlugo musi trwac leczenie zebym mogla zajsc w ciaze?? usg tarczycy mam 29.01 i wizyte u endo tez ale jestem strasznie ciekawa, jak wiecie cos na ten temat to odpiszcie:-)
ft4 1,15 ( norma 0,93-1,7)
ft4 3,25 (norma 2-4,4)
ata 98,3 (norma 0,0-35,0). wiecie co to jest te ata. jak dlugo musi trwac leczenie zebym mogla zajsc w ciaze?? usg tarczycy mam 29.01 i wizyte u endo tez ale jestem strasznie ciekawa, jak wiecie cos na ten temat to odpiszcie:-)
Haszitka
może kiedyś...
No jutro juz pojde na zwolnienie do pn wlacznie sie podkuruje, lezenie w lozku nie za bradzo bo cora tez chora :-( i dzis m.in musze isc z nia do przychodni do lekarza znow chorobska i zarazki ale coz mus to mus potem sie nia zajac w domu i dopiero kolo siebie....Narazie lecze sie na domowo tylko wit C i rutinoscorbin czosnek mleko miod, czosnek w nosie nosze, cytryna poki co nic lepiej
Powiedz rodzinnemu jaka sytuacja na pewno da ci zwolnienie na grypę.
W szpitalu w Sulechowie ograniczono odwiedziny ze względu na grypę.
Hej dziewczyny
ale wy duużo piszecie;-)
miłego dnia
u mnie mija 9d.c
co dziennie badam swoja szyjkę i śluz..
pozdrawiam!
Oj wpadniesz w nałóg!
Juz to pisalam ale napiesze jeszcze raz ,ze rutinoscorbin niepowinno sie stosowac w ciazy.Moze zadzwon do lekarza i zapytaj co ci powie na ten temat.Wiem jak mnie na innym forum dziewczyny pisaly wlasnie ze sie niebierze zwlaszcza w pierwszych tyg ciazy.
Justys moze taki nastroj bo @ nadchodzi i hormonki szaleja??Czego ci zycze
Babcia wziela malego na spacerek,a ja smigam do ginka.
Pozdrawiam was i zycze milego dnia
Napisz co u lekarza.
Haszitka
może kiedyś...
A ja już byłam po wyniki.
lekarka powiedziała, że są w normie teraz czas na męża.
Jak będą jego wyniki to dostane skierowanie do szpitala na badanie drożności jajowodów. Ponoć potrzebne ze względu na stosunek prolaktyny, LH i FSH ale objawów PCOS poza nieregularnością @ w granicach kilku dni nie mam innych. Tak w ogóle myślałam, że testosteron będę miała wyższy a tu proszę miłe zaskoczenie. mam wybitnie niski trzymający się dolnej granicy.
Jak będą jego wyniki to dostane skierowanie do szpitala na badanie drożności jajowodów. Ponoć potrzebne ze względu na stosunek prolaktyny, LH i FSH ale objawów PCOS poza nieregularnością @ w granicach kilku dni nie mam innych. Tak w ogóle myślałam, że testosteron będę miała wyższy a tu proszę miłe zaskoczenie. mam wybitnie niski trzymający się dolnej granicy.
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
a moze wcale nie masz PCOS? moze warto isc do innego lekarza.
reklama
Niunia tak trzymać! Na pewno wszystko sie szybko wyjaśni a i @ się ureguluje ;-) Bedzie dobrze!
Podziel się: