reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

ja juz mam dosc dziewczyny okresu ciagle brak,duphaston chyba nie dziala,testy negatywne:(dzisiaj juz mnie bierze na placz tak bym chciala by @ przyszla i bysmy zaczli staranka na nowo,a tak klapa,ciagle tylko czekam,czekam i czekam:((

reklama
Kroptusiu a ty sie lecz,dzidzia najwazniejsza wiem łatwo sie mowi gdy nowa praca ale ja bym wybrala L-4 i domowe sposoby na chorobe niz pozniej zalowac gdyby cos bylo nie tak

Czesc dziewczyny!
Ja tez zazdroscilam...ile to wzruszen na wiadomosci o fasolkach, ciazach wokol mnie i powodzeniach dziewczyn co staraly sie moze pare cykli a ja nic i nic i tak wyczekane prawie 3 latka wlasnie na to co mi zazdroscisz cale 33 cykle wiec teraz sie tak ciesze i hucham i dmucham...tez sie doczekasz tego momentu....w koncu kazda z Was zajdzie w ciaze, jedna po drugiej, inne szybciej drugie pozniej...Jak ja juz nie wierzylam ze mi sie uda, a M powiedzieli ze przez infekcje z dziecinstwa nie bedzie mial dzieci.....ale sie udalo :-) i dzieciatko rosnie jak byk :)
Kroptusia odpoczywaj dużo! JA dzis wstałam z bólem głowy i chyba pójde jeszcze się przespać, dobrze że mam chwile dla siebie. jeszcze trzy dni do @... robic teścik?

ja juz mam dosc dziewczyny okresu ciagle brak,duphaston chyba nie dziala,testy negatywne:(dzisiaj juz mnie bierze na placz tak bym chciala by @ przyszla i bysmy zaczli staranka na nowo,a tak klapa,ciagle tylko czekam,czekam i czekam:((
...a u lekarza byłaś? spokojnie nerwy nie wpłyną dobrze na twój organizm...;-)

byla w zeszla srode i dal mi duphaston i powiedzial ze powinnam dostac@ tak za dwa,trzy dni,dzisiaj 6 dzien brania,a jak nie to czekac tydzien po odstawieniu bo nie wykluczyl ciazy ale dzisiaj nie wytrzymalam,zrobilam test i jedna krecha czyli to napewno nie ciaza,boje sie co to moze byc,@ mialam miec 2 stycznia

byla w zeszla srode i dal mi duphaston i powiedzial ze powinnam dostac@ tak za dwa,trzy dni,dzisiaj 6 dzien brania,a jak nie to czekac tydzien po odstawieniu bo nie wykluczyl ciazy ale dzisiaj nie wytrzymalam,zrobilam test i jedna krecha czyli to napewno nie ciaza,boje sie co to moze byc,@ mialam miec 2 stycznia
..może spróbuj zrobic test z krwi w labolatorium, on jest pewniejszy!!

chyba tak zrobie,ja juz nie wiem co myslec co robic juz nie mam nadzieji,ze to fasolka,doła chwycilam,mogla by juz przyjsc ta okropna @@@

dzieki za slowa otuchy,myslalam pozytywnie az do dzisiaj,no ale musze sobie jakos z tym poradzic napewno mi przejdzie moze tylko dzisiaj mam taki dzien smutasowy:(

reklama
No jutro juz pojde na zwolnienie do pn wlacznie sie podkuruje, lezenie w lozku nie za bradzo bo cora tez chora :-( i dzis m.in musze isc z nia do przychodni do lekarza znow chorobska i zarazki ale coz mus to mus potem sie nia zajac w domu i dopiero kolo siebie....Narazie lecze sie na domowo tylko wit C i rutinoscorbin czosnek mleko miod, czosnek w nosie nosze, cytryna poki co nic lepiej

Do góry