P
patrysia*
Gość
DZIEŃ DOBRY:-)
Ok wytrzymam ten tydzień jak ma być lato to dam radeale do tego czasu mogą być pogody jak ostatnie 3 dni bynajmiej w domu siedzieć nie trzeba:-)
Ok wytrzymam ten tydzień jak ma być lato to dam radeale do tego czasu mogą być pogody jak ostatnie 3 dni bynajmiej w domu siedzieć nie trzeba:-)
ja też długo nie być na wakacjacha ostatnio był wyjazd przed poznaniem M tak więc dłuuugozawsze cos wypadło czy to kasa czy to brak czasu itd....ale chcemy sobie wkońcu się wybrac gdzies kiedyś tamna razie to weekendy sobie zapewniamy czy to nad morze itd.(ja mieszkać prawie nad samym morzem co daleko nie mieć i ja woleć góryy bo sa piekne a szczególnie latem i to mi się marzy aby jechac tam w koncu z M)Ale Wam dobrze. Ja to już prawie 4 lata nie miałam wakacji. Tak w czwartek mam wolne.
moja siostra tam była i baaaardzo miłooo sobie wspominaOjj,ale teraz masz w czwartek chyba wolne nie? Bo chyba wszystko jest pozamykane
Mamy już załatwione Międzyzdroje)
hehe ja też tak mamM mówi że je jestem strasznie czuła wystarczy jakieś szmery harknięcia czy cóś a ja juz obudzona i przy dzieciatkupomimo że mam mocny sen w tym momencie;-)to już przyzwyczajenie jestja nawet w nocy usłysze jak coś się dzieje na dworzu(ostatnio z polteru gówniarze bo inaczej nie idzie tego nazwac się kłócili czy jakieś tam w net bójki robili to ja to słyszałam i M budze a ten do mnie to telewizor)Kasiu to fajnie że pójdziecie na wesele
A nie dziwie sie że jak sie mała budziła czy poruszyła to ty oczy jak 5 zł,bo ja też tak na początku miałam Tzn teraz jak mały sie poruszy to ja już nie śpie
My byliśmy dzisiaj w Magnolii park u nas ,fajnie tam pochodziliśmy ,mały jak widział takie strumyczki czy most nad wodą to sie cieszył i śmiał
ooo ja też bym się wybrałaale czeka nas chrzest mojej siostry(Bartusia chce mu zrobic takie oficjanlne bo miał na szybkiego w szpitalu)i roczek mojej psiapsióły synkazawsze to coś no nieA tak wogóle to w sierpniu trafiło nam się wesele bo kolega M się żeni i niespodziewanie nas zaprosili. Fajnie bo troszkę się pobawimy bo z zeszłym roku dwa wesela nas ominęły a konkretnie mnie bo mój M był sam.