reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

DZIEŃ DOBRY:-)
Ok wytrzymam ten tydzień jak ma być lato to dam rade:-pale do tego czasu mogą być pogody jak ostatnie 3 dni bynajmiej w domu siedzieć nie trzeba:-)

Ale Wam dobrze. Ja to już prawie 4 lata nie miałam wakacji. Tak w czwartek mam wolne.
ja też długo nie być na wakacjach:sorry2:a ostatnio był wyjazd przed poznaniem M tak więc dłuuugo:blink:zawsze cos wypadło czy to kasa czy to brak czasu itd....ale chcemy sobie wkońcu się wybrac gdzies kiedyś tam:-pna razie to weekendy sobie zapewniamy czy to nad morze itd.(ja mieszkać prawie nad samym morzem co daleko nie mieć i ja woleć góryy bo sa piekne a szczególnie latem i to mi się marzy aby jechac tam w koncu z M):tak:
Ojj,ale teraz masz w czwartek chyba wolne nie? Bo chyba wszystko jest pozamykane
Mamy już załatwione Międzyzdroje:))
moja siostra tam była i baaaardzo miłooo sobie wspomina:tak:
Kasiu to fajnie że pójdziecie na wesele :)
A nie dziwie sie że jak sie mała budziła czy poruszyła to ty oczy jak 5 zł,bo ja też tak na początku miałam :) Tzn teraz jak mały sie poruszy to ja już nie śpie :)
My byliśmy dzisiaj w Magnolii park u nas ,fajnie tam pochodziliśmy ,mały jak widział takie strumyczki czy most nad wodą to sie cieszył i śmiał:)
hehe ja też tak mam:-DM mówi że je jestem strasznie czuła wystarczy jakieś szmery harknięcia czy cóś a ja juz obudzona i przy dzieciatku:-Dpomimo że mam mocny sen w tym momencie;-)to już przyzwyczajenie jest:tak:ja nawet w nocy usłysze jak coś się dzieje na dworzu(ostatnio z polteru gówniarze bo inaczej nie idzie tego nazwac się kłócili czy jakieś tam w net bójki robili to ja to słyszałam i M budze a ten do mnie to telewizor:-D)

A tak wogóle to w sierpniu trafiło nam się wesele bo kolega M się żeni i niespodziewanie nas zaprosili. Fajnie bo troszkę się pobawimy bo z zeszłym roku dwa wesela nas ominęły a konkretnie mnie bo mój M był sam.
ooo ja też bym się wybrała:-pale czeka nas chrzest mojej siostry(Bartusia chce mu zrobic takie oficjanlne bo miał na szybkiego w szpitalu)i roczek mojej psiapsióły synka:tak:zawsze to coś no nie:-p

reklama
Cześć dziewczynki
Więc mamy PAtrysiu tak samo z tym czujnym spaniem:)
Super,że masz blisko do morza :)

Hej dziewczynki :)

Madziu, Patrysiu, Justys - śliczne są Wasze chłopaki :-)

Madzia - ale super, że jedziecie na wakacje w tym roku :) My sobie niestety musimy odpuścić, ale może za rok... W Międzyzdrojach jest bardzo fajnie. Życzę Wam udanej pogody i miłego odpoczynku

U nas ok. Wojtuś troszkę marudzi i mało ostatnio śpi, ale to chyba ta paskudna pogoda tak na niego działa. Jakby mógł to cały czas przesypiałby tylko przy piersi. A ja już jestem taka zmęczona, że śpię na siedząco :-D:-D W piątek jedziemy jeszcze raz na morfologię, mam nadzieję, że ta hemoglobinka u Wojtusia podniosła się troszkę...zobaczymy. No i czeka nas pierwsza wizyta w przychodni...

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki :)

Madziu, Patrysiu, Justys - śliczne są Wasze chłopaki :-)

Madzia - ale super, że jedziecie na wakacje w tym roku :) My sobie niestety musimy odpuścić, ale może za rok... W Międzyzdrojach jest bardzo fajnie. Życzę Wam udanej pogody i miłego odpoczynku

U nas ok. Wojtuś troszkę marudzi i mało ostatnio śpi, ale to chyba ta paskudna pogoda tak na niego działa. Jakby mógł to cały czas przesypiałby tylko przy piersi. A ja już jestem taka zmęczona, że śpię na siedząco :-D:-D W piątek jedziemy jeszcze raz na morfologię, mam nadzieję, że ta hemoglobinka u Wojtusia podniosła się troszkę...zobaczymy. No i czeka nas pierwsza wizyta w przychodni...
My w tamtym roku nie byliśmy bo mały sie urodził:-) Już sie nie moge doczekać wyjazdu:-D:-D
Agapasku pewnie tak jak mówisz tak pogoda na Wojtusia działa,że marudzi troszke
Trzymam kciuki za wyniki:-)

My w tamtym roku nie byliśmy bo mały sie urodził:-) Już sie nie moge doczekać wyjazdu:-D:-D
Agapasku pewnie tak jak mówisz tak pogoda na Wojtusia działa,że marudzi troszke
Trzymam kciuki za wyniki:-)

Dzięki Madziu :))
My też odkładamy wyjazd ze względu na małego. Nie odważyłabym się chyba jechać z takim maleństwem... :) ale mam nadzieję, że za rok też wyruszymy gdzieś na urlopik :)))) A w tym roku będziemy odpoczywać w ogrodzie :)))

Dzięki Madziu :))
My też odkładamy wyjazd ze względu na małego. Nie odważyłabym się chyba jechać z takim maleństwem... :) ale mam nadzieję, że za rok też wyruszymy gdzieś na urlopik :)))) A w tym roku będziemy odpoczywać w ogrodzie :)))
Pewnie teraz Wojtuś za malutki,ale za rok będzie akurat miał ponad roczek. Kacperek będzie miał prawie roczek i ostatnio usłyszeliśmy z mężem od jego babci,że on jest za mały na wakacje takie ale olewamy co kto gada :))

DZIEŃ DOBRY:-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU DZIECKA!

dzien-dziecka.jpg

reklama
Pewnie teraz Wojtuś za malutki,ale za rok będzie akurat miał ponad roczek. Kacperek będzie miał prawie roczek i ostatnio usłyszeliśmy z mężem od jego babci,że on jest za mały na wakacje takie ale olewamy co kto gada :))

Bez przesady. Dwa lata temu byliśmy na wakacjach ze znajomymi i ich maleństwem, które wówczas miało 3 miesiące. Nad morzem przez dwa tygodnie. Małemu nic nie było, a wręcz nawet lekarz mówił, że jeśli dziecko jest zdrowe to spokojnie można zabrać nad morze, nawet żeby zmieniło sobie klimat.
Także nie słuchajcie babci tylko mykajcie z małym na wakacje :)))) i obyście się świetnie bawili i odpoczęli sobie na maxa !!!
Buziaki :*

Do góry