reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hello dziewczynki. Wybaczcie, że tak rzadko zaglądam na BB ale odkryłam w sobie nową pasję - roślinki i każdą wolną chwilkę spędzam w ogródku. w tym roku pierwszy raz założyłam warzywniak i mamy zamiar z mężem hodować swoje pomidory. A roboty przy roślinkach jest dużo.
Pozdrawiam wszystkie. Pa
Kasiu to super,swoje pomidorki to nie takie kupne wiesz :)
Ostatnio mało zaglądają dziewczyny

Trzymam kciuki ..... ;)
Uciekam spać,dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia fajnie że masz nowe hobby :))) zawsze dobrze jest mieć jakieś zajęcie! zwłaszcza jak sprawia nam to przyjemność.

A ja jutro idę w końcu do tego ginekologa! :) mam męża w domu bo urlopik ma wiec to wykorzystam ;)
3majcie kciuki!

Dobranoc

Hej hej,

A my do wczoraj znów na działce. Więcej nas nie ma niż jesteśmy. Ale sie zimno zrobiłlooooo, brrrrrrr...

Kasiu ja jestem kwiatomaniaczka. W tym roku mało czasu ale mam już kupione sadzonki pelargonii :) Już mi pieknie rosną więc musze sie zabrać za sadzenie w donicach :)
I będę sobie zamiast trawniczków barwinka rozsadzać :)

Kinia kciuki za wizyte

Madzia kiedy imprezka?

No więc tak..
badała mnie wspaniała ginekolog Lewandowska (dobra kobieta)
dała skierowanie na OB, CRP (sprawdzenie czy jest stan zapalny),hormon PRL.

W połowie cyklu mam skierowanie na USG podbrzusza (bardzo dokładne)

Z wynikami potem idę s powrotem do Lewandowskiej.
Powiedziała mi że w zależności od wyników jakie jej dostarczę zdecyduje czy da mi skierowanie na FSH

Tyle.. narazie badania potem bede wiedziała wiecej.
mamy z mężem nadzieje że wyniki będą prawidłowe.

Kinia super że taka fajna babka. A co to jest to FSH.

Ło Matko ja tu pisze a Igor mi śmierdzącą minę podkłada. :D

Kinia super że taka fajna babka. A co to jest to FSH.
Badanie FSH (wraz z badaniem estradiolu) wykonuje się najczęściej w celu określenia tzw. rezerwy jajnikowej.FSH bada się także przy podejrzeniu o niewydolność przysadki (po urazach, intensywnych ćwiczeniach czy nadmiernym odchudzaniu) i przy diagnozowaniu braku miesiączki.
sprawdzą ogólnie czy mam drożne jajowody.
mam nadzieje że mam! :/

reklama
Do góry