reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hello dziewczynki. Wybaczcie, że tak rzadko zaglądam na BB ale odkryłam w sobie nową pasję - roślinki i każdą wolną chwilkę spędzam w ogródku. w tym roku pierwszy raz założyłam warzywniak i mamy zamiar z mężem hodować swoje pomidory. A roboty przy roślinkach jest dużo.
Pozdrawiam wszystkie. Pa
Kasiu to super,swoje pomidorki to nie takie kupne wiesz :)
Ostatnio mało zaglądają dziewczyny

Trzymam kciuki ..... ;)
Uciekam spać,dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia fajnie że masz nowe hobby :))) zawsze dobrze jest mieć jakieś zajęcie! zwłaszcza jak sprawia nam to przyjemność.

A ja jutro idę w końcu do tego ginekologa! :) mam męża w domu bo urlopik ma wiec to wykorzystam ;)
3majcie kciuki!

Dobranoc

Hej hej,

A my do wczoraj znów na działce. Więcej nas nie ma niż jesteśmy. Ale sie zimno zrobiłlooooo, brrrrrrr...

Kasiu ja jestem kwiatomaniaczka. W tym roku mało czasu ale mam już kupione sadzonki pelargonii :) Już mi pieknie rosną więc musze sie zabrać za sadzenie w donicach :)
I będę sobie zamiast trawniczków barwinka rozsadzać :)

Kinia kciuki za wizyte

Madzia kiedy imprezka?

No więc tak..
badała mnie wspaniała ginekolog Lewandowska (dobra kobieta)
dała skierowanie na OB, CRP (sprawdzenie czy jest stan zapalny),hormon PRL.

W połowie cyklu mam skierowanie na USG podbrzusza (bardzo dokładne)

Z wynikami potem idę s powrotem do Lewandowskiej.
Powiedziała mi że w zależności od wyników jakie jej dostarczę zdecyduje czy da mi skierowanie na FSH

Tyle.. narazie badania potem bede wiedziała wiecej.
mamy z mężem nadzieje że wyniki będą prawidłowe.

Kinia super że taka fajna babka. A co to jest to FSH.

Ło Matko ja tu pisze a Igor mi śmierdzącą minę podkłada. :D

Kinia super że taka fajna babka. A co to jest to FSH.
Badanie FSH (wraz z badaniem estradiolu) wykonuje się najczęściej w celu określenia tzw. rezerwy jajnikowej.FSH bada się także przy podejrzeniu o niewydolność przysadki (po urazach, intensywnych ćwiczeniach czy nadmiernym odchudzaniu) i przy diagnozowaniu braku miesiączki.
sprawdzą ogólnie czy mam drożne jajowody.
mam nadzieje że mam! :/

reklama
Do góry