reklama
K
Kinga85
Gość
a ja mam dla męża niespodziankę
się zdziwi jak wróci hehehe
Madziaas
Już jesteś:)
Ooo,fajniea ja mam dla męża niespodziankę
Hej
Kasiu- strasznie sie ciesze i trzymam mocno kciuki za Was
Reszte dziewczyn tez oczywiscie.
Madziu mam nadzieje, ze juz dolek minal. Ja teraz mam dolka, troche mnie dzisiaj przygniotlo psychicznie ze to juz maj, czyli dobre 16 miesiecy czyli dobijamy pomalu do 2 lat staran.No i ciezko mi znowu, wiec nie bede zamulac .
Pozdrawiam Was wszystkie
Kasiu- strasznie sie ciesze i trzymam mocno kciuki za Was
Reszte dziewczyn tez oczywiscie.
Madziu mam nadzieje, ze juz dolek minal. Ja teraz mam dolka, troche mnie dzisiaj przygniotlo psychicznie ze to juz maj, czyli dobre 16 miesiecy czyli dobijamy pomalu do 2 lat staran.No i ciezko mi znowu, wiec nie bede zamulac .
Pozdrawiam Was wszystkie
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Madziu, Olu a co to za smutaski się do Was przyplątały:-( Taka piękna pogoda i słoneczko świeci. Trzeba się weselić Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej
Maggie ja to nie mam głowy do prezentów:-(
Patrysiu mam nadzieję, że Alanek szybko przebędzie skok i wróci do siebie
A ja dziś byłam w pracy do 15. Potem zrobiłam mniszek lekarski w formie miodu do herbaty i na przeziębienie, podlałam roślinki i zrobiłam część płotku do warzywnika i już mam dosyć Ale powiem Wam że jak zaczyna się wiosna to ja dostaję powera
A ja dziś byłam w pracy do 15. Potem zrobiłam mniszek lekarski w formie miodu do herbaty i na przeziębienie, podlałam roślinki i zrobiłam część płotku do warzywnika i już mam dosyć Ale powiem Wam że jak zaczyna się wiosna to ja dostaję powera
Madziaas
Ojj to porobiłaś dużo KasiuMadziu, Olu a co to za smutaski się do Was przyplątały:-( Taka piękna pogoda i słoneczko świeci. Trzeba się weselić Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej
reklama
Madziaas
:-):-)Idę jeszcze na dworek do M popatrzeć w gwiazdy
Podziel się: