reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Tak u pediatryMadziu jak tam? U pediatry rozumiem byłaś czy znowu nie w temacie jestem?
Jesteś w temacie
Wszystko ok,mały rośnie ma 75 cm )
Ząbki idą kolejne i wszystko ok
Madziaas
OkiNo to super
Ja ide małego ogarnąć i wykąpać i spróbuje mu dziś kaszki z bananami na noc dać. Ciekawe czy zje i czy pośpi dłużej? Zajrze później
Ja kłade właśnie małego bo już zjadł
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Witajcie babeczki.
Kinia fajnie, że trafiłaś do miłej doktorki. Trzymam kciuki za badanka
Ja też jutro idę do gina bo od jakiegoś czasu mam pieczenie i swędzenie tam gdzie nie trzeba
Maggie ja na razie mam zeszłoroczne agawy, fuksję i kilka szczepków pelargonii od babci. Kupiłam sobie tez do skrzynek Bakope i Million Bells. Ale na razie nie rosną ładnie tylko takie jakieś marne są. Chyba muszę zastosować nawóz
Kinia fajnie, że trafiłaś do miłej doktorki. Trzymam kciuki za badanka
Ja też jutro idę do gina bo od jakiegoś czasu mam pieczenie i swędzenie tam gdzie nie trzeba
Maggie ja na razie mam zeszłoroczne agawy, fuksję i kilka szczepków pelargonii od babci. Kupiłam sobie tez do skrzynek Bakope i Million Bells. Ale na razie nie rosną ładnie tylko takie jakieś marne są. Chyba muszę zastosować nawóz
maggie_f
Fanka BB :)
Madziu Kacperek super waży no i bardzo sie ciesze że wszystko ok :-)
Kasiu ja od 2 lat dodaje do ziemi substral zanim kwiatki posadze. I jak narazie co roku przez 6 miesięcy mam przpięknie kwitnące pelargonie.
Igorek dosłownie wciągnął kaszke. Pierwszy raz widziałam żeby mu coś tak posmakowalo. :-)
Kasiu ja od 2 lat dodaje do ziemi substral zanim kwiatki posadze. I jak narazie co roku przez 6 miesięcy mam przpięknie kwitnące pelargonie.
Igorek dosłownie wciągnął kaszke. Pierwszy raz widziałam żeby mu coś tak posmakowalo. :-)
Madziaas
To super,że mu tak smakowała )Madziu Kacperek super waży no i bardzo sie ciesze że wszystko ok :-)
Ja na jutro kupiłam małemu brokuły mrożone
reklama
Podziel się: