reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Hej dziewczynki :-D
Ale dziś pięknie :-) Uwielbiam tą porę roku :-):-)

Kroczek - cieszę się, że jest ok :-) To b. dobra wiadomość :-):-) Życzę Ci Kochana spełnienia tego największego marzenia :-D:-D
Oczywiście Oli i Kindze życzę tego samego :-):-):-)

A ja byłam wczoraj na ktg i wszystko jest ok, moja dr zauważyła już pierwsze skurcze macicy, więc jestem coraz bliżej finału :-):-) Z jednej strony się bardzo cieszę, a z drugiej strony strach mnie oblatuje coraz większy :szok::szok::szok: !!!!!
Ale byłam też u swojego promotora :-):-) - jeszcze go chwalić nie będę - ale zatwierdził mi wczoraj moją pracę. Muszę tylko poprawić kilka szczególików żeby recenzent nie obniżył punktacji i mam obkładać i oddawać do dziekanatu... ufffff... cieszę się ogromniaście bo nie powiem, ale napracowałam się nad nią nie mało :tak::tak::tak:. Ale jak mówiłam nie będę jeszcze chwalić promotora, zobaczymy czy dotrzyma słowa bo on sobie lubi jedno mówić a potem drugie robić. Mam jednak nadzieję, że do końca zachowa się w porządku ...

Dziewczynki dziękuję za kciukasy. Zobaczymy co wyjdzie:-D Agapasku na pewno będzie dobrze a godzina zero coraz bliżej. Trzymam też kciuki:tak:

może jutro sie uda nie wiem...

a co tam u reszty dziewczyn słychac?? Madzia, maggie? Olka, Justys, i reszta :-)

Może uda się następnym razem:tak:

Super,trzymam kciuki kochana:tak:
Dałam Ci komentarz na allegro;-)

:-):-)
Zrobiłam ciasteczko to z jabłuszkiem
Pyycha:tak:

Może uda Ci sie w następnym tygodniu

Jestem:-)
Robiłam ciasto i zupe ogórkową:tak:

To już coraz bliżej,nie bój sie kochana:-)
Trzymam kciuki żeby promotor sie zachował ok :tak:

Madziasku widziałam i bardzo dziękuję. Tak poza tym to musze się pochwalić bo wczoraj sprzedałam jedną broszkę na prawdę:rofl2:

Hej,

Matko ale zmęczona jestem. Igor mi padł już pół godziny temu. Do wczoraj wieczorem siedzieliśmy na działce :) a dziś z Igorkiem odwiedziliśmy Aguniaka z Jasiem. :) Chłopaki sie na siebie patrzyły i nie wiedzieli o co kaman :-D Leżeli sobie też razem na macie i Jaś smernął Igora w nos a ten sie zaczął śmiać a potem Igor łapał Jasia za rękę. :-)
Ale ja normalnie padam na twarz.

Tobie też Maggie dziękuję za komentarz. Taka ładna pogoda to i trzeba korzystać ze spacerów:tak:

Dobra ja już zmykam bo po pracy padam na twarz. Dobranoc:-D

Cześć dziewczynki
Mnie dziś dołek dopadł,no ale coż tak bywa :-( Poryczałam sie mężowi jak przyszedł po nocce,bo jeszcze sie zdenerwowałam:confused2:
A wy gdzie sie podziewacie? Śpicie jeszcze?
Miłego dnia Wam życze,może ja też będe miała w miare dobry:baffled:

WITAM:-)
Chyba Alanek ma jakiś skoczek rozwojowy bo od wczoraj marudniejszy:nerd:

Hej dziewczynki :-D
Ale dziś pięknie :-) Uwielbiam tą porę roku :-):-)

Kroczek - cieszę się, że jest ok :-) To b. dobra wiadomość :-):-) Życzę Ci Kochana spełnienia tego największego marzenia :-D:-D
Oczywiście Oli i Kindze życzę tego samego :-):-):-)

A ja byłam wczoraj na ktg i wszystko jest ok, moja dr zauważyła już pierwsze skurcze macicy, więc jestem coraz bliżej finału :-):-) Z jednej strony się bardzo cieszę, a z drugiej strony strach mnie oblatuje coraz większy :szok::szok::szok: !!!!!
Ale byłam też u swojego promotora :-):-) - jeszcze go chwalić nie będę - ale zatwierdził mi wczoraj moją pracę. Muszę tylko poprawić kilka szczególików żeby recenzent nie obniżył punktacji i mam obkładać i oddawać do dziekanatu... ufffff... cieszę się ogromniaście bo nie powiem, ale napracowałam się nad nią nie mało :tak::tak::tak:. Ale jak mówiłam nie będę jeszcze chwalić promotora, zobaczymy czy dotrzyma słowa bo on sobie lubi jedno mówić a potem drugie robić. Mam jednak nadzieję, że do końca zachowa się w porządku ...
kciukaski będzie dobrze:tak:
Hej,

Matko ale zmęczona jestem. Igor mi padł już pół godziny temu. Do wczoraj wieczorem siedzieliśmy na działce :) a dziś z Igorkiem odwiedziliśmy Aguniaka z Jasiem. :) Chłopaki sie na siebie patrzyły i nie wiedzieli o co kaman :-D Leżeli sobie też razem na macie i Jaś smernął Igora w nos a ten sie zaczął śmiać a potem Igor łapał Jasia za rękę. :-)
Ale ja normalnie padam na twarz.
super spotkanko:-)a co u nich słychać:-)

reklama
witam

madziu główka do góry bedzie lepiej zobaczysz
ja dołka miałam wczoraj i też ryczałam i krzyczałam ze złosci bo byłam jakaś naładowana negatywnie
dziś juz lepiej :)

pozdrawiam was i życze miłego dnia!
u nas w iławie pieknie

Do góry