reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
MADZIAS tak tak w lipcu sorki jestem jeszcze myślami w sierpniu tata ma urodzinki i zawsze wyprawiane i tak skojarzyło mi się wszystko:rofl2:ps.głosik oddany :)

Cześć dziewczynki. Ja wczoraj byłam w Pruszkowie na tym badaniu na drożność jajowodów no i wszystko jest drożne. Mam tylko poskręcany prawy jajowód i pozrastany zrostami ale podobno nie ma co tego ruszać bo zachodzę w ciążę. Tak więc nic nie będę robiła bo musiałabym mieć prostowane je laparoskopowo a to mi nie jest na rękę. Myślę, że nie będziemy się z M oglądać i zaczniemy staranka:-D

DZIEŃ DOBRY:-)
Cześć dziewczynki. Ja wczoraj byłam w Pruszkowie na tym badaniu na drożność jajowodów no i wszystko jest drożne. Mam tylko poskręcany prawy jajowód i pozrastany zrostami ale podobno nie ma co tego ruszać bo zachodzę w ciążę. Tak więc nic nie będę robiła bo musiałabym mieć prostowane je laparoskopowo a to mi nie jest na rękę. Myślę, że nie będziemy się z M oglądać i zaczniemy staranka:-D
jupiii to więc kciukaski:-)
KINGA nie teraz ale następnym razem;-)

Hej dziewczynki :-D
Ale dziś pięknie :-) Uwielbiam tą porę roku :-):-)

Kroczek - cieszę się, że jest ok :-) To b. dobra wiadomość :-):-) Życzę Ci Kochana spełnienia tego największego marzenia :-D:-D
Oczywiście Oli i Kindze życzę tego samego :-):-):-)

A ja byłam wczoraj na ktg i wszystko jest ok, moja dr zauważyła już pierwsze skurcze macicy, więc jestem coraz bliżej finału :-):-) Z jednej strony się bardzo cieszę, a z drugiej strony strach mnie oblatuje coraz większy :szok::szok::szok: !!!!!
Ale byłam też u swojego promotora :-):-) - jeszcze go chwalić nie będę - ale zatwierdził mi wczoraj moją pracę. Muszę tylko poprawić kilka szczególików żeby recenzent nie obniżył punktacji i mam obkładać i oddawać do dziekanatu... ufffff... cieszę się ogromniaście bo nie powiem, ale napracowałam się nad nią nie mało :tak::tak::tak:. Ale jak mówiłam nie będę jeszcze chwalić promotora, zobaczymy czy dotrzyma słowa bo on sobie lubi jedno mówić a potem drugie robić. Mam jednak nadzieję, że do końca zachowa się w porządku ...

reklama
Super,trzymam kciuki kochana:tak:
Dałam Ci komentarz na allegro;-)
Kroczku zaciskam moooocno kciuki :tak:

Patrysia, Madzia, Ola, Maggie, Kinga :happy:
:-):-)
Zrobiłam ciasteczko to z jabłuszkiem
Pyycha:tak:
dzien dobry:)
jestem chwilowo.

dziś do gina nie poszłam... nie mam z kim Filipa zostawić eh
Może uda Ci sie w następnym tygodniu
może jutro sie uda nie wiem...

a co tam u reszty dziewczyn słychac?? Madzia, maggie? Olka, Justys, i reszta :-)
Jestem:-)
Robiłam ciasto i zupe ogórkową:tak:
Hej dziewczynki :-D
Ale dziś pięknie :-) Uwielbiam tą porę roku :-):-)

Kroczek - cieszę się, że jest ok :-) To b. dobra wiadomość :-):-) Życzę Ci Kochana spełnienia tego największego marzenia :-D:-D
Oczywiście Oli i Kindze życzę tego samego :-):-):-)

A ja byłam wczoraj na ktg i wszystko jest ok, moja dr zauważyła już pierwsze skurcze macicy, więc jestem coraz bliżej finału :-):-) Z jednej strony się bardzo cieszę, a z drugiej strony strach mnie oblatuje coraz większy :szok::szok::szok: !!!!!
Ale byłam też u swojego promotora :-):-) - jeszcze go chwalić nie będę - ale zatwierdził mi wczoraj moją pracę. Muszę tylko poprawić kilka szczególików żeby recenzent nie obniżył punktacji i mam obkładać i oddawać do dziekanatu... ufffff... cieszę się ogromniaście bo nie powiem, ale napracowałam się nad nią nie mało :tak::tak::tak:. Ale jak mówiłam nie będę jeszcze chwalić promotora, zobaczymy czy dotrzyma słowa bo on sobie lubi jedno mówić a potem drugie robić. Mam jednak nadzieję, że do końca zachowa się w porządku ...
To już coraz bliżej,nie bój sie kochana:-)
Trzymam kciuki żeby promotor sie zachował ok :tak:

Do góry